Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
mama ce tampenie!! acu citeam ca de la 1 septembrie se introduce sistemul de coplata..alte cheltuieli pt noi...
miany
16+
monis5 spune:
Vicroria - merci de sfat. E vb de Azitromicina si am reusit sa gasesc ca e derivat din eritromicina (si e din clasa antibioticelor macrolide, aka azalide) si cica ar merge. Bleah... urat e sa iei antibiotice.
monis
16+
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenic 'neata fetele! o zi frumoasa va doresc! dana n. stiu ca testele alea se platesc, dar si eco in afara de 3 (una in fiecare trimestru) care sunt platite de casa, asa am inteles. Acum la inceput nu mi-a luat bani, avand in vedere ca eram considerata cu risc, dar de acum incolo, daca vreau eco (la cerere) va trebui sa platesc. Ultima eco, cea de la 8 sapt, deja mi-a considerat-o pe cea din trim I. La tine nu e asa? In ce oras stai? Tu ce teste ai facut pana acum si ce vei mai face? In leg cu morfofetala, multumesc fetelor pt raspuns, dar tot nu sunt lamurita... ma scuzati ... cand se face? Se face tot atunci cand se face masurarea translucentei nucale? Se face altadata? Asta nu stiu eu...Felicitari camy pt concediu, simonette pt eco si... tuturor care au venit cu vesti bune, nu ma mai tine memoria ![]() 10+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Elenic, si eu tot o data pe luna merg la ecograf. In primele 3 luni am fost in fiecare saptamana ptr ca a fost o sarcina obtinuta cu tratament si m-au tinut sub observatie.
Dupa cum ti-am mai spus, am facut dublul test si sunt programata la triplul test.
Eu stau in Halle.La 150 km de Berlin. tu?
In legatura cu morfofetala, din cate am inteles eu, este ecografia pe care ti-o fac la aceste teste (dublul si triplul)
------------------------
17+Albume foto
coolnicool spune:
buna fetelor, sunt noua pe aci dar am mai apucat si eu sa citesc cate ceva...eu stau tare prost cu greturile de dimineata si am zile in care nu pot manca decat abia spre seara...noroc cu fructele...care ma salveaza...nu mai stiu ce sa mananc...
monis5 spune:
| citat din mesajul lui miany75 mama ce tampenie!! acu citeam ca de la 1 septembrie se introduce sistemul de coplata..alte cheltuieli pt noi... ![]() miany 16+ |
Eu una am calculat ca am platit la sist de asig de sanatate 3.000 eur in ultimii 2-3 ani (de cand sunt la firma asta, nu mai vorbesc de cele dinainte), timp in care nu am avut nevoie de medic. Ei, daca as fi avut acum cei 3.000 de eur si sa stiu ca in continuare nu am de plata decat pentru serviciile pe care le folosesc, nu as avea nimic de reprosat acestui nou trend. As fi nascut unde as fi vrut, si as fi si ramas cu ceva bani.
Ce mi se pare revoltator este ca vor sa introduca coplata, dar nu fac nimic legat de contributia CASS - care taman ce a crescut in 28 februarie

. Adica ai 2.000 eur salariu sau 200, tot serviciul cel mizerabil il ai la dispozitie... + 5 lei, 10 lei... bleah, acuma chiar ca imi vine sa vomit monis
16+
douradoudou spune:
buna...pranzul...eu sunt cu trezitul la 11-12 asa ca voi deja umpleti cateva pagini pana atunci...beau acum un pahar-gigant-mutant de mare de avocado cu lapte si miere...bun..nu am chef sa mananc...cine zicea ca nu are timp de cereale? pai torni lapte si arunci niste cereale din cutie direct in lapte...hahah ce aiurea vb azi,,sau am impresia..mie nu prea mai imi este rau..mai ma apuca o voma seara sau dimineata dar 1 data la cateva zile...lauradi eu nu zic povesti..eu zic din viata mea...am uitat...ionelamaria nimeni nu se suparase pe tine..fiecare vorbeam din experienta noastra si tu la fel so no problem

..s-ar putea sa vin si eu in romania cateva zile in iunie dar nu stiu cand..si mi-e super frica de caldura de acolo...aici clima este mediteranena..in romania ma impresia ca se transforma in semi-desertica...va
....ah si noi am avut cam interzis la
vreo 2 saptamani atunci cand am avut placenta desprinsa..dar bine ca s-a scurtat perioada la cateva zile si acum totul este normal..adica in fiecare zi

....ma duc sa va mai citesc din urma
elenic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
Elenic, si eu tot o data pe luna merg la ecograf. In primele 3 luni am fost in fiecare saptamana ptr ca a fost o sarcina obtinuta cu tratament si m-au tinut sub observatie. Dupa cum ti-am mai spus, am facut dublul test si sunt programata la triplul test. Eu stau in Halle.La 150 km de Berlin. tu? In legatura cu morfofetala, din cate am inteles eu, este ecografia pe care ti-o fac la aceste teste (dublul si triplul) ------------------------ 17+Albume foto |
Vrea dr tau sa mai faci si triplu test sau vrei tu?
Mie doctorita mea cand mi-a povestit la inceput despre ce teste se pot face, mi-a spus (pe langa altele ca toxoplasmoza, diabet) de testul cu translucenta nucala care cica are un rezultat de 90% si daca nu sunt multumita cu 90% pot sa fac si amniocenteza. De triplu test mi-a zis ca nu se mai face, ca e invechit... Cam asa mi-a prezentat ea situatia. A, eu am 35 ani, anul asta fac 36.
10+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
Alexa - abia astept prima excursie in Asia
. Nu stiu cand exact, dar fac planuri, trebuie neaparat sa vad cu ochii mei. ![]()
monis
16+
dana n. spune:
| citat din mesajul lui elenic [quote]citat din mesajul lui dana n. [quote]citat din mesajul lui elenic 'neata fetele! o zi frumoasa va doresc! Vrea dr tau sa mai faci si triplu test sau vrei tu? Mie doctorita mea cand mi-a povestit la inceput despre ce teste se pot face, mi-a spus (pe langa altele ca toxoplasmoza, diabet) de testul cu translucenta nucala care cica are un rezultat de 90% si daca nu sunt multumita cu 90% pot sa fac si amniocenteza. De triplu test mi-a zis ca nu se mai face, ca e invechit... Cam asa mi-a prezentat ea situatia. A, eu am 35 ani, anul asta fac 36. 10+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Medicul meu mi le-a recomandat pe amandoua. Eu am hotarat sa le fac.
Eu am 28 ani.
Nu mi-ai spus din ce oras esti.
------------------------
17+Albume foto
Ramonika spune:
fetelor, am papat o ciorbica de purcelus
si o portie de fasole... 
si m-a apucat un somnnnn .... 
voi ce faceti? ce-i cu linistea asta p-aci? se face somnul de pranz? vreau si eu... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki