Strumfi de iul-aug 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Greierash, sanatate multa la pui! La noi Enterolactics a fost mai bun decat Biotics. Si n-are ce sa-i faca rau! si am mai primit Debridat - 5ml / 2ori/zi, care regleaza tranzitul in ambele sensuri.

Alina, si Filip a inceput cu " ai ghija, tati!" tare scump e el cand il vad cum ne poarta grija!

Si de ceva timp, vrea " la fete" - la " muute muute fete!" se pare ca le prefera la joaca, mai ales pe fetitele de 7-8 ani, care au si rabdare cu el. Tas'su e fericit ca cica si-a exprimat deja preferintele, si e relaxat.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna dimineata!Si eu am facut ror-ul fetelor si amandoua au avut aceleasi reactii: stare usor febrila timp de 2,3 zile dupa vaccin si bubite la 2 saptamani dupa, insotite si ele de putina febra si stare de somnolenta; nimic grav deci.Si Ines adoarme usor seara; se culca in acelasi dormitor cu Sarah, fiecare in patul ei, dupa un ritual bine stabilit: bea lapte, apoi vrea apa, apoi iar lapte, apoi le canta tati la fiecare un cantec si gata, inchidem usa. Andicu, mult succes!Andreea, ce putin mai ai pana iti cunosti fetita!! V-am admirat pozele; chiar, o cunoastem pe nasa d-rei tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Andicu tu esti fata desteapta si sunt sigura ca o sa reusesti tot ceea ce ti-ai propus mai ales cand contenzi cu ajutorul sotului tau

Paticut ti-am admirat baietelul frumos si scump

Alina.a odihneste-te cat poti de mult. Eli e o scumpa si vad ca vorbeste bine, cum sa nu te topesti cu o asa scumete de fata?

Fetelor aici se face ROR la 1,5 ani si am facut si noi fara reactii adverse chiar nici una. Vad ca cine face acum are aproape 2 ani. De ce ati asteptat? E vreun motiv special?

Catarina e obsedata de bebelusi. Pe unde mergem vrea doar sa vada bebe sau catelu. Taica-su spune ca cere un fratior sau o surioara. Nu vorbeste foarte mult dar stie cum face vaca, puiul, porcul, catelul si pisica
Mananca de toate. Nu refuza nimic si adora inghetata :)
In continuare jocul preferat este puzzelul.

Mai laudati-va cu ceea ce fac strumfii vostri ca asa de mult imi place sa va citesc,

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
Am admirat o multime de poze...mi_e teama sa nominalizez pt ca sigur uit pe cineva!

Stefania si noi am facut ROR-ul ieri, aici trebuie facut intre 15-24 de luni, cred ca nu are importanta data exacta..

Andicu multa bafta pentru proiecte!

Emily e pasionata de pisici, toate pisicile sunt "MOMO"(asa o cheama pe pisica dadacei!) Le mangaie, le pupa, le povesteste...
De vorbit nu prea vorbeste pe intelesul meu.... apropo de ce animale poate imita: cel mai haioasa e ca stie cum face gaina si cotcodaceste constiincioasa la cerere!

Mychy, Cafera noroc cu voi ca uitasem de tot de Inaltare! poate incerc din nou cozonacul lui Ghinetz! DAta trecuta l'am facut ca in reteta dar acum am de gand sa il imbunatatesc!
Apropo Ghinetz nu ti_am spus ca m-am bucurat pentru tine pentru excursia in Grecia!

Luna e mortala Adelise cum alearga dupa minge! In legatura cu clamele cred ca e o problema generationala! Nu vor frate nimic, pletele in ochi si atat! Eu o amenint ca o tund!

Claucia, Andreea, ma bucur ca va simtiti bine! Raducu si Alessia au crescut tare mari! Abia astept sa vad poze cu toti patru! Am impresia ca nu prea o sa va plicitsiti!

Valen mai povesteste ce conversatii au fetele tale, ca la ultima cu pipi/caca radeam de nebuna singura in birou!

Poate in seara asta pun poze de weekendul asta din Bilbao, am fost cu Emily la Guggenheim si a fost o scumpa, ne imita : wow! a! arata cu degetul...pacat ca n'am putut sa facem poze la interior!

