Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Olga, ce comentarii ref la vietile sexuale, ale cui????ce PENIBIL!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ionela, nu te supara, sau supara-te, dar daca intr-adevar ai facut astfel de comentarii, este suficient sa le vada o singura persoana, si nu mai poti avea pretentia sa te mangaiem pe crestet, restul dintre noi, si sa mai si sustii nonsalant ca "am vorbit civilizat si nu am jignit pe nimeni"...sau astea intra in categoria 'civilizat' pentru tine?..hai s-o lasam moarta, e clar ce gandesti despre noi, si consideri ca-ti suntem inferioare, doar suntem niste biete oi...pacat, ma asteptam la mai mult..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Se pare ca istoria se repeta periodic... sa fie fazele Lunii de vina?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Dragele mele,

Dupa atata alergat si azi pe urmele fii-mii, prin Crang, stau cu picioarele intr-un mare lighean cu apa rece, pe care l-am dosit bine sub birou, ca o mare doamna ce mi-s. Bine, inca n-am mancat azi, dar ar fi fost chiar culmea sa le fac pe toate acum. Deci, se poate spune ca gandesc la rece, da? E drept ca mi-as fi dorit la ora asta sa pot gandi la foarte rece, cu o bere in mana, da' n-am in casa...Bun...trecand acum peste gluma, ma simt datoare cu niste vorbe, bune-nebune, de care mi-or curge acum din tastatura.

Vreau sa va rog pe toate sa ma iertati, nu sunt suparata pe nimeni, chiar pe absolut nimeni, nici macar pe Floriio, pe care in veci n-am sa pricep de ce a suparat-o asa rau un cuvant...Decizia de a nu mai scrie macar pt un timp la randunici as vrea insa sa o respect, e un fel de pact cu mine insami, am realizat ca supar neintentionat sau, chiar daca nu supar, intristez anuminte fete, ceea ce nu-mi doresc. Oricum, sunt alaturi de voi.

Floriio, mai mult decat ce au zis fetele care au inteles cu adevarat intrebarea mea, eu nu am ce sa-ti raspund. Decat ca nu pricep de ce ti-a cashunat pe mine tam-nesam, dar probabil stii tu mai bine. E drept insa ca sunt convinsa ca ai zis ceea ce au mai gandit si alte persoane, lucru care mi-a deschis ochii si m-a facut sa-mi reorganizez anumite relatii. In rest, iti doresc sa fii o a doua Amina, daca asta iti doresti si tu, desi eu in veci n-as suporta sa fiu a doua. Te-as ruga din suflet, daca respecti cat de cat fetele de aici (de mine nu poate fi vorba si nici n-as indrazni sa cer asta), sa-mi raspunzi pe PM daca simti nevoia sa-mi mai spui ceva, si continuam discutia. Cred ca este o propunere rezonabila. Iti multumesc mult.

Normal ar fi sa raspund fiecarei randunici care mi s-a adresat, dar asta ar insemna sa revenim iar la o discutie pe care mai bine o dam uitarii. Multumesc mult tuturor, in special Olgutzei, care a punctat o greseala de-a mea cu privire la Thea. Ma, Olgutz, candva ma dadeam mare ca vad oile din cutii, la fel ca Micul print, si tocmai la Thea era cat pe ce sa uit de lucrul asta! Promit sa tin cont de ce mi-ai zis!

Ursu, Clau, Ramo, Clodute, Stela, Simo, Mihutza, Raluca, Luny, Bubu , Naty, Zoze, Miha, toata ramurica.

Ne mai vedem...

P.S. Am scris mai intai mesajul, abia apoi am citit din urma. Nu mai stau acum sa scriu altul nou, desi unele idei ar fi trebuit reformulate. Sper din suflet sa nu stric din nou atmosfera de pe ramurica, asa ca, in ton cu subiectul: Si Thea a inceput cu oarecare crize de personalitate, si eu o las cam peste tot si evit sa-i spun, "nu", desi imi mai scapa. Foarte mult depinde si contextul: cat e de obosita/odihnita, cate persoane sunt de fata (spre exemplu, forteaza nota dc e si taica-su sau bunica-sa prin zona, doar-doar zice vreunul "las-o", lucru care s-a mai intamplat si pe care vad ca deja il speculeaza). Am incercat sa-mi impun de fiecare data sa fiu cat de calma posibil, si, LEGE: sa nu ridic vocea, ci sa vorbesc ferm, ca ultima solutie. Am facut o mare greseala la un moment dat si am promis sa n-o mai repet sub nicio forma, am realizat exact in momentul in care am terminat fraza, si era deja prea tarziu sa indrept "stricaciunea": veneam din Crang, era nervoasa si obosita, nu vroia sa plecam si s-a oprit langa o fetita pe care o tinea bunica ei cu hamul. Si eu am zis: "Uite, Thea, ce fetitza cuminte, poti fi si tu la fel", a fost pt prima data cand Thea a imbrancit un copil si mi-a parut f f rau, ca greseala mi-a apartinut in totalitate. Bine, ar fi foarte multe de zis cu privire la acest subiect, sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui floriio

1.Zozela, daca trebuie si daca "dorinta mea e porunca" te-am rugat pe tine sa modifici lista pentru ca tu esti cea care era la momentul ala online si care are acces la contul randunici. Am facut-o in mod privat si nu public pentru ca nu am vrut sa dau nastere la noi si noi discutii cu privire la persoana mea, faptele mele sau replicile mele. Repet, atata timp cat am vorbit civilizat si nu am jignit pe nimeni, nu trebuie sa imi cer scuze sau sa ma justific in fata cuiva. Ar insemna sa imi cer scuze fiindca exist.

2. Gecko, fie ca vrei sau nu vrei, prin simpla ta prezenta pe un FORUM PUBLIC ai devenit actor intr-un film (bun sau prost, dupa caz...) si intotdeauna vei avea spectatori care vor aprecia sau nu prestatia ta, care iti vor raspunde sau nu cu "aplauze".

3. Olgutza, ar fi multe de spus, dar nu am nici timpul nici disponibilitatea fizica sau psihica sa o fac. Dar faptul ca in 2 ani si ceva de zile, am intervenit de fix 2 ori si anume cand Luny a folosit un apelativ la adresa cuiva si acum la faza cu omonimele, cand intr-adevar mi s-a parut un pic distractiv cum s-a pus problema, nu cred ca te indreptateste sa ma judeci si sa ma transformi in personajul negativ in acest joc al vostru.
Mi-am editat mesajele pentru ca efectiv m-am simtit pusa la colt si am considerat ca nu merit sa mi se arunce cu pietre si de restul fetelor care inca nu citisera postarile cu pricina.

Un lucru e sigur, spiritul de turma este cel care ne calauzeste.

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze noi

Floriio, tonul face muzica! Tonul tau a fost agresiv fata de Alice acum doua zile. Cand lumea incerca sa ii explice ca nu are rost sa se supere si sa plece, pentru ca e o neintelegere, tonul tau a fost din nou agresiv si extrem de ironic. Gratuit, nu aveai de ce! De asta ai devenit personajul negativ in filmul meu. Povestea cu Luny e lamurita, cu Irina o puteati rezolva elegant, in privat, eu asa as fi facut.

In momentul in care ma ridic in picioare si ripostez, reactia ta este in aceeasi nota. Folosind niste argumente si niste exemple complet pe langa subiect ( revin la pata mea cu viata sexuala...eu una nu am scos EVER vreun sunet despre asta, chiar e in filmul meu propriu, dar sunt fete mai deschise, pe care din nou te-ai simtit obligata sa le faci sa se simta prost! ). Si stergi ce ai scris! Asuma-ti cuvintele pe viitor. Daca tu consideri ca ai gresit, e mai de apreciat o scuza, decat lasitatea. Daca ai dreptate, sustine-ti punctul de vedere...si tien piept "turmei".

