Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
cafera spune:
Am sunat-o pe mama si e cobza de racita. Se pare ca atunci cand a plecat de la noi, i-am dat si gripa

M-a sunat si o cunosinta cu care m-am vazut cand eram bolnava (cateva minute sa-i dau ceva) si mi-a zis ca asa gripa nu a tras de multa vreme.
Deja intru la pareri

ioanaiub spune:
inseamna ca a circulat un virus foarte puternic, de v-ati molipsit toti
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
nma spune:
Buna dimineata!
Imi place ca iar se scrie mult. Nu mai apuc sa citesc
.
Andra nu a mai facut febra desi a stat afara pana la ora 22. Am fost la o petrecere de tigani. Trebuie sa recunoasc ca nu ma asteptam sa imi placa, undeva intr-o padure de salcam, foarte multa lume, multa carne la protap, mamaliga la tuci. Am mers impreuna cu colegii sotului iar Andra a fost in centrul atentiei.
Andicu bafta multa cu agentia. Nasa mea a fost in aceeasi situatie cu tine si acum are o afacere de succes. Munceste mult dar e foarte multumita.
Cafera multa sanatate mamei.
Am citit tot dar chiar nu mai stiu ce am vrut sa scriu. va pup
musso17 spune:
neatza
vad ca si sotu tuseste,sper sa-l pun pe picioare ca altfel intra in carantina
viooooo,ce faci?
v-am citit cu mare drag,se vede ca v-a unit odiseea.
multumesc de aprecieri la adresa flacaului.
zi buna.
mychydutza spune:
neatza.........ce-mi place ca ati scris mult. 

apropos de ce scria cafera de crema de galbenele, mi-a zis flebologul care m-a operat sa nu carecumva sa folosesc geluri de genul Lioton care "face picioarele usoare si frumoase", pt ca favorizeaza aparitia vinisoarelor alea inestetice..........asta asa ca sfat
andutzy , eu zic sa pasesti cu incredere in viitor. oricum daca a plecat si mama si fratele tau, banuiesc ca situatia e naspa si prezinta umflaturi. asa ca ....go planet!!!!!!!!!
citesc cum ca ai vostri adorm singuri......andrei nu doarme singur. noi dormim impreuna de la 6 luni. ma consolez cu faptul ca un baiat are mama, nu?????![]()
![]()
paticutz, ma bucur ca ne scrii.......si ma rog de shusta ai cu andraz sambata???????? ca ma faci geloasa.........![]()
![]()
ror n-am facut.....inca. probabil o sa-l fac candva. doar de problema inscrisului la gradi me frica. ca altfel nu mi-ar trece prin cap sa i-l fac..............
am citit tot, dar fara nominalizari va declar iubire vesnica si neconditzionata

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
mychydutza spune:
nico, la gipsy party? super............romeo fantastik, regele sexului,idolul la femei, n-a fost? ala cu "palallila............"
acu serios, cred ca a fost o experienta petrecerea asta, nu?
CarlaV spune:
'Neata, n-am nascut, am fugit vreo saptamana la mare, se pare ca ne-am intors fix cand s-a stricat vremea. A fost o hotarare de ultim moment si s-a dovedit a fi foarte buna. Georgi, Cafera, Andicu, mi-ar fi placut sa ne vedem, daca am fi stiut mai din timp ca vom ajunge iar acolo. Poate data viitoare.
Nu promit ca recuperez din urma, dar trebuie sa caut pozele Corinei, sper ca a pus cate ceva.
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nma spune:
Miky chiar m-a mirat ca toti aveau muzica de bun simt, nu tare, nu mamele. Era muzica lautareasca.
Carla ce imi place de voi. Ai 37 de saptamani si mergi la mare
.
CarlaV spune:
N-am gasit poze de la nunta, dar am admirat Laur tunsulica si burtica Alinei.a.
Multumesc fetelor care au intrebat de noi, suntem bine, burtica e ok, creste, Sabinei ii place marea la nebunie (cu asa parinti nici nu se putea altfel), a dormit acolo 11-12 ore pe noapte, a mancat dublu fata de Bucuresti, la plecare a spus "pa, pa" la mare, la hotel, la nisip, la scoici, la pescarusi, la scarile de la hotel
, vorbeste continuu si prea multe, intelege mai mult decat trebuie sau decat ne-am dori noi
.
Cafera, Nico, m-am gandit ca la Mamaia este mai ieftina nasterea in apa ![]()
Ghinetz, m-ai innebunit cu Paleokastritsa, mi-e tare dor de ea, sper sa mai ajungem pe acolo cu ambele fete.
Andreea si Claucia, ma bucur ca va citesc, ce sarcini mari aveti si voi! 
Mychy, uite ca si mama s-a operat de varice fix cand eram noi la mare, asa a avut chef, sa ne faca o "surpriza". Ea are cam 10 incizii si se tot plange ca o doare piciorul, noroc ca este chiar frig la ea in casa si nu sufera de caldura. M-am tot gandit la tine cand am auzit-o.
Brazuca, multumesc pentru cuvintele frumoase
si ma bucur mult ca v-ati simtit bine, era si cazul, o meritati
.
Pati, ce sa mai zic, tu stii exact ce gandesc si cand nu spun, si noi va iubim 

. Ti-am admirat iar Mironul in poze, chiar daca le stiu pe multe din ele, placerea a fost ca la prima vizionare. Abia astept sa ne vedem si sa veniti la noi la mare, in salbaticie ![]()
.
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
cafera, cafera, doi zece-doi zece!!!!!!!!!!!!!!!!! mai esti p-aci? sper sa n-aveti "aviara gripa", vorba lu' boc!!! oricum , stii ca se zice ca oamenii destepti racesc vara, nu??
eu va pupez ca zbor spre casa......mai intai fac o escala la piata si dupa aia via Berceni! s-aveti un vikend minunat!!!!!