Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata...iar am insomnie....
...cred ca sunt singura care patesc asa ceva, nu????????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

buuuuuuuuuun...am citit...
...nu mi-a placut deloc, dar deloc ca ati adus in discutie ca am si eu pofte ...dar nu am voie, bebe trebuie sa stea cumintel acolo...
...asa ca nu mai pup nik pana de Craciun

Dimineata iar am mult de umblat, trebuie sa ajuns sa-mi fac iar determinarea de anticorpi anti D, Doamne ajuta sa fie in continuare negativ, sa nu-l influenteze pe bebe

Laura G stai linistita in pat, ai sa vezi ca totul av fi bine.,...ai sa nasti la termen un bebe sanatos foc

Laurairina imediat vine si nunta , sa te bucuri scumpa mea pentru ca trece atat de repede, iar daca nu vei trece peste orice obstacol o sa-ti para rau mai tz...
Abia astept sa vad poze de la nunta

Elenic asa cum ti-au spus si fetele, morfofetala este cea mai reprezentativa, cea mai complexa ecografie in sarcina, it ia la puricat totul la bebe, din cap pana in picioare

Simonette felicitari pt bebe somnoros dar sanatos

Simina kin sper ca ti-a trecut durerea de cap si ca ai putut sa te odihnesti...sanatate multa

...ei si azi inca o zi de alergatura la centrul de transfuzie pt determinarea anticorpilor, la med de familie pt o adeverinta si la servici pt completarea unor foi...pt concediul mternal ...dar de saptamana viitoare...cine e liber???????????

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy,nu esti singura!!!
Si eu m-am trezit, si ma foiam, mi-am adus aminte ca uitasem sa zic ceva unei colaboratoare sa o anunt ca are ceva treaba pt mine maine la munca, si acu ma dau cu capu de pereti ca ea nu stie, si nu si-a facut treaba!!!Trebuia sa ii las scris pe mess..si am uitaat..de gravidoasa ces.
Si acu m-am trezit sa intru sa vad daca e asa..si na ca am patito
uff..ce bine e de tine ca nu tre sa mai muncesti...no stress..

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

cami, nu esti singura cu insomnii- si nu ma refer la momentul asta (ca acum e 6 :45 pm la mine). De vreo saptamana, dorm poate vreo 4 ore pe noapte: ba din cauza de arsuri de stomac, ba din cauza de "restless legs", ba din cauza de copchilitza mai mare care are si ea insomnii cam o data la cateva saptamani...

Fetele, va pe toate. Eu am zis mai demult ca mai mult o sa citesc decat sa scriu, dar vad ca nici cu cititul nu mai fac fata. De la serviciu pot intra doar in pauza de masa pe DC, si atunci reusesc doar sa citesc cateva pagini. Dupa ce ajung acasa imi face fie-mea program. Oricum, vroiam sa stiti ca nu am disparut cu totul.

Ah, si acum caut informatii despre bancile de celule stem colectate din cordonul ombilical...

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Ma duc la culcarica sa mai dorm putin...ca ma asteapta zi grea..vad... ca daca imi uit indatoririle de serviciu tot eu tre sa le dreg pe urma.....off prostovanca mai sunt...

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Pupiceii multi la fetele nedormarete! adik Camy si Laura

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

si eu o sa merg sa ma bag langa Pustache

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Neata!

Iar s-a trezit copilu' la 6,facem puzzle,asa ca va las cafeaua facuta si citesc din urma.
O zi faina si nu trebaluiti, ca e Inaltarea!

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

O zi buna va doresc
incepe plimbareala la mine
Am plecat la medic... va pupacesc...si aveti grija la care capitole scrieti..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

buna dimineatza fetelor
Aici e o zi superba si insorita, eu deja visez la week-end..

Mergi la inceput