nastere prin cezariana sau normala
Raspunsuri - Pagina 4
ramona24 spune:
Dragele mele! Am discutat cu doctorul meu,cel cu care am nascut si prima data.Concluzia:nasc normal!Va multumesc pt sfaturile voastre!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Daca m-ar programa maine, trebuie sa ma pregatesc ca si la nasterea vaginala: intestinele goale, clisma... d'astea?! Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt |
Eu la Municipal nu am avut parte de clisma si rau au facut ca in timpul travaliului am avut un mic accident
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona24 Dragele mele! Am discutat cu doctorul meu,cel cu care am nascut si prima data.Concluzia:nasc normal!Va multumesc pt sfaturile voastre! |
Felicitari!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro