Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)
Raspunsuri - Pagina 14
MayanMistica spune:
da poti sa-l rastorni , il dai cu frisca si p-orma bagi pe el ce fructaraie din compot vrei tu.daca mai vrei...
sosul se numeste tzatzichi..
guzelnico spune:
Micomic, distractie placuta la nunta. Sa fii cea mai frumoasa!
Mayan, nu vreau sa ma gandesc ce inseamna "naughty" pt tine. Fie-ti mila, nu-ti pune mintea cu un flacaias de 16 ani...![]()
guzelnico spune:
Mayan, pardon, aia e denumirea greceasca.
P-aici ii zice CACIK (se citeste giagic).
- un borcan de iaurt gras
- un castravete mediu de sera ras si stors, dupa ce l-ai curatat si i-ai scos samburii cu o lingurita
- 1 catel de usturoi maruntit mic/ ras (daca vrei)
- menta verde tocata marunt/ uscata, putin cimbru- sare- piper
Se poate folosi ca si garnitura la friptura/ cotlete de miel.
Pt dovlecei pane, poti face sosul fara castravete. In schimb poti adauga o ligurita de nuci pisate.
Pont: In paneul pt dovlecei baga si un pic de bere.
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Deci ma duc la cautat de papusele ... |
Exact de asta imi era teama ....

Tare-mi e ca pleaca baiatu' cu tortu' in camera lui si nu mai serveste musafirii!
menics spune:
mai fetelor,
dupa ce ca eram plouata eu , acum s-a pus si afara pe plouat, vreme de... prostioare...
mayan, vrem o poza cu tortul cand o fi gata!
off mie mi-e
de la vremea asta, am si mancat, boala porcului, la munca e liniste, cred ca ma fac nevazuta intr-o ora...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
Da, Mayan, sa ne trimiti poza. Poate o sa-o foloseasca sotii nostri cand trebuie sa "doneze" cu mana lor materie prima pt bb. Ca s-or fi saturat de reviste si filme.![]()

Menics, este o idee buna chestia cu plecatul, shoppingul si bucatareala. Te vei simti mai bine, cu siguranta. Esti obligata la activitate.
Si pe mine ma deprima timpul ploios. Nici de prostioare n-am chef atunci, mi-e ... lene. Mai bine ma uit la un film/ citesc o carte. 
guzelnico spune:
Mai, fetelor "mitingoase", parca ziceati 3-4 ore?! Si sunteti doar 2...
Daca reusim sa ne intalnim mai multe, sa stabilim o ora devreme, dimineata, sa ne ajunga timpul pana seara tarziu. 

menics spune:
vai nico, eu nu m-am gandit la asta...![]()
cred ca nu mai plec ca vad ca se aglomereaza pe aici....
macar am primit o veste buna : ca avem liber pe 8 iun de rusalii...
sa vorbescu cu seful meu daca la 15.30 pot pleca... poate merge...
dar fug acasa, n-am chef de cumparaturi, iar de gatit maine,sa fie proaspat facute , azi, nu prestez decat o baita cu spumant, o masca cu drojdie de bere, un campari cu gheata si tv pana vine sa ma ia al meu, care e f obosit vai, a muncit... eu fac asta zi de zi si vorba aia nu-s director... da, ma rog, responsabilitatile il obosesc...
a nu v-am zis ce mancarimea naibii am din cauuza pielii... m-am ars si acum ma cojesc, si ma mananca...
pielea bineinteles...
na ca l-am pierdut pe seful meu, deci mai stau
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu