Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Miramar spune:
Monis 5 - eu am facut ureaplasma si micoplasma dar inainte de FIV . Acum dr. mi-a zis ca n-are rost sa le repet. CUlmea e ca imi iesise ureaplasma si a trebuit sa fac tratament cu antibiotice pentru ea, dar mi-a trecut.
15+ 
myrella_21 spune:
Neata dragelor si eu dau azi de baut ca am facut 14 saptamani....ofer placinta si prajitura si suc cafea ce vreti voi ca doar e zi mare azi nu??

cred ca am sa beau un pahar de vin rosu mai tarziu, 

14+
poze
krelia spune:
neata burtix! 
hai ca azi am reusit sa intru mai devreme ![]()
simo....mie mi-a scapat "b" in loc de "v"...da' "suna" frumos, nu?![]()
felicitari pentru cadoutze!
simi, ce faci, cum esti....te mai doare capul?![]()
betty, tin pumnii stransi tare sa iasa fetitza la ecografie, da? ![]()
ionela, cea cu drujba care ne fugarea zilele trecute era simina
....da' acu' saracutza cred ca i-a ajuns...
fac si eu front comun cu tine la lipsa de
..ca noua ne-a zis de la inceput "pas pana zic eu ca e voie"...si ne uitama mandoi unu' la altu' cu jind
...si ne aducem aminte ca nu e voie..si gata...cica ne trece....da' sambata viitoare o intreb io pe dr, nu mai scapa....
lauradi, bine ca ai zis, ca stiam eu ceva de vreo sarbatoare, da' uitasem daca e azi sau a fsot ieri.....
Madyna, si eu simt un miros de weeeeeeek-eeennnnddd
...ce bine miroase ![]()
monis, bafta la exament!
Pirelia, imbarbateaz-o pe mami tau, n-o lasa sa plece trista, da? 
Mira, mirela, mersic de cinste....ce limo buna si racoritoare...si ce placiiintaaa...maine e randul meu..fac 16s ![]()
maine, mama pleaca la tara cu bunica-mea....o sa stea 1 saptamana cu ea, apoi o s-o lase acolo in grija unor vecini....sa speram ca o sa-i fie bine...in tot cazul, n-o sa mai stea maica-mea cu ea pe cap, ca in astea 3 sapt. a terminat-o...a slabit...e ca un ogar...cu pungi la ochi...avea ieri o voce....parca n-o mai recunosc ![]()
(dar hai sa nu va plicti cu problemele mele...)
cred ca sambata o sa-mi programez o sesiune de spalat perdele....ca iubi cica vrea sa aspire...bun asa ![]()
ah...mey fetili....ca tot uit...voi aveti probleme cu digestia? adek..1 data la..'shpe zile..si atunci..piatra? Ca je sunt "campioana"
..... si ma gandesc ce naiba sa "iau" ...sa mananc...ca sa scap....
krelia
15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
A_driana spune:
krelia, si eu am aceiasi pb.....1 data la 'shpe zile si atunci bocna......eu oricum intotdeauna am avut pb asta, dar acuma ii si mai grav....
nu stiu ce am putea face
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
12+
strumfulet + poza strumfulet
lauradi spune:
Revin si eu cu raspunsuri intarziate![]()
Myrella, la mine nu prea da rezultate cafeaua
La perfuzii nu m-am gandit...abia astept sa discut si cu dr.Azi nici nu mi-am mai luat tensiunea,dar ma incearca iar o durere de cap,deci...e clar
Felicitari pt cele 14 sapt!Immm, placinta
Alexa, ce povesti interesante ne spui tu
Rgagapie, felicitari pt atitudine!
Monis, deci si tu cu
?La 13 sapt zici?Hmmm,poate se vede si la mine sapt viitoare,ca o sa am 12 si 4-5,depinde cand merg
Eu n-am facut analizele alea.De ce?Bafta la examen!
Si noi suntem cu Rares si Gabriel(Laurairina)(sotul e innebunit ,ca el baiat vrea),dar noi am zis Gabriel,fiindca il avem deja pe Mihai si sa fie asa ca-n calendar(desi si nascut de ziua mea si onomastica cu frate-su...parca nu e bine
,mai trebuie reflectat);si noi eram de principiu ca daca se va naste iarna,sa aiba si el onomastica mai in primavara-vara,ca asa le-ar avea acum pe toate,plus ca e si Craciunul in apropiere...dar nu stiu la ce sa ne oprim.La Ducu e chiar bine, ca-l serbam in mai si onomastica e in noiembrie.
Iar pt fata,deja stiti :Raluca Maria
Si aici am rezolvat cu sarbatorirea zilelor ,ca nu-s apropiate
Aa,Ramonik, bine ca ai enumerat tu sfintii(ai uitat Ilie
),dar tot nu stiu ce sa aleg,pt baiat,zic.Dar cum o sa fie fata,nu ar trebui sa ma mai gandesc la asta![]()
Miany, interesant situl.Multumim
Krelia,idem
la fata e compatibil,deci...sa vina fetele
Eu nu pot sa pacalesc tensiunea asta deloc,dar incerc mereu,na
Camy, ma bucur ca ai rezolvat cu concediul.
Laura Garner, bine ca sunteti in regula;asteptam vestile de la eco.
Felicitari,Simonette si sa vii cu
asa cum iti doresti!
Pai eu tot de la voi retinusem ca bijuterii,flori...inseamna fata![]()
Madyna,si eu stiu ca nu e permisa aspirina in sarcina,ca de altfel nici copiilor pana la 18 ani.
Betty, aspirina poate duce la sindrom Reye,daca e administrata pana la 18 ani.
Miramar, felicitari pt cele 15 saptamani! Eu as bea o limo![]()
Gata,sunt la zi
Intre timp am fost si la biserica sa impartasesc copilu.Azi lenevesc si stau cu ochii in laptop,ca n-am ce face.
Laura, 
(11+) a lui Radu Mihai
monis5 spune:
Mercic burtix de raspuns. Intreb pentru ca mi-a iesit ureaplasma pozitiv si dr mi-a dat ieri antibiotice. Si nu stiu ce sa fac, daca sa le iau sau nu 

