Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici,
vad ca bate vantul...
am intrat sa va dau pupici...
maine seara e plecarea....
pupici si vizionare placuta a ligii campionilor

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

harnicutze ati mai fost dragutzelor!
am trecut in revista si ziua de azi , nu v-ati dezmintit........
la veselia care e aici greu ti se mai increteste fruntea

eu cititnd ........imi inchipui insa cum ar fi sa dau o raita prin bucataria vs. sa vad care mai de care mai bucatareste .......

pooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaa
va invit la , si la. am gasit ceva de lecturat:

Afrodiziacele naturale = pasiune
Multi medici nu recunosc ca unele plante, bauturi sau substante ar putea avea ca efect marirea apetitului si cresterea performantelor sexulale insa, in ciuda acestui fapt, afrodiziacele isi mentin bunul renume.
Oricum exista o intreaga industrie a afrodiziacelor, care cuprinde amestecuri de plante aromate, lumanari parfumate, uleiuri si esente, plecand de la retete vechi, provenite mai ales din India si Orient, al caror efect este cresterea libidoului, concomitent cu inducerea unei stari de relaxare.
Doctorii admit ca anumite substante au ca efect cresterea tonusului, asociat cu o stimulare a circulatiei sangvine, in timp ce psihologii sustin ca efectul este mai degraba la nivelul subconstientului.

„Ideea este ca folosesti o substanta, un produs, fie el de sinteza, cumparat din farmacii, fie o combinatie de alimente despre care toata lumea stie ca are efecte afrodisiace – ciocolata si vin de exemplu, si iti ofera acel suport psihic care te face sa te eliberezi si de temeri si de complexe. De cele mai multe ori asta este suficient pentru o a avea parte de o noapte de amor daca nu foarte fierbinte, macar reusita!”, afirma medicul sexolog Marian Vornicu.

Cele 16 alimente minune

Ciocolata, dar numai cea cu o concentratie de peste 75% de cacao. Are efect si pentru tine si pentru el. Este un aliment care are efect energizant si excitant al sistemului nervos, inducand o stare de bine. Efectul afrodiziac al ciocolatei este consecinta proprietatilor date de cafeina, teobromina si feniletilamina, continuta in boabele de cacao.

> Vinul rosu are calitatea de a reduce inhibitiile, astfel ca poate intra in categoria afrodiziacelor. In plus stimuleaza simturile si face ochii sa sclipeasca. Trebuie consumat cu masura, pentru ca, de la un punct incolo efectele sunt contrare. Da rezultate excelente combinat cu scortisoara, ciocolata si cuisoare.

> Scortisoara este un condiment cu efect excitant, creste temperatura corpului si stimuleaza nervos. Este considerata un bun afrodiziac cand este folosita in mancaruri, dar si ca element de baza in compozitia uleiurilor sau lotiunilor de corp, ori ca substanta odorifica in lumanarile parfumate. Este una din substantele care face parte din lotiunile destinate organelor genitate masculine, stimuland erectia.

> Vanilia, cu mirosul ei specific, are efect puternic relaxant. Aroma specifica induce euforia, stimuland sistemul nervos. Efectul este identic si pentru tine si pentru el. Stimuleaza in egala masura si daca este mancata (vanilie adevarata sa fie, insa), si daca este doar mirosita. Vanilia combate disfunctiile sexuale si imbunatateste activitatea sistemul central nervos. Adauga cateva picaturi de ulei volatil de vanilie in cada cu apa si vei fi uimita de starile de dupa...

> Nucsoara, cimbrul si rozmarinul mai sunt numite si „condimentele iubirii” pentru ca au nebanuite proprietati. Nucsoara este un stimulent foarte apreciat pentru barbati, rozmarinul are calitatea de a creste receptivitatea zonelor erogene, iar cimbrul mai este supranumit si „iarba fericirii”, avand darul de a creste libidoul masculin.

> Ardeiul iute este celebru deja in lista afrodisiacelor naturale. Contine substante care intensifica circulatia sangelui si induc o stare de bine si realaxare.

