nastere prin cezariana sau normala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona24 spune:

Dragele mele ,unul dintre motivele pt care doresc cezariana e si legarea de tropme.Ati facut? sunt asa de incurajatoare mesajele vostre,iar eu asa de greu ma obisnuiesc cu ideea de a avea un nou bebe.!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si eu am pus prb asta, legarea trompelor, dar am primit sfaturi pe care ti le transmit, consider ca te pot face sa te mai gandesti!

Niciodata nu ve sti cum se va intampla sa-ti doresti al 2-lea copil, cel putin. Nu face asta doar ca metoda de contraceptie, este ireversibila. Am inteles ca in strainatate, poate si la noi pe alocuri, se face legare cu posibilitate de revenire.

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Ramona cel mai bine este sa faci ceea ce iti spune instinctul.Este foarte important sa ai moralul ridicat si sa nasti exact cum iti doresti.Eu una am nascut de 2 ori prin cezariana si mi-am revenit f. repede.Sunt adepta cezarienei desi destinul nici nu mi-a dat ocazia sa aleg.Cu toate ca bebe mic are doar 3 luni si 3 saptamini ma gandesc deja sa mai fac un bebe,bineinteles dupa 2 ani minim!Asa ca fruntea sus si fa cum iti spune inima!Despre legarea trompelor ...nu pot sa zic nimik decat ca e alegerea ta,eu nu am fost interesata de asa ceva ,as prefera steriletul daca ar fi sa aleg intre cele 2 metode.
Sanatate multa!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Crixia, Ramona e insarcinata cu bb2. Ai cumva placenta previa de trebuie cezariana?

Ramona, legarea trompelor se poate face si laparoscopic dupa a doua nastere normala. Insa nici legarea trompelor nu e o metoda 100% sigura. Pe forum in 2005 au ramas 2 mamici cu trompe legate, amandoua au nascut cate un baiat sanatos. Uneia dintre ele tin minte ca i s-a rupt trompa la locul cusatorii, ovulul a iesit printr-un capat si a fost captat de celalalt capat. Trompele nu-slipite de ovare, ele au niste cili care atrag ovulul. Minuni se intampla mereu.
In al doilea rand eu stiu ca nu se recomanda legarea trompelor sub 30 de ani.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu am nascut cu cezariana si a doua zi umblam pe coridor, nu mai aveam sonda si mergeam singura la baie, a fost chiar rapida recuperarea. Dupa o saptamana mi-am reluat activitatile obisnuite. Depinde de la persoana la persoana.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Nu am probleme cu pelviana..sau altceva...dar sincer dupa nasterea naturala care a fost nu f. grea m-am recuperat foarte greu.In plus am un alt bebe acasa care are nevoie de mine si mi-e frica de ce se poate intampla in timpul travaliului. Asa cu cezariana e simplu...ca la operatie dupa cum spun majoritatea femeilor care au nascut asa!

Mergi la inceput

Sorry, n-am retinut ca esti la bb2!
Suntem in aceiasi situatie, dar eu mi-am pus prb legarii pt ca nu mia vreau sa atac ficatul cu pastile(anticonceptionale). Sterilet am avut si sunt predispusa la chisturi....asa ca ma gandeam ca metoda de contraceptie.
De aceea am intrebat si eu p'aci, pe DC, si fetele imi spuneau ca nu merita, ca nu e sigura, ca sunt fete pe forum care au ramas gravide cu trompele legate...sau ca sunt totusi efecte secundare.

am trecut de la un subiect la altul fara sa ne dam seama....ne cerem scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ramo cezariana totusi este o operatie majora, care implica taierea uterului care-i foarte tare vascularizat si se poate face usor o hemoragie masiva plus ca exista riscul de infectie post-operator. Eu as merge pe nastere naturala, dar bineinteles, e alegerea ta.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Ramona, am intrebat si eu medicul ginecolog despre cezariana ca motiv pentru legarea trompelor, inainte sa mi se impuna cezariana, si mi-a spus ca se poate face legarea si laparoscopic.
O sustin pe kitzy si te sfatuiesc sa nasti normal, iar dupa o perioada daca tot vrei legare sa o faci laparoscopic.

Mergi la inceput

da...cam toata lumea ma sfatuieste sa nasc ca si prima data,adica natural.sper dragele mele sa-mi iasa din cap cezariana pana trebuie sa nasc!

Mergi la inceput