Nu stiu cat crezi, chiar imi pare rau pentru toata isprava asta. Eu cred ca tie de fapt ti-ar prinde foarte bine sa scrii pe forumul asta public ( repet, pentru multe dintre ei, e un soi de "acasa", pacat ca nu i-ai prins gustul), despre ce ti se intampla, despre ce simti, despre copil...ca nu o faci, mi se pare o greseala, la fel cum cred despre ultimile tale postari.

Cam asta, prea multa neintelegere pentru gustul meu...Mi-am adus aminte ce mult in place sa fiu Doamna de la catedra cu rigla in mana

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, Floriio a spus ca ea scrie numai cand are ceva de spus, nu la subiecte care nu ii fac placere cum ar fi "mi-a tras-o barbatul aseara" - citat aproximativ

Spuneti-mi ca nu sunt singura care a citit postul respectiv si nici mistoul adresat lui Alice in care facea paralela dintre omonime si analiza sintactica a frazei pe care o face fiul lui Floriio

..si uite cum stergandu-si Floriio postarile, ajunge Olga din nou mahalagioaica trupei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Intamplator, cu mine Floriio a comunicat ceva mai mult, asta si pt ca au copiii nostri (si, datorita lor, si noi) o problema comuna.
Unde greseste ea, recidivand chiar, e ca nu intelege ca acest LOC (nu DC, nu "Clubul scutecelor" ci "Puiuti de randunici") a devenit ceva mult mai mult decat un forum obisnuit in care se emit doar opinii si in care polemicile si comentariile mai dure sunt nu numai des intalnite ci aproape obligatorii. A devenit un club de prietene, ceea ce inseamna acceptarea legii de baza a prieteniei: il ai si il pastrezi pe prieten asa cum e, cu defectele si calitatile lui. Pentru ca, de atatea ori, ne-am fost alaturi TOATE la bine si la greu. Pentru unii, cum e si cazul lui Floriio, e mai greu de inteles si de inghitit felul in care zi de zi desertam aici tot sacul de bucurii si de probleme pe care le avem, faptul ca deja ne stim vietile, cu multe amanunte. Da, intr-adevar, asta nu mai seamana a forum si unora le poate parea de prost gust, "spalat rufele in public". Eu nu cred asa. Daca ea insa nu suporta stilul asta de comunicare pe internet, e libera sa se retraga.
Pe de alta parte insa, atat cat am cunoscut-o, nu cred nici ca Floriio e atat de imposibila si nesuferita pe cat v-a lasat voua impresia. A scris in ultimul timp cu un ton mai dur, a intrat pe forum numai ca sa apostrofeze, nu si pentru a impartasi trairile noastre comune de zi cu zi si de aceea a lasat aceasta impresie atat de proasta. Inca o data se dovedeste, ceea ce stiu si din proprie experienta, ca "tonul face muzica" si ca de multe ori comunicarea scrisa, in care nu vezi chipul omului, privirea, nu auzi vocea, nu percepi rasul si gluma din spatele vorbelor rostite pot induce rau, rau in eroare.
Zoze, daca ea ti-a cerut in privat sa o scoti de pe lista,parerea mea e ca ar trebui pur si simplu sa-i respecti dorinta si, eventual, tot in privat sa-i spui parerea ta despre ceea ce se intampla. Nu vad de ce sa (re)amplificam conflictele pt ca, cel putin de data asta, ea nu a mai scos nicio secure a razboiului ci doar a cerut sa se retraga, punct.
Si haideti sa revenim la oile noastre...
Mai dar pe noi cum ne tineau mai parintii la mare cand eram f mici??? Cu pampersi speciali pt apa?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ionela,eu vorbesc numai-si numai in numele meu! Ar fi muuulte de zis,dar trebuie sa-mi distrez copilul,asa ca fac doar cateva observatii,asta daca ma vei putea intelege..
Efectul de turma exista peste tot in lumea asta,dar nu toata lumea intra-n turma! Acum depinde si cum priveste fiecare,mie imi pare ca tu crezi le stii cam pe toate,si apari numai sa dai cu jordeluta la palmita.Exista frustrari,dureri,neputinta,semne de intrebare,in fiecare dintre noi,si-crede-ma,nimeni nu le stie pe toate,nici macar tu!! Uite-nici macar nu vrei sa recunosti ca ai jignit!! A jigni nu inseamna numai a insulta(caci asta-mi pare a intelege tu,prin-a jigni),ci si a rani pe cineva.
Ma deranjeaza felul in care ne cataloghezi,mai ales ca nu participi activ,iar cand o faci-cum am mai zis-ne bati obrazul.
Repet-pacat ca nu suntem fata in fata,ca nu ne auzim,pentru a putea trage concluziile corect-100%..
Eu cred ca ti-ar face fooarte bine sa-ti mai si deschizi sufletul din cand in cand-aici,pe forumul asta "marunt", si-ai sa vezi ce bine e! In fond si la urma urmei,e cam ca la pshihologE tare bine,serios!
Pe mine nu ma lasa inima sa te sterg din lista! Daca vrei sa faci tu asta-o poti face singura,eu nu o pot face..
Randunicile raman randunici,fie ca ne mai citesc,fie ca nu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Mai dar pe noi cum ne tineau mai parintii la mare cand eram f mici??? Cu pampersi speciali pt apa?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Sunt sigura ca nu