. (din ce am citit si mi-a confirmat si dr. prezenta acestei bacterii pacatoase este factor de risc pentru ruperea prea devreme a membranelor -> nastere prematura).
Of ce tare as vrea sa stiu ce sa fac....
monis
16+
Ramonika spune:
myrella, Miramar - felicitari si la mai mare 
krelia - la mine are efect putina cafea. insa poti incerca combinatii din astea "letale" gen: fructe cu lapte...
numai sa nu dai in cealalta extrema. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
miany75 spune:
..bine v-am gasit ..am fost lenesa azi..dar sunt happy ..a inceput sa ploua de aseara si am scapat de durerea de cap si spate..

Myrella,Miramar felicitari si la mai mare!!
Krelia,A_driana si eu aveam problema asta si inainte de sarcina si mai la inceput..La mine s-a cam rezolvat problema de cand mananc dimineata (la trezire) 2-3 kiwi si 2 portocale(nu e obligatoriu)...mai beau lapte cu cereale.
Aaaa..si puteti incerca cu prune uscate sau in general fructe uscate...sau miere pe stomacul gol..
miany
16+
Miramar spune:
Laura Garner - ma bucur sa aud ca esti bine (uitasem sa scriu de dimineata, dar tu oricum te trezesti mai tarziu
)
Multumesc fetelor - mai fac limo daca vreti si mie imi place mult si fresh de porto (ala mi-l face sotu' - ii spun sa faca mai mult si pentru voi da?!)
Pup
15+ 
dana n. spune:
A_driana, stai linistita ca daca lipsa apetitului este un defect,atunci nu esti singura![]()
Astazi dau de baut...am facut 17 saptamani de sarcina.![]()
------------------------
17+
Albume foto