Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)
Raspunsuri - Pagina 12
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Galli, ce agitata esti! Ai emotii la intalnirea cu Soricica?
Ancamac, bine ai venit!
Spune-ne povestea ta, temerile sau problemele tale. Le gasim solutii imediat.
Ne dam si noi cu parerea, nu tb sa iei chiar de bun tot ce se debiteaza.![]()
Calde imbratisari tuturor!

P.S. Am scris strans si concentrat, Gali? Ati auzit, dragelor, cele care ramanem 'acasa', cica sa nu ne labartam. Iar fetele astealalte doua se destrabaleaza la intalnire, in Baia Mare. Hmmmmm, ne intalnim noi si in BUC !!!!!!!! Sau in Istanbul! 
galliciana spune:
salut, again, gagici!!!!
tocmai am vb cu soricica, in 1/2 ora, sau 1 ora, ne intalnim!!!!!!!! fetelor, dam de baut azi!!!!!!!
doamne, ce bine ar fi sa ne intalnim toate!!!

am incarcat acumulatorii, si suntem gata de .....atac!!!
va pupam pe toate, si speram sa fie totul ok!! daca e ceva, deschide-ti voi un capitol nou, si gata, vom vedea ce va urma!! speram sa fie ok! aici ploua, normal.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
Va
, buna dimineata , am venit si eu dupa miros.. buna cafea mai faceti.
sa-mi dau si eu cu parerea: pt zi, tinand cont ca este cald, o rochita sau compleu elegant, culori pastelate, si seara o rochie uni, lunga, in bretele, o culoare care sa te puna in evidenta ca doar esti nasa...
of la constanta sta sa ploua, ce apasator, deci nu voi merge la plaja zilelle urmatoare...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
galliciana spune:
gata!!!!!!!!!!! la 10,30 ma intalnesc cu soricica!!!! va pupic, aveti grija de voi, ne vedem mai tz!!! pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana gata!!!!!!!!!!! la 10,30 ma intalnesc cu soricica!!!! va pupic, aveti grija de voi, ne vedem mai tz!!! pupici la gagici!!! ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Sa faceti poze!
galliciana spune:
sigur, dragele noastre!!!! daca e, nico, deschide capitol nou, te rog, sau , care vreti!!! lipsesc vreo 3-4 ore!!! va pupam!!! am emotii mari, imi vine sa plang!!!pupici la gagici!!!

blue_flower spune:
Buna dimineata la fete. Ce mai faceti?
Cred ca m-am molipsit de la Mayan, azi de dimineata ma gandeam profund ce as putea sa gatesc bun in uichend.
Si am ajuns la urmatoarea concluzie: fac ciorbita de vita acrita cu bors, la felul doi ma mai gandesc, probabil va fi gratar cu salata, iar pt desert....tineti-va bine, m-am hotarat sa fac tarta cu lamaie, am vazut eu pe aici pe undeva reteta....probabil imi va lua ceva timp sa o gasesc, poate mi-o mai scrie o data Mayan.....asa ca pe la 2 o tai de la servici si ma duc la cumparaturi - trebuie sa iau inclusiv tava din aia rotunda de tarta....ca eu daca nu gatesc nu am de nici unele.
o fi si asta un semn de gravideala, guze?

guzelnico spune:
Ce faci Meni, ti-ai mai revenit?
Chiar ieri m-am gandit la tine. Am vb cu nasu' care ne-a "tras" de observatie ca n-am mai fost de mult timp in CT. Dar noi n-am mai venit in RO de o gramada de luni, daramite si la Eforie N. Oricum, daca ajung in zona, te voi anunta.
Libra, te gatisi? Ce culoare/ culori ai ales?
Mayan, ai fi tare mandra de mine sa ma vezi acum: fac tort de mere!
Am adaugat peste mere si stafide "hidratate" in coniac
. Sa vedem ce-o iesi.
Fetelor, haideti la semnat condicuta.
MayanMistica spune:
Reteta blat de tarta.
RETETA NU IMI APARTINE , ESTE RETETA LAUREI LAURENTIU .DE PE SITEUL CULINAR ...SUB NUMELE DE ORANGE MUFFINS.
Multumesc mult draga Laura.
3 oua
150 de grame de zahar
40 de grame de unt
300 de grame de faina
200 ml smantana
coaja rasa de la 2 portocale
1 plic de zahar vanilat
1 plic de praf de copt
Ouale, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala se mixeaza pana se obtine o crema consistenta,Se adauga untul topit, smantana, faina si praful de copt.Se pune in doua forme de tarta.ATENTIE !! din aceasta compozitie iti ies doua tarte.Daca vrei numa una , atunci injumatatesti reteta. In cuptorul preincins la 180 de grade (cuptor pe gaz, fara ventilatie) am introdus tava si am uitat-o acolo pret de 20 de minute.
MayanMistica spune:
Buna dimineata , eu intai am avut grija sa postez reteta in loc sa dau cu buna dimeata la fete ..shame on me 
.
Guzelnico normal ca sunt mandra de tine , sunt mandra de voi toate si va 

cu mult drag.
Tortul a fost foarte bun deci merita sa mergeti la cules de mere , stafide , alea alea ...Deci sa se imbete stafidele , sa se culeaga merele , sa se bata outele intre ele si sa iasa cel mai bun tort cu mere ce s-a ivit frodata .
Maine merem la ai lui ..si stam 3 zile , moama ce placere .Imi vine sa ma arunc in Rin de p-acuma.Sau mai bine ma 

bine sa nu vad , sa nu aud? Ca la anestezie ..cand esti juma mort pe masa , doar stii ca se 

in jurul tau.
Singura parte buna la socrii e ca au patul din camera de oaspeti foarte mare , deci 2 nopti le dorm ca in paradis 
, nu trebuie sa gatesc io si ptr asta dau un buchet mare la socrela 

.For the rest nu stiu daca sa fac vre-o praji sau nu ..al meu a zis ca nu , da pe mine nu ma rabda inima sa nu coc ceva azi ![]()
![]()