Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
ghinetz spune:
Pentru cele care nu-si arata desteptaciune si isi permit o cupa de Tolstoi: http://savalaura.blogspot.com/2008/03/mousse-au-chocolat.html
madabout2003 spune:
Ghinetz eu vreau sa schimb umplutura, adica sa fac una normala cu nuci&cioco&stafine nu numai nuci zahar! Reteta asa e ca e tare buna si usor de facut!
Pat si eu am poze cu Mironu! Tb sa imi fac timp sa le trimit prin mail!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
paticut spune:
acu nu va pare rau ca m-ati chemat?? nu mai scapati de mine...na.. scriu , scriu, scriu...
am intrat doar sa-ti spun Ghinetz ca am vazut mai mult de juma din Grecia dar fara Corfu.. eu sunt nebuna dupa Grecia.. daca m-as muta undeva departe de Romanica, inafara de Luxemburg unde nu m-ar primi astia ca sunt prea nebuna pentru temperamentul lor sa stii ca asta e a doua optiune.
am fost in Creta (are 300 km lungime si 50 latime) si eu am facut vreo 5000 km pe acolo. o stiu ca'n palma si sunt nebuna dupa locuri salbatice cu mare. asa ca nu-mi trebuie complexuri hoteliere si alte d'astea.. noi suntem ca si cu cortu'..salbatic, doar cu nun loc unde sa pun capul si sa mananc ...(aici e mai rau ca mi-s gurmanda) dar atata timp cat grecii se vor ocupa cu oieritul eu am ce manca...(miel, miel, miel, miel, miel, .....miel
apropo ca tot o strigati pe CarlaV .. e la mare , pe plaja , se brronzeaza si se relaxeaza.. ca sa fie o mamica si mai traznet (daca e posibil mai mult de atat) pentru Larisa. hai fato acasa.. ca mi-e dor de tine...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Fetelor aici se face ROR la 1,5 ani si am facut si noi fara reactii adverse chiar nici una. Vad ca cine face acum are aproape 2 ani. De ce ati asteptat? E vreun motiv special? |
si la noi se face ROR mai repede dar noi am facut toate vaccinurile "defazat", din cauza ca tocmai cand trebuia sa-i fac vaccin Marei era bolnav David si doctorita nostra nu voia sa riste, sa nu fie cumva Mara in faza de incubatie ... asa e ea, mai prudenta. apoi in decembrie, cand am facut pentaximul pt 1 an am refuzat sa fac in aceeasi zi si ROR si apoi am tot amanat
vad ca ati scris mult, ma intorc la citit
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
valen spune:
Eu am fost azi cu Ines la controlul de 2 ani (2 ani, va dati seama?!); are 11800g si 87 cm. A fost tare smiorcaita ca n-a stiut ce i se intampla dar la plecare, fericita c-a scapat i-a spus doctorei : Misi (merci)bandame (madame), bye bye bandame!!Mada, fetele mele au dialoguri care mai de care mai amuzante si-mi spun mereu ca le notez dar poftim ca uit; Eu ii tot spun Sarei sa aiba grija cu jucariile, ca se strica si nu avem bani mereu sa cumparam altele. Bon. Raspuns catre Ines care tocmai a lovit-o in cap cu o jucarie:"Ines fii atenta la capul meu ca se strica si n-avem bani sa cumparam altul"
Ghinet, si eu as vrea sa le citesc mai mult fetelor dar se plictisesc repede; Sarah, dupa 5,6 fraze incepe sa se uite pe pereti si sa ne intrebe ce fac vecinii sau ce mananca ea sau te miri ce altceva; cred totusi ca ii este foarte greu sa urmareasca povestile in romana si-si pierde repede interesul; prefera mai mult sa discutam imaginile;le fel Ines care are o carticica preferata cu animale domestice pe care mi-o aduce sa "sitim" adica s-o intreb eu unde este fiecare animal iar ea sa-mi arate.Paticut, mai emigrati in Noua Zeelanda?
Luna1 spune:
Hola!
Fetlor eu va intrebam de dormit singuri (asa cum doarme Catinca Oanei, cu pupic si stins lumina si pa) nu ca sa ma laud ci ca sa ma plang ca Adelise ma tine arestata vreo 10-20 min pe intuneric langa pat tinundu-ma de deget. Adica fuga in pat, mic/milk, apoi imi da biberonul, ma ia de deget si pana adoarme acolo stau. Pe intuneric. Eh, dar hai sa nu ma plang, e bine si asa am auzit mai grav (nu neaparat aici pe forum).
Mychy sa-ti fie de bine dusul. Bine ca ai scapat si de operatia asta.
Ioanaiub eu as sta linistita in locul tau (vorbesc eu care pana acum o luna jumate turbam ca fie-mea nu repeta nicun cuvant, acum sa o vezi ca o scolarita, eu zic si ea repeta tot), stiu cum e deoarece si eu l-am avut pe Cosmin mult mai avansat, la varsta asta (dupa un an jumate) vorbea in propozitii inteligibile, facea deja la olita si se cerea nu oricum. Adelise e in urma rau dar sunt copii si copii, daca intelege tot ma repet nu exista mutenie fara surzenie. Am citit eu undeva.
Andreea si Clau am vazut niste pozici superbe cu Radu si Alessia, sunt buni de pupacit. Si mai aveti putin si va plimbati cu strumfi la dublu. Of ce trece timpul. Sa aveti nasteri usoare va urez.
l-am vazut in poze si pe potentialul meu ginere Mihnea ma repet, superb copil.
Nico esti tare cu tradusul pentru bone. La mine e si mai misto, Adelise vorbeste si cuvinte in engleza si in romana si cand merge la bunicii englezi si zice "data" ei inteleg ca ar zice "grandad"
iar mama la fel, interpreteaza cuvinte in engleza ca si cuvinte romanesti.
Greiersh 
Trimit si mai revin cu continuarea.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Dana ce scumpa e Daria cum pronunta cuvintele. Adelise daca o intreb in romana cum o cheama face semnul de chemat cu mana, asa cum chemi o pisica.
Daca o intreb in engleza imi zice "ade". Cati ani ai "doi". Se joaca cu masini la greu (il copiaza pe Cosmin) plus cu bucataria, imi face cafea, mancare, si trebuie sa le beau/mananc.![]()
Andicu sa ai o cariera infloritoare, sa iti mearga de o mie de ori mai bine decat acum .Si sigur va fi asa.
Alina transmite-i Elisei ca engleza ei e impecabila.![]()
Stefania ce scumpa e Catarina cu dormitul. Nici a mea nu mai bea nimic noaptea slava Domnului ca isi luase o perioada si obiceiul asta dupa un an. Bine ca am rezolvat-o. Si ea doarme de la 8,30 pana la 7,30 dimineata.
Mada eu i-am tuns deja bretonul si sa stii ca imi place mai mult asa de ea. Parca are putina forma. Astept pozici.
Pati si tu Brutus.
Lasa pana sunt eu mama de trei ia fi tu mama de doi. ![]()
Oana/ghinetz chestia aia, adica copilul in prim plan si fondul in ceata e chestie de obiectiv. Depinde ce obiectiv ai. Cel mai bine cand vrei sa faci poza pune-o pe setarea aia de zisai cu nenea care fuge
ca in cazul in care se misca cupilu sa nu iasa poza miscata apoi focalizeaza pe el foarte aproape. Ce camera ai si ce obiectiv? Obiectivul ala de l-am folosit acolo e 70/300 mm. Chestia e sa iei camera si sa te joci. Eu o iau in parc si fac sute de poze, la firul de iarba sa vad daca pot sa-l prind numai pe el in focus, folosesc toate setarile si sincer al meu zice ca se vad progresele. Asa o fi. SI tu vrei sa ma omori cu mousse-ul ala? Ca vin dupa tine acum, si mai ales dupa desert.
Pati ce de activitati frumoase are Miron. Succes la toate.
Valen controlul de 2 ani... Wow! Nu-mi vine sa cred. Cand merg in oras si ma uit la hainute pentru Lis tot la marimi de 6-12 luni ma uit noroc ca ma trage al meu de maneca si imi aminteste ca e toddler fata. Fetele tale sunt beton cum vorbesc ele, cand vad mai ca as mai face una. ![]()
Mie mi-e dor de Jadi, Simo, Anya, Mamii....
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cafera spune:
Andicu, iti tin pumnii

