Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)
Raspunsuri - Pagina 13
guzelnico spune:
Mayan, dulcico, mai bine azi te relaxezi si faci ceva dulce la socrela, in caz ca te plictisesti de
. In felul asta vede si 'mneaei ce nora harnica si priceputa are
.
Si inca ceva: in caz ca vine vorba, n-o barfi pe fosta, please, please! Baga ceva de genul "fiecare cu viata sa; eu vreau doar sa-l fac pe M happy" si punct. Te vor idolatriza socrii
.
Sa te auda DD. Sper sa iasa un "merisor" cretunel zilele acestea. Lucram si cu drag si cu spor 
.
Floricico, vezi, nu te obosi prea tare! Ai tot timpul. Menajeaza-te!
MayanMistica spune:
Aaa, nu , ca noi nu vorbim de fosta .O singura data s-a adus discutia da eram numai doua acasa , barbatii erau la nu stiu ce reuniune si am discutat despre asta.
Da n-a fost barfa , doar mi-a zis femeia ca a fost un shoc ptr ei .Azi pe 25-26 decembrie erau acolo , toata lumea era ok( asa credeau ei , batranii ..) si la 3 zile le-a zis ca se desparte.
Iti dai seama ca nu ma puteam intinde la barfa cu ea pe tema asta , stiind cat de mult o iubeau.
Atata am zis : clar ca a fost ceva putred , altfel nu ar fi lasat-o ..si daca el n-a fost fericit acolo , e liber sa-si aleaga pe cine vrea.Banuiesc ca voi ca parinti o sa-l iubiti cu oricare alta femeie ar fi , doar e fiul vostru.
Voi nu il iubiti pentru femeia cu care este , ci pentru ceea ce reprezinta el in familia voastra.
Eu mai mult decat ca , sunt foarte indragostita de el si voi incerca sa fac aceasta relatie sa mearga destul de bine nu am ce sa zic.
Si daca el va fi fericit cu mine , atunci si voi veti fi , asmenea si eu.
Asta a fost conversatia noastra.
guzelnico spune:
Am scos tortul din cuptor.
Intrebare: Dupa ce se raceste, sa-l rastorn cu fundu-n sus (adica cu merele-n sus) sau sa-l las in pozitia din tava?
Cu ce pot sa-l ornez, dupa ce intind frisca?
micomic spune:
Vad ca ati luat deja cafeluta ![]()
si interesant blatul de tarta,
o sa merg si eu la o nunta in acest week-end![]()
pentru nasa trebuie o rachie trasnet, ceva care sa te puna in valoare, oricum eu sunt pe principiu sa fie lunga, dar atenstie nasii se presupune ca trebuie sa faca si atmosfere, danseaza, discuta cu oameni deci sa fie si ceva usor de purtat ![]()
MayanMistica spune:
Fete am o comanda draguta ptr next saturday ...un tort naughty ptr un baietel de 16 ani ..
MayanMistica spune:
| Citat: |
| Mayan, dulcico, mai bine azi te relaxezi |
As vrea io ...trebuie sa duc posta ...acu dupa ce beau cafeaua.
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica da merge , si cand e rece rece ii pui frisca .. |
1.Da, merge, ce inseamna?
a)sa-l rastorn
b)sa nu-l rastorn
2. Cu ce pot sa-l ornez peste frisca?
menics spune:
nico, ei nu sunt nicicum, ma gandesc daca s-o fi prins ceva?? stau cu un test barza pe masa acasa si astept sa treaca timpul...prostii de-ale mele.
despre intalnire, sigur daca treci pe aici! si facem si poze!
te rog frumos da-mi si mie reteta de... nu stiu cum se numeste este sosul ala de iaurt cu menta...si? usturoi cumva??
am luat dovlecei si as vrea sa-l folosesc, ciudat ieri cand am vazut dovlecei mi s-a facut pofta , uau, deci nu mai fac musaca fac dovlecei pane cu puiut la punga!
iar desert, am gasit undeva un desert cu piscoturi branza mascarpone si capsuni, ca tot e sezonul...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Inspirat raspuns.