Pupicei!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Adevarat s-a inaltat!!

si salutari strumfariei, imi fac timp putin sa va scriu pentru ca sunt singura azi la birou si nu am sefu pe cap (adica sotzul)

felicitari ioanaiub, oanamada, andicu si valen ca ati facut ROR eu nu m-am bagat, am facut doar rujeoilcu si zilele trecute la amigdalita i s-a marit si parotida pe aceeasi parte si am zis ca mor.. zic gata..(gacaaa!! vorba lui Miron) am dat-o'n oreion. dar uff. am scapat

luna ma bucr ca am primit acceptul mamicii pt o intalnire intre princess Adelise si romanasul meu!! si sa stii ca si eu subscriu la ce au spus fetele.. esti mami de trei .. neaparat.

valen.. multumesc.. da e frumos si seamana cu tac-so 99,9%, si la nervi si la dragosteli!

alina.a..sunt alaturi de tine cu tot sufletul si-ti doresc rabdare multa si putere si ...tot ce e nevoie sa duci la capat sarcina!!
in plus vroiam sa te felicit pentru minunata engleza a Elisei..

Stefania multumesc ca ti-ai facut timp sa -mi vezi strengarul!!

Andicu...multumesc de felicitari.. ce mai face constanta? criza a ajuns si pe acolo sau v-a ocolit!! vreau sa te felicit pentru ca pui piciorul in prag si-ti deschizi propria agentia (mai da-ne amanunte cine stie ce cliente zac in noi!).. iti urez bafta multa si rabdare ca tare e nevoie!!

AndreeaC - da doamna te strigam!! mi-e dor de tine nevoie mare si asa grasa si tot mi-e dor de tine si de radu. te-am vazut odata din masina pe la Chibrit mai erai cu cineva ...mi-a parut rau ca nu am avut unde parca sa te strig sa stam putin de vorba.
hai fetelor si tu si claucia vreau sa incep sa ..

cafera draga mea si eu te citesc cu multa placere mai ales ca esti activa nevoie mare pe forum si crede-ma ca tu si mychi ma faceti mereu sa zambesc!!

ghinetz m-ai facut sa rad... spune-mi cum a fost in pereira? si eu as vrea dar deja anul asta am programat o Croatie in august si nu mai pot da inapoi?? pove putin..cum se ajunge? cum e locul??

Nma imi pare rau sa aud ca iar ati facut febra... pupam scumpica de Andra.. te-ai gandit si la vreo infectie urinara?? si asta da febra mare.. vezi daca se stramba cand face pipi...

DDanagh.. bine ati revenit.. pe unde ati fost doamna pentru relaxare? si cum mai e Daria?? e mai bine??

michi!! ai dreptate hai sa macar daca nu si mie mi-e dor de o inalneala cu strumfi alergandu-se si noi savurand o inghetata si o vorba ca-ntre mame!!

eu am uitat s-o strig ieri pe Andutzy.. Andutzyyyyyyy!! mi-e dor de tine...
Andraz.. daca ne citesti.. fato draga de abia astept sa se faca sambata!!

tuturor

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mychy, m-ai umput de voie buna azi.

Luna, am citit instructiunile tale pt facut poze. Zi-mi numa', te rog, cum faci poze gen asta: http://alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=5211 . Asa, sa iasa personajul in prim plan, iar "fondul" sa fie oareucm in ceata. Gata, mi-am facut curaj si-mi iau aparatul la spinare.

Noi in seara asta avem program de cinema. Fara mezin, numai cu Stefan. Abia astept! cred ca ma bucur mai mult decat copiii. Sincer, m-am cam saturat de iesirile la plimbare. Faza e ca aici in zona nu mai am nici o mamica si tare greu mai trece timpul.

Valen, waw, un tatic cantaret, ce fain!!! La noi lucrurile astea s-au impartit de cdn l-am nascut pe Stefan: eu cant si Radu spune povesti. Acum am ajuns la faza de lecturat si tare as vrea sa le citesc eu, unele carti sunt chiar faine. Uriasul cel prietenos, de exemplu. Il recomand copiilor trecuti de 3-4 ani. Acum citim Calatoria lui Vlad in celalalt taram. Uneori sta si Victor si asculta, dar prefera net povestile. Cele cu animale. Si inventez in fiecare seara cate una. Apoi terminam asa: ham? - intreaba el "face nani". Cotcodac? "Face nani". Si luam toate animalele in ordine. Asa ca...Claudia nu am putut decat sa ma bucur si mai tare ca ne-ai scris, mai ales ca am citit ca avem aceleasiobiceiuri.

