Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor
si 'dormarete' si 'nedormarete' (vb Laurei).

Am si eu mare intrebare la voi:
si-a facut cineva analiza ureaplasma si mycoplasma?

Va pup, plec la munca si diseara la 6 la un examen

PS - Rony - ai PM

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele!!!
Am adormit cu durere de cap , m-am trezit tot cu ea....nu mai suport!!...si sunt la munca , si copiii astia imi urla-n cap...

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor din partea mea puteti vb linistite de ...pe mine nu ma tenteaza deloc, da deloc.....cubis saracu are de suferit...dar mie mi frica sa nu-l deranjam pe kicsi cubis si nici nu ma gandesc la asa ceva .....sunt defecta???

camy, felicitari pt concediu....si eu as vrea.....

vicroria28, eu implinesc 23 de ani luna viitoare, nu am antecedente in familie, chiar niciunul.....paranoia ma mai pune si pe mine sa intreb, ca vad ca voi faceti atatea teste si analize, si eu nu fac nimic, mie doctoru nu mi-a zis nimic....

duminica dimineata o sa-mi cunosc pt prima data nepotelul.....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy2526 spune:

Neata fetele! Revin si eu dupa o lunga perioada de timp in care doar v am citit dar cu raspunsurile mai greu.Aseara nu am mai avut rabdare pana la urmatoarea programare la doctor si m am dus si mi am facut o ecografie.Raportez un posibil.Doctorita care mi a facut ecografia a spus ca ea crede ca este probabil baietel dar ca o sa se vada cel mai bine si cel mai sigur la 4 D. Imi doream foarte mult o fetita dar acum...ce o fi,sanatos sa fie

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy2526 spune:

Monis - eu am facut aceste analize.Ce anume te intereseaza?
Fetele as dori si eu parola de la userul comun daca se poate.Am vazut ca ati inceput sa va cunoasteti si vrea sa fac si eu parte dintre voi

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Fetelor, daca doriti si aveti posibilitatea sa ajutati un baietzel bolnavior, am pus un link cu detalii la semnatura. Nr de telefon sunt valabile doar in reteaua Romtelecom.

9

asa incepe odiseea mea
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Multumim pentru ajutor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui maddy2526
Fetele as dori si eu parola de la userul comun daca se poate.Am vazut ca ati inceput sa va cunoasteti si vrea sa fac si eu parte dintre voi

16+

ti-am trimis eu.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata fetelor, va scriu in graba. Fug la medicul de familie acum si, apoi, toata ziua o sa fie aergatura. Mama mea pleaca la noapte in Italia si acum facem ultimele pregatiri, discutii, plansete si apoi toata noaptea, pana pleaca autocarul o sa fiu „mascariciul". O sa incerc, ca si data trecuta sa o fac sa rada cat mai mult, ca sa nu planga in hohote.
Ironia este ca data trecuta cand a plecat era insarcinata sora mea si nu a asistat la nastere. Acum sunt insarcinata eu si nu asista la cununie, nastere si botez. O sa ot boceasca in Italia cand vor avea loc aceste evenimente.

Va pup pe toate si revin.

Viitoare mamica in culmea fericirii 11+ (13+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Inima Copiilor va invita la joaca de ziua copilului!

Noi, si prietenii nostri de la City Mall va invitam sambata sa sarbatorim impreuna ziua copilului.
De la 10 dimineata pana seara la 6, noi si Liana Stanciu va asteptam pe toti la joaca!

“E bine sa fii copil!” va fi un adevarat maraton de cantece si dansuri special pregatite de cei mici pentru cei mari. De buna dispozitie se va ocupa trupa Petrecerea din Cutie: zanele vor picta obrajii celor mici, mascotele vor modela baloane in forme nastrusnice si binenteles Marcelino, cel mai iubit si plin de ghidusii clovn, va fi responsabil cu distractia. Vom desena, colora si modela inimioare si nu numai.

Si vom incerca sa strangem banii necesari pentru pentru ca, la anul, mai multi copii sanatosi sa vina la joaca alaturi de noi.

Mai multe detalii www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?p=1079" target="_blank">aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Buna dimineata burtici. Vreti o cafea aburinda si o limo proaspata...fac cinste - azi am implinist 15 saptm., mai avem 25

Camy nu fi geloasa. Desi n-avem restrictii la si noi din februarie de la embrio transfer n-am mai prestat decat de 2 ori si asa rapid si cu teama, o data acum vreo 2 saptm. si o data ieri. Si culmea sotul e ciar mai refractar decat mine. Ii e frica sa nu se intample ceva rau. Oricum primul trim. n-am vrut nici eu sub nici o forma - iar ultimul trimestru iar nu voi vrea de frica sa nu se deschida colul - deci acum ce mai putem avea scapari si noi in trim. 2.

Simina Kin din cate stiu si eu aspirina nu e recomandata pe perioada sarcinii, exceptie facand aspirin protect (in Ro aspenter) care are o doza de acid acetilsalic muuuult mai mica si care se administreaza in general la cardiaci dar si la gravide dar maxim pana in luna 4! ajuta la fluidizarea circulatiei sangvine - una din cauzele avortului spontan. Aspenter insa nu ajuta la nimic altceva (dureri de cap, raceala, febra, fiind doza mult prea mica). Eu cum am scris la un moment dat mi-am rezolvat durerea de cap cu paracetamol, respectiv eferalgan (care mai era si combinat - paracetamol + vitamina C, care si aia e super recomandata in sarcina, mie chiar mi-a dat doctorul
(si ala cu care am facut FIV si dr. de aici sa iau in plus vitamina C pe langa prenatale).

Pup fetele! O zi frumoasa va doresc - mie mi-e un soooomn!

15+

Mergi la inceput