Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

pe simonia o uitam de cateva zile bune!!!!!
si nu stiu ce face uratica.....
si chiar, daca tot venii vorba, am doar cateva descrieri:
uratica, simonia, nico, lyly,soricica, mona.
restul, va rog, le astept aici,sau pm.
libraaaaaaaaaaaaaaaaaa, te entelectualizezi cu capu???
ellanik, tu, fata buna, intrii numai pe furis, cand noi dormim??
se serveste cafeaua!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salut si eu trupa ca sunt pe fuga.

La Poarta Rabdarii nu-i inghesuiala mare,sau asa ceva,asta am citit-o cred ca tot de pe aici de undeva,mi-a placut si o aplic la mine de muuuulte ori.Multumim fetelor de materialul la cafeluta,de atmosfera,de tot.Va pupicesc si sa citim de bine!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mona, merci de incurajari, vad eu ce naiba fac si azi...
si pt ca eram apatica ma delectez cu o cioco, sa ma indulcesc un pic,
voi ce mai trabaluiti azi?

galli ceva bun de mancare??

nico, daca nu apari la tv aplic si eu metoda biletelelor dar eu m-am gandit sa fie sub forma de pedepse la rummy ca noi doi jucam uneori.

ellanik, pai noi asteptam sa vedem ce mai faci, mai dam sfaturi, retete, si tu nimic?

cine era cu durerile in gat??? mi-am amintit de un remediu pe ca matusa mea il aplica baiatului ei, care maricel fiind , era violonist dar canta si in Antifonia Cluj ( un cor), iar mami avea grija mare de gatul lui : o cana de lapte cald cu cacao si miere...spunea ca face minuni ...

ies la o fumigena si ma pun pe treaba ca nu mai tine...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neaaaataaaa.....vad ca nimeni nu s-a trezit!!! Pai ce-i asta?!!!

Eu eram cu durerile in gat. M-am dat ieri singura cu albastru de metil....bleah...era sa vomit, si seara am folosit Tantum verde.....tot spray, tot in gat.
Mi-e nitel mai bine.

Multumesc, menics

Mergi la inceput

Imi cer scuze pentru postul de mai devreme, de adormita si ametita ce sunt nu mi-am dat seama ca suntem in 28, eu credeam ca e deja 29 si ca toate postarile sunt de aseara.

Incerc sa ma apuc de munca.

Mona, eu ma simt bine, prea bine incat nu simt nimic. Incep sa ma gandesc ca nu s-a prins nimic si...asta e. Desi abia marti ar trebui sa fac bhcg. Dar marti laboratorul din Giulesti nu lucreaza, asa ca m-au chemat joi, ori eu nu mai rezist pana joi. Ma voi duce luni sau marti la Bios.
Incerc sa ma concentrez pe munca, sa nu ma ia paranoia de tot!!!!

Multe la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

am venit si eu, la cafea dar cu o cana plina de apa

am intarziat un pic ca am avut drumuri, azi am facut a doua fiola de Puregon, iar injectie iar stres . noroc ca asistenta e foarte draguta cu mine si imi vorbeste si lucreaza foarte bine si incet, sa nu ma doara si sa nu fac galme.

vad ca voi sunteti in verva, mi-a placut articolul. e bine de stiut. menics draga daca iti dadeai cu scortisoara poate aveai mai mult noroc. dar poate mai incerci azi maine cine stie.

Mergi la inceput

Micomic, stai ca nu inteleg. Tu nu iti faci Puregonul singura? Te deplasezi pentru o injectie?
Wow...asta da determinare si frica de ac.

Pai nu e mai simplu sa ti le faci tu singura, acasa, dimineata in baie? Sotul meu mi le executa pe alea din muschi.
Vad ca esti din Bucuresti.....pai tu infrunti traficul pt o injectie?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Micomic, cum e cu injectiile? A inceput sa-ti placa?
Cu Puregon faci stimulare pt IA/FIV?

Floricicoooo, s-a schimbat si capitolul ... Cred ca de la gravideala ti se trage. Si eu imi doream, in subconstient, sa treaca zilele mai repede pana la test. In Buc, Bhcg se poate face si la MedLife, pe Calea Grivitei, primesti rezultatul in cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Micomic, stai ca nu inteleg. Tu nu iti faci Puregonul singura? Te deplasezi pentru o injectie?
Wow...asta da determinare si frica de ac.

Pai nu e mai simplu sa ti le faci tu singura, acasa, dimineata in baie? Sotul meu mi le executa pe alea din muschi.
Vad ca esti din Bucuresti.....pai tu infrunti traficul pt o injectie?!!

Eu am inteles ca Micomic face Puregon intramuscular, in poponet, si nu intraderm, cu acel dispozitiv special cu acusor mic. Asta inseamna ca foloseste seringi si ace normale.
Micomic, lumineaza-ne! Nu ne lasa in bezna nestiintei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

da, mie groaza de injectii iar sotul meu cred ca ar lesina daca il pun sa faca e ditamai omul si l-as culege de pe jos singurica
iar de trafic nu e chiar asa, m-am dus la o clinica care e chiar pa parterul blocului meu
ma pregatesc de IA. problema e ca s-ar putea sa ovulez de Rusalii, si cum e cu liberele astea, sper sa nu ma incurce doctorul si sa uite de mine caci am fost azi pe la Medsana si scria ca luni pe 8 e inchis

Mergi la inceput