Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

ionelamaria d c anume sa nu pomenim????
Si normal k eu incep pag 13

Ramona +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

neuronul meu obosit a dat trimite inainte sa termin de scris. am editat ulterior

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

stiti ce ma gandeam. ca sunt absolut de acord ca nu e cazul sa mancam pentru 2 ( nici nu as putea) dar sunt convinsa ca ar trebui sa dormim pentru 2. cred ca ar fi foarte drept

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Stai linistita k ink nu e sigur k o sa am parte, k am uitat k e finala Ligii Campionilor
Asa k m-a cam luat gura p din-nainte
Si inplus in casa e ink ff cald , asa k o sa merg sa ma racoresc si poate sa ini treak astfel d ganduri, cam improbail, dar......

Ramona +14

Mergi la inceput

culmea..... azi imi place fotbalul

glumesc desigur. faceti voi si pt mine.... ok?

12+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Cami , ma bucur taaareee mult ca nu mai tre sa mergi la scarbici!!!! De acu nu mai ai voie sa te mai enervezi, tre sa stai linistita pt bbeu tau! Si apropo si mie imi place numele ales pt baitoi!
Laura Garner, ma bucur ca a fost ok la control si iti tin pumnii pt maine la eco, sa ne arati pozici dupa! si sa ne povestesti ce facea ala micu'
Eu-s acasa, nu am chef de nik , mai fac AMR pan la nunta...mai am 17 zile...off..asa greu mai trec zilele astea, abia astept..sa treaca! Pe 1 iunie ma fac si eu gagica, imi fac suvite blonde cu suvite satene, deh..tre sa arat si eu mai a miresica ! Pe 8 iunie am eco de 18 sapt, si ne confirma at nenea doctoru daca's coitze sau nu.. Si tot pe 8 iunie vin la mine ai mei:fratele, un prieten bun de-al nostru, prietena lu fratemiu, si maicameaa!!! Nu i-am mai vazut pe toti de aproape un aaaannnnn...abia astept sa stau la cioace toata saptamana inainte de nunta!!!!off..de ar trece mai repede zilele astea....

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Ce bine ca o sa ai cu cine "liorbai" (=trancaneala in limba... modoveneasca si o sa vezi ce repede trece . Din pacate prea repede uneori.

monis 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Iata-ma-s!!!!!!
M-am intors si sunt f impresionata, in primul rand de cum am fost tratata si in al 2-lea de spital

Bineinteles ca impresia cea mai puternica mi-a facut-o bebelina care a crescut f frumos (4,03 cm) si care drmea de rupea pam. Dar...ecografistul mi-a impuns abdomenul de cateva ori si a trezit-o si sa fi vazut ce mai inota !!!
Nu am carucior va dati seama ca la 10s si 5 zile nu poate fi vb de asa ceva dar am prog peste 2 sapt la morfo!!! Merg sa pap ceva si ma intorc sa citesc din urma!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Asteptam rochita, asteptam rochita

monis 16+

Mergi la inceput

Dragelor, ati scris f mult si eu abia am citit din urma (acuma am ajuns acasa), asa ca o sa generalizez si o sa zic asa:

si vorbim maine

monis 16+

Mergi la inceput

and some would be nice!
Asa, sub plapuma sa nu ne dibuiasca ionelamaria
ionelamaria->

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Elenic, ptr. dublul test si triplul test este nevoie sa isi plateasca fiecare (asta in cazul in care vrea sa o faca). Asigurarea nu suporta aceste costuri. Dar daca mergi la un simplu control si iti fac si eco, plateste asigurarea.
Prea multa experienta nu am nici eu, dar daca pot te ajut, cu placere.

------------------------
16+

Albume foto

Mergi la inceput