> Tonul este unul dintre ultimele alimente intrate in lista de afrodiziace. Studii recente au aratat ca 90% dintre barbati si 70% dintre femeile care au mancat ton au simtit o puternica dorinta sexuala, dupa aproximativ o ora de la consumul acestuia. Tot aici trebuie mentionat pestele gras, bogat in omega-3, de genul macroului, sardinelor, dar si somnul si scrumbia.
> Stridia este recunoscuta pentru efectul sau sexual. Contin substante ce declanseaza eliberarea de hormoni sexuali (testosteron si estrogen). Se spune ca insusi Casanova manca stridii, iar secretul virilitatii lui statea tocmai in micile moluste. Proprieteti identice au toate fructele de mare.

> Ceapa si usturoiul au fost nominalizate la categoria afrodiziace. Nu au un loc de top, din cauza mirosului, care trece neplacut si in secretii. Fac totusi parte din compozitia pilulelor care stimuleaza viata sexuala.

> Telina are si ea un bun renume, potentialul ei fiind pus in valoare daca este consumata cruda. Creste virilitatea si imbunatateste performantele sexuale, mai ales pe cele masculine.

> Icrele si caviarul sunt stimulente prin bogatia de vitamine din grupul B pe care le contin. Vitaminele din grupul B sunt cele care asigura un echilibru psihic bun. Sunt bogate in fosfor si benefice celulelor nervoase. In combinatie cu vodca, isi pun perfect in valoare efectul afrodiziac.

> Mierea de albine este cunoscuta si folosita ca si afrodiziac din antichitate. Tinerilor casatoriti, in Gecia Antica, li se dadea sa bea un amestec de miere de albine cu vin rosu. Efectul... o luna de miere garantata!

Ambianta da tonul

Aceste alimente nu pot face insa minuni singure. Este necesara abilitatea ta in a le combina, la care se aduga decorul si atmosfera generala pe care trebuie sa o creezi.
Asa ca, inainte de a prepara menuri care sa contina ingredientele dragostei, ai grija sa pregatesti un decor pe masura asteptarilor tale. Muzica este foarte importanta, la fel si lumina.

Doua meniuri minune

Am combinat alimentele afrodiziace in doua meniuri cu rezultate garantate:
Meniul 1 pentru nopti fierbinti:
1. Paste cu sos picant (poti folosi din belsug ardeiul iute, ceapa, cimbru si rozmarin), la care adaugi pasta de rosii.
2. Ton la gratar, cu sos de usturoi copt (isi pastreaza proprietatile, dar mirosul dispare). Se prepara punand la cuptor dupa ce au fost curatate in prealabil, doua capatani de usturoi, impachetate in folie de aluminu; adauga la copt, in pachet, putin ulei de masline, sare, cateva boabe intregi de piper, o lingura de suc de lamaie si putina miere de albine; cand s-au copt, dupa 20-25 de minute, la foc potrivit, striveste cateii de usturoi si amesteca-i cu o lingura de smanatana pana rezulta o crema fina si aromata. Adauga inainte sa o servesti alaturi de tonul la gratar, cimbru uscat sau rozmarin).
3. Crema de vanilie, vin si ciocolata
Pentru al doilea meniu, iti recomand:
1. Stridii cu suc de lamaie
2. Salata de telina cu otet balsamic, ceapa si piept de pui, aromatizata cu nucsoara si cimbru. Poti adauga si putin ardei iute pentru a condimenta seara!
3. Spuma de ciocolata
4. Fructe si „vinul iubirii” – o combinatie de vin rosu si mirodenii: fierbe cateva minute semintele unui baton de vanilie si o lingurita de scortisoara macinata mare in 100 ml apa, in care ai adugat o lingura de miere; strecoara si adauga siropul parfumat in 500 de ml de vin rosu; serveste-l la temperatura camerei.
La final, nici nu stiu ce ar fi mai potrivit sa-ti doresc, pofta buna sau petrecere frumoasa

apropo la ce spunea nico,ieri:

Sexul previne racelile, bolile coronariene si diabetul
O viata sexuala intensa te ajuta sa lupti impotriva celor mai grave boli din zilele noastre, spun cei de la The Sun. Racelile, diabetul si bolile coronariene pot fi evitate, astfel speranta de viata marindu-se considerabil. In afara acestor afectiuni prezentate mai sus, daca barbatii au o viata sexuala normala la 50 de ani pot evita problemele cu prostata.

Sexul imbunatateste considerabil circulatia sangelui si tensiunea, fapt care reduce riscul unui atac cerebral. Scaderea libidoului poate fi un semn al unor probleme cu tensiunea arteriala. De asemenea, activitatea sexuala intensa te ajuta sa te relaxezi, iar daca vorbim despre silueta, trebuie stiut ca 30 de minute de sex, te ajuta sa arzi 200 de calorii. "Daca faci sex in fiecare zi, scapi de 2 ore si jumatate de stat in sala de gimnastica", spune Niki Waterman, antrenor de fitness.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineta!
galli, multumim pentru rasfat, am sorbit deja din cafeluta si mi-am arunca si ochiul prin articol.
sunt un pachet de nervi, si banuiti de ce, da?
adica eu plina de intentii bune, si acasa ce gasesc??? el, nervos, cu dureri de cap si cu gatul teapan de la AC din masina... eu nimic, incep cu imbarbatarile ( ca doar m-ati invatat)"draga tu esti seful,oamenii oricum sunt refractari la schimbare, nu ca ar avea ceva personal cu tine, cand te vor cunoaste isi vor da seama ce om esti, lasa nu-ti face probleme ca va fi bine"... mai un telefon, mai o discutie despre florile pentru terase... ma rog se mai linistise...
ei si-a amintit de durerea de cap: fa-i masaj, cocoleste-l... intre timp, eu dupaeram in prosop si ma ocupam de pacient...si l-am invitat la o siesta - asta inseamna pt o ora de somn sau stat si incarcat bateriile in pat fara tv si telefon... eu adorm si il gasesc la tv imboscanat avand frisoane servind un ceai, foarte sexi... deci, ce sa-i fac??? ma intreb o fi porcina????
ce sa mai intru pe net? ce sa mai stau la meci??
ei asta este!

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Gallii, multumim de cafea. Mai incalzeste-o putin, la ora cand ai facut-o tu, eu ma intorceam pe partea cealalta.

Interesant si ziarul de azi. As adauga si capsunile.
Aseara am facut o salata cu ton, ulei de masline, cimbru, ardei, masline verzi si negre. Desert: eu- inghetata de capsuni cu capsuni iar sotul pudding de ciocolata cu bucatele de ciocolata amaruie. Acum imi explic multe ...

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata dragelor, am intrat rpd sa iau o gurita de cafea cu voi.
e delicioasa.
va pup pe toate, v-am citit , dar nu mi-a mai ramas timp de scris...
abia astept sa va povestesc

pupici la fete cu lipici.
frumusica unde esti?????????????????

Mergi la inceput

Hey, Menics, nu te intrista, poate chiar s-a prins deja. Ar fi o explicatie de ce ai adormit tu, si nu el.
Data viitoare adauga si "condimente" din articolul de la Galii.

"Piticii" mei de femeie aflata in pragul ovulatiei deja urzesc cate ceva. Daca voi combina si cu o idee din "biletelele" lui Mayan, sper sa nu apar la astia la stiri ca mi-am sechestrat si supus sotu' la diverse "cazne".

Mergi la inceput

Soricico, nu erai pe drumuri?!
Abia asteptam sa ne povestesti cum a decurs calatoria. Mergeti sanatosi!
Sa faci poze impreuna cu Galii, sa incepem "Albumul intalnirilor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fete dragi va pup si sa va urez o zi frumoasa.Io fug acu la dusheala si pe urma glonte la scoala ca si asa e tarzior .
Si n-am nici un chef
Tin sa va spun ca bilutele s-au mancat toate , am plecat cu tava goala acasa inca a luat lumea si la pachet .
Fug si vb cand ma intorc.I will miss you a lot !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata Gagici,
Ce cafelutza buna este aici la Cafeneaua Veseliei....
Menics, daca ai citit cateva din proverbele enumerate de noi mai sus...sigur gasesti cateva care le poti aplica...
"unde dai si ...unde crapa....
"ceasul rau...tranvaiul 16...

Oricum nu dispera....
"nu au intrat zilele in sac.."
" daca nu vine muntele la Mahomed, vine Mahomed la munte....(sau invers, ca nu mai stiu)

Nu-i nimic, partea buna ca te-ai ales cu un somn bun si cu un

Cred ca si azi e ok daca incerci....max te alegi cu un somn bun....
Soricico, drum bun si cale batuta..
Guze , iar cu papitza..." ratiunea trece prin stomac".....
Blue flower...ce faci? Cum te simti..
Pupici Libra, Gali. Lilymar Ada , Lumy, micomic...
Daca am uitat pe cineva...scuze....
Dar Galiciana e de vina ...ca nu ne face si noua listute....

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput