Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Adriana, cred ca ar trebui sa urmam sfatul fetelor...
i-auzi ce zice miany (mersic )....kiwi, portocale (e drept, eu n-am mai papat kiwi si porto cam de apr. 2 saptamani..si cred ca se simte), lapte cu cereale stiam si eu ca ajuta...da' cine naiba are timp sa pregateasca cerealele..sa pun si putina miere (ca "ne-dulce" nu-mi place)....cand eu abia ma trezesc si mais tau si o groaza sa ma gandesc cu ce ma imbrac ...ca deh, nu pot sa mi le pregatesc de seara.....
dar, trebuie sa fac ceva, ca asa nu se mai poate...si daca tot nu si nu....imi raman combinatiile letale date de Ramo

lauradi, asa zic si eu...sa apara fustele odata ca daor comaptibilitate exista

Mira, da, mai baga niste limo'...si fresh....n-auzi ca avem problems?

burtix...voi ce post de radio ascultati de obicei.....(asta ca sa fiu off-topic..si sa trec ca babele...de la una la alta )

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

'neata fetele! o zi frumoasa va doresc!

Madyna daca esti curioasa cum evolueaza bb uita-te la pozele de la semnatura mea, am 4 ecografii, incepand de la un punct cum spui tu. Am vazut ca esti tot in 10 sapt, sau?
Oricum, si eu abia astept sa vina marti, sa-l vad iar!

dana n. stiu ca testele alea se platesc, dar si eco in afara de 3 (una in fiecare trimestru) care sunt platite de casa, asa am inteles. Acum la inceput nu mi-a luat bani, avand in vedere ca eram considerata cu risc, dar de acum incolo, daca vreau eco (la cerere) va trebui sa platesc. Ultima eco, cea de la 8 sapt, deja mi-a considerat-o pe cea din trim I. La tine nu e asa? In ce oras stai?
Tu ce teste ai facut pana acum si ce vei mai face?

In leg cu morfofetala, multumesc fetelor pt raspuns, dar tot nu sunt lamurita... ma scuzati ... cand se face? Se face tot atunci cand se face masurarea translucentei nucale? Se face altadata? Asta nu stiu eu...

Felicitari camy pt concediu, simonette pt eco si... tuturor care au venit cu vesti bune, nu ma mai tine memoria

10+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Off topic Krelia - CityFm si GoldFm (doar noaptea pentru adormire)

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ma mai apuca si pe mine cateodata sa ascult city fm ...am prins odata cand era ziua bonjovi (of, ca nu mai vin odata si la noi...)...dar in rest, nu pot sa zic ca le fac prea mare audienta...doar asa..from time to time...

cu gold fm sunt si eu, mai nou...de fapt, oscilez intre el si magic fm...acu' ascult chiar gold...

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Off topic Krelia - CityFm si GoldFm (doar noaptea pentru adormire)

monis 16+

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Slaba miscare azi fetelor. Si mie mi-e rau de mor (mi-e greata de dimineata - imi vine sa vomit-eu care nu am vomitat nici macar o data in toata sarcina pana acuma) si stau cu mintea la antibioticele alea, in loc sa ma concentrez la examen.

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis5..banuiesc ca ti-a dat un antibiotic permis in sarcina ,asa ca poate ar fi bine sa il iei .. daca gresesc..

miany
16+

Mergi la inceput

Miany - nu gresesti, cica e permis in sarcina, dar asa cum stim deja cu toatele, nu prea exista adevaruri absolute intr-o sarcina....

Of ce plangacioasa sunt azi

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Astazi am facut 16 saptamani!Ura! acu astept sa simt si eu baietelul miscand!Fac cinste cu ce vreti voi ( eu beau apa acum, multa...cam 2-3 litri/zi).A, dragul meu sot vroia fetita, dar e baiat...oare sa fie gresita estimarea doctoritei de la 13 saptamani? Eu cred ca el tot spera, cu toate ca nu zice nimic, ca asa e el, mai introvertit... Ei sanataos sa fie , cat despre nume mie imi place Cezar, lui Horia - dilema - si nu vreau doua nume> Ne mai gandim.

pupici

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Buna fetele, de fapt albinutele, ca scrieti intr-un ritm ametitorr, am reusit sa citesc din urma si voi face doar o analiza sumara azi:
Monis5 daca antibioticul e pe baza de penicilina (aici incluzi tot ce tine de marele grup al penicilinelor)e permis in sarcina si chiar indicat in tratamentul infectiilor care pot produce efecte negative beblului sau mamei.
Nu imi amintesc exact cine era cu durerea de cap, dar va spun ca banalul ALGOCALMIN este permis in sarcina si nu are efecte nocive asupra fatului,deci fara grija puteti lua,in spitalul unde eu am lucrat algocalminul fiole este prima alegere in scaderea temperaturii la gravidutele care vin cu 39-40 temp,deci puteti incerca
Adriana din Oradea ma faci nostalgica cand ma gandesc la Oradea, acolo am terminat facultatea 6 ani am fost oradeanca si mi-e dorrrrrr de bihor!
Krelia, Cami si restul fetelor va imbratisez si va pupacesc pe toate de aici de la ploaie si vant
Vicky+Matteo

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis5 ai dreptate....dar sunt situatii si situatii... oricum tu ai trecut de primul trimestru..trebuie cantarite avantajele si dezavantajele..in my opinion...si sa iei hotararea care simti tu ca trebuie!

miany
16+

Mergi la inceput