Sigur vei reusi si sigur vei avea mult mai multe satisfactii. 

Valen, dulci tare fetelele tale. La multi ani sanatosi si cu bucurii multe pentru mezina ta si pentru voi. 

Paticut, eu ma bucur mult ca te-ai hotarat sa scrii

Am mai facut un inventar la poze, crezand ca prin cateva de la nunta. Nu am avut noroc, insa am constatat ca ai slabit. Sa-ti fie de bine

Stefania, ce program bun de somn are micuta ta. Aveti timp berechet, tu si sotul, pentru voi

Pe cand bebe 2?![]()
![]()
Karli, te-ai oxigenat? Hai, trimite-ne si noua o gura de aer curat

Ma duc sa ma dusez si sa ma parfumez. 

Si ma dau si cu crema de galbenele pe picioare ca sa nu se supere Michishoara pe mine. Sper sa nu capat prea mult lipici![]()
![]()
Nu de alta, dar nu vreau gripa inapoi![]()
![]()
![]()
Carla, pe Larisa vrei s-o faci Constanteanca?
cafera spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa!
Ce cuminti ati fost toate; la orele 22 ati fost in pat? OOOOOO, inseamna ca azi toata lumera va fi relaxata si vorbareata![]()
![]()
![]()
Nico, ce face Andra? Sanatate multa!
Alina, cum iti e? Ce e in sacose, ce e in sacose? Abia astept sa ne spui.

Mi_aaaaaaaaaa, chiar nu ne mai citesti? Ce face Mihaita?
Pandaaaaaaaa, ce face Ilinca, dar burtica?
ioanaiub spune:
buna dimineata!
si eu prin zona, la cafea 
m-am trezit la 6,30, am trimis copilul la gradinita
acum s-a trezit si Mara, a baut laptele si mai lenevim, e cam intuneric pentru ca e innorat afara ... poate vine soacra-mea sa o duca pe Mara la plimbare, sa-mi pregatesc eu frontul pentru 

as vrea sa termin cu toate astazi ca sa am week-end-ul liber pentru gradina (daca nu ploua
)
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate