Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
Am inteles abia azi ca BlueFlower a facut FIV la Giulesti.
Micomic, tu unde faci IA?
Oricum va doresc sa fie cu noroc! Doamne ajuta!
blue_flower spune:
Floricicoooo, s-a schimbat si capitolul ... Cred ca de la gravideala ti se trage.
Si eu imi doream, in subconstient, sa treaca zilele mai repede pana la test. In Buc, Bhcg se poate face si la MedLife, pe Calea Grivitei, primesti rezultatul in cateva ore.
[/quote]
Ce gravideala Guze? De unde atata gravideala?
N-am nimic, doar beau apa. De dimineata am baut cred vreun litru jumate. Mi-e sete su am gura uscata instantaneu. Si niste mici intepaturi in ovare. Probabil o sa imi vina CM.....
Mai e muuuuult pana luni cand fac test de bhcg.
blue_flower spune:
Nu. Dar daca o sa am timp, o sa il caut.
Unde sunt articolele, ca eu in stanga nu vad in meniu asa ceva? :(
micomic spune:
este clar ca am o stare de nervozitate crescuta, sa vedeti ce tip la toata lumea
pe toti ii pun la punct, fiecare fuge care pe unde apuca doar sa nu-mi nimereasca in cale.
partea buna e ca nu ma consum eu in sinea mea ![]()
mai mult mi s-a facut si foame.
poate papam cate ceva.
MayanMistica spune:
Am ajuns si io acasa , la scoala a fost ok ..da na ca scoala ..

.
Azi e Inaltarea Domnului asa ca va urez un calduros : " Hristos s-a inaltat" si acu caut motive de tanjeala si leneveala ca deh e sarbatoare ![]()
![]()
O sa pun de un blat
si sper sa nu patesc ca al de ieri..acu mi-am luat zahar normal si ma gandeam sa fac vre-o doua ca sa am ce lua la parintii lui.Si sa nu mai muncesc si maine .
blue_flower spune:
MayanMistica, mai fata, tu faci tort si gatesti in fiece zi?
Doamne fereste.....
Pai io n-am facut un tort in viata mea si nici n-am de gand sa ma apuc. Dulciurile mi se par o chestie atat de complicata......mancare fac, de preferinta la cuptor, sa nu imi ia prea mult timp...
De unde ai atata timp zilnic de stat in bucatarie?
Ultima data am facut placinta cu branza, a iesit buna, noroc ca dureaza asamblarea vreo 10 minute, ca altfel nu ma apucam. Oricum, m-am dus sa dorm intre timp, a urmarit-o si a scos-o sotul meu....:):)
MayanMistica spune:
Draga Floricel , eu am o mareeee pasiune pentru prajiturit.Acum am timp e adevarat ca nu lucrez , nu am un job stabil cu 8 ore pe zi.
Am doar ore la scoala , lunea , martea si joia de la 9 la 12 dupa care vin glonte acasa sau trec pe la shopingarit.
Miercurea imi vine posta de la Netwerk pe care o distribui in zilele de miercuri, joi sau vineri.Depinde cat de multa e , depinde de vreme.Cateodata am mai trisat si m-am dus si sambata dimineata ![]()
For the rest ce sa zic , imi plac prajiturile complicate , dichisite , decoruri elegante si sofisticate ( ca nu le reusesc eu , asta e alta poveste ![]()
), dar per total imi place sa stau la bucatarie.Si de gatit imi place , dar mai multa pasion pun la prajiturit.
Sincera sa fiu renunt la 3 ore de somn pentru un tort...si nu ma dau in laturi sa fac cate unul pentru vre-o prietena sau cunostinta , chiar daca nu este mereu pe plata.De exemplu pentru la cluburi , M suporta ingredientele ( care sunt oricum la comun
) si prestatia la bara aragazului o fac eu.
Da imi place ceea ce fac , si poate de aceea nu mi se pare greu .