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

floriio, crezi sau nu, dar chiar cunosc lumea internetului si ceea ce inseamna sa te expui pe un forum public. Am convingerea ca suntem citite de alte cel putin 50-100 de mamici, cu copii de-o seama cu ai nostri, plus de alti prieteni, simpatizanti, curiosi etc pe care cu aceasta ocazie ii salut. Dar daca maine unul dintre acesti anonimi ar avea o interventie aiurea as trata-o cu un mare "IGNORE" pentru ca nu imi pasa...pentru ca virtual, pentru mine, ei nu exista.
Dar tu existi, cu multe/putine interventii tu existi pentru ca tu ai vrut sa existi. Ai venit in mijlocul nostru expunandu-ti problemele, cerand sfaturi etc. Nu ti-am rezolvat greutatile dar cu o vorba buna, cu o incurajare, cu un gand bun am fost intotdeauna langa tine si pentru asta NU MERIT/MERITAM tonul din anumite interventii ale tale.
Luand-o punctual...DA m-a deranjat interventia la adresa lui Luny. Privind din perspectiva de mama de baiat as tinde sa ma alatur tie...prea mare e misiunea asta de mama ca o viitoare sotie a fiului meu sa isi permita sa ma numeasca in fel si chip...dar ma intreb oare ce ar spune o mama de fata (mama lui Luny de exemplu) stiind ca fiica ei (pentru care la fel ca mine a suspinat, a tremurat, nu a dormit nopti) este calcata in picioare de soacra? Crezi ca ea nu ar avea dreptul la aceeasi interventie ca a ta???
DA m-a deranjat tonul si continutul postarii tale la adresa lui Alice. Da, pentru ca prin interventiile ei multe/putine (caci si ea este la fel de ocupata ca si tine) a adus un zambet, o raza de soare si aer proaspat de la ea din Crang.
Si DA, m-au mai deranjat si alte interventii...cea de la decalotare ...si cea de la "cat de des ne spalam copiii"...si nu prin informatia pe care o furnizezi ci prin TONUL folosit..."Atentie turma, urechea la mine...copilul trebuie decalotat din frageda pruncie, spalat aprig cu apa si sapun caci asa fac eu si asa poruncesc!!!"

Si acum eu una inchid acest capitol si ma intorc la oile mele...poate ca de acum incolo topicul ar trebui sa se numeasca "Berbecutzi de oi 2008" iar crengutza sa o numim stana
Salutare

Mergi la inceput