Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Madyna si Douradoudou ( Alexa), departe de mine sa generalizez. am spus si repet imi pare foarte interesanta cultura musulmana. Sora mea era crestina. i se repeta ca e libera ei alegere sa faca ce face. Si ea spunea tot asa. Intre timp si-a dat seama ca nu facea ea alegerea... ci ceea ce devenise ea pt el. Am reactionat asa pentru ca laudai atat de tare barbatii musulmani... cat de amabili si politicosi sunt. incercam sa explic tocmai ca aceasta generalizare nu e ok. eu cred ca sunt oameni... ca toti oamenii... ca tarile musulmane nu au mai mult bine sau mai mut rau decat cele crestine. din pacate auzisem de prea multe ori si eu ca acolo toata lumea sta in vile.... ca cel mai sarac are o viata frumoasa... ca femeile sunt regine in casa lor... ca ei nu au caini vagabonzi... totul era prezentat idealist... cred ca am reactionat sa spun povestea tocmai pt ca prezentai ca si cum ar fi lumea ideala.... nu are cum sa fie.... sunt si acolo probleme... poate altele decat la noi... dar tot atat de grave.

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Maine ma duc si eu la o noua ecografie...imi fac sperante ca baietelul poate este totusi fetitza, dar cel mai important pana la urma este sa fim sanatosi.

Am uitat...aspirina nu se administreaza la copii parca pana la 6 ani pentru ca poate provoca o boala f grava care poate provoca decesul....deci te rog ai mare grija...cel mai bine daca vrei sa i-ei ceva, baga un ochi pe intrenet sau intreaba medicul....pe mine m-a mustruluit si inca f rau doar pentru o cana de ceai de sunatoare

Betty78 16+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

in alta ordine de idei ( fiindca am incheiat subiectul anterior, si acum imi dau seama ca inca e vie amintirea aceea) m-am tot laudat ca eu nu am niciun simptom . ei bine... mor de somn. azi am dormit de la 4 la 7 seara... si acum iar mi-e somn. abia am intrat in casa si m-am asezat sa-mi fac temele ( a se citi: sa lecturez pe forum) Incep sa vreau si eu sa simt bebe. desi incep sa simt cate ceva dar nu saunt miscari. e ca si cum s-ar aseza pe orizontala si ar impinge... Din pacate la eco se pare ca am colul f scurt si placenta destul de jos... si ma cam stresez. dar peste 2 saptamani merg iar.... si sigur am sa vin cu vesti bune.
cred ca numai eu mai sunt pe aici. va pupic de noapte buna. Si daca am suparat pe cineva ii cer scuze.... am mai spus... neuronul gravidos e vinovat... am uitat bunele maniere ( proasta scuza... nu?!?)

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Ionelamaria nu stiu la cine te referi dar eu nu am zis in nici o secunda din viata mea ca TOTI romanii sau arabii sau chinezii ar fi intr-un fel sau altul. Am zis ca pentru mine barbatii arabi sunt barbati adevarati, ce era sa zic daca sunt nevasta de arab?
Si daca vreti atunci DA barbatu' meu e arab si musulman si e cel mai frumos, destept, dulce, atent, tandru, iubitor barbat din lume ca doar de aia l-am luat

p.s. si chiar daca nu am spus-o pana acum, daca tot ai adus vorba, eu sunt regina in casa mea, da' asta n-are nimic de-a face cu locul nasterii nimanui..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

in alta ordine de idei ( fiindca am incheiat subiectul anterior, si acum imi dau seama ca inca e vie amintirea aceea) m-am tot laudat ca eu nu am niciun simptom . ei bine... mor de somn. azi am dormit de la 4 la 7 seara... si acum iar mi-e somn. abia am intrat in casa si m-am asezat sa-mi fac temele ( a se citi: sa lecturez pe forum) Incep sa vreau si eu sa simt bebe. desi incep sa simt cate ceva dar nu saunt miscari. e ca si cum s-ar aseza pe orizontala si ar impinge... Din pacate la eco se pare ca am colul f scurt si placenta destul de jos... si ma cam stresez. dar peste 2 saptamani merg iar.... si sigur am sa vin cu vesti bune.
cred ca numai eu mai sunt pe aici. va pupic de noapte buna. Si daca am suparat pe cineva ii cer scuze.... am mai spus... neuronul gravidos e vinovat... am uitat bunele maniere ( proasta scuza... nu?!?)

12+
bebe creste

Iubita mea, nu iti face griji, nu ai suparat pe nimeni. Sa nu te stresezi ca lui bebe mic nu-i place
De aia suntem aici sa mai stam la un pahar de vorba sa mai schimbam idei, impresii, opinii... ce ar fi daca toti am gandi la fel si am trece prin exact aceleasi experiente?
Ai grija de tine si de bebel si nu-ti face ganduri negre ca nu ai facut nimic gresit, esti o scumpa si o iubita

Mergi la inceput

cel mai probail chiar esti regina in casa ta daca asa te simti. si eu stiu ca insemn lumea intreaga pt sotul meu. al tau e musulman, al meu e crestin. concluzia mea este ca intre barbati unii sunt barbati si unii nu, asta cred ca nu tine de etnie, credinta. tine de om.

12+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Uffffff, intr-un final am reusit sa citesc tot c a-ti scris, k d la vreo 4 mi-a cazut netu la lucru si abea asteptam sa vad cu c ideei d nume apareti si voi .
Ati scris muuuuuuuuuuuuuult, nici nu vreau sa ma gandesc c va fi maine k ii sarbatoareolala] si mult timp liber[ mai ales k nu o sa fiu p aks . Cred k pana seara o sa incheiati cel putin un capitol dak nu 2 si o sa am la recuperat .
Cred k o sa ma retrag si eu, sa ies putin p balcon k e ingrozitor d cald la mie, si poate iu ceva sa ma racoresc
Somnic usor k merg la patut poate cine stie dak se va mai racorii

Ramona +14

Mergi la inceput

Madyna, merci mult pt sustinere. pentru mine inseamna mult. ma bucur tare mult ca nu te-am suparat. dar ca si tie... nu-mi plac generalizarile. am simtit nevoia sa echilibreaz situatia.

12+
bebe creste

Mergi la inceput

Noapte buna la toate burticile, si aici e cald de lesini iar eu deja dorm cu ventilatorul, o noapte racoroasa si sa nu umpleti tot capitolul pana maine dimineata

Mergi la inceput

mai fetelor, dar ce e asta?
zilele trecute ne fugarea nu mai stiu cine cu pentru mancarea de care tot scriem pe aici.
e randul meu sa pe toate care mai pomeniti de

pana se intoarce sotul meu acasa sa nu mai aud.... ne-am inteles?

Noapte buna si va pe toate

12+
bebe creste

Mergi la inceput