Ma bucur sa o citesc si pe Dana. Iar.

As vrea tare sa stiu ce mai face jadi si strengarii ei...

A! Sa nu plec la plimbare pana nu spun ca am vazut cei mai minunati ochi albastri. Ptiu!!!! Bine ca n-am fete!!! Aveti mare grija mamici de domnisoare, nu le lasati singure la mare ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Am uitat sa o felicit pe Brazuca pentru nunta si pe Paticut pentru nasit! Corina sa ai o casa de piatra, cum zicea so Mychy si la propriu si la figurat! (ceea ce imi doresc si mie...casa pe pamant!)
Patricia imi pare tare bine ca mai ne spui despre tine si mai ales despre Miron care e la fel de scump ca asta vara!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

vroiam sa va mai spun ca ieri Mironu a fost la Bazilescu in parc la Dino. Mi-a povestit educatoarea ca toti astia mici au stat care mai de care de fusta sau pantalonul lor dar al meu a inceput sa strige : vaca, vaca, Niii, niii.....si vroia sa le dea apa asa cum e obisnuit sa fac cu vaca vecinilor mei...asa-i daca suntem crescuti la tara.. totu' e muu!!

azi in schimb s-au dus la inot ca a inceput sezonul, de abia astept sa vad cum s-a comportat.. ca dimineata nu stia unde-i sunt "caiaii" in traducere ochelarii de soare ca in rest nu avea el grija.

am inceput incet incet sa vorbim si noi.. mai bine, mai rau... dar nu-l putem pronunta pe T asa ca in loc de tatii iese cachii...si loc de tata iese caca.. asa ca ... imaginati-va cum e sa-l strige prin casa (si-l striga pana nu mai pot....)

gata ajunge pentru azi...fug sa-mi iau odoru de la gradi... de saptamana viitoare suntem si la inot din acela cu prof individual.. sa vedem daca i-o place...

pana la noi vesti va pup si o zi de sarbatoare cat mai placuta...

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Andicule, . Si bafta in ceea ce iti doresti. E foarte imortant sa faci ce vrei. Si mult mai important sa ai sustinerea celor dragi. Suntem alaturi. o sa fie nu bine, ci foarte bine.

Mada, multumesc. Sa stii ca mi-a priit de minune. Spor la cozonacit. Musai sa ne spui ce imbunatatiri ai facut. (mi-ai dat idee, dar eu nu prestez azi nimic. Am niste super inghetata. Daca vreti bag reteta. e mortal de usor de facut si anormal de buna. Anormal...ca asta chiar spune tuturor cat is de culta.

Paticut am vazut Mironul. Nu pot sa cred ce a crescut!!!! Ma bucur ca ii place la gradi. E un lucru extrem de important ca merge cu placere. Ma intrebai de Perea. Eu nu am fost in statiune, adica la plaja si hotel, ci la prietena mea care sta acolo. Desigur, m-am plimbat putin pe malul marii. Ce sa zic, e o statiune micuta, asa, ceva gen satuc, dar nu satuc de la noi, ci de la ei. Nu am vazut compexuri hoteliere mari, dar probabil ca sunt, nu stiu. Din Salonic mai faci cam 30 min. Daca vrei Grecia, recomand Corfu. Am murit dupe turcoazul Mediteranei!!!! mai ales la Paleokastritsa

Mergi la inceput

madabout2003
am poza lui Miron cu Emily pe desktop. cum il invata ea emily pe Miron sa mearga in 4 labe si el nu vroia.. a fost o intalneala frumoasa, de neuitat, cu flori multe in parc si mamici frumoase.. va pup si de abia astept sa ne vedem .. din nou!

si mai strig doua mamicute dragi mie si lipsa la apel...
Jadiii (vorba lui ghinetz)..?? pe unde umbli doamna sau nu s-au terminat Bilanturile inca...mai arata-ne gene lungi de baiat scump

si Alina mama de A-uri...ce-ti fac fetele dulci doamna doctor??

Mergi la inceput