Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ionela-foarte respectuos, civilizat si frumos,te rog sa-ti faci cererea de stergere din lista,public,deoarece nu-s singura care se ocupa de ea(lista),plus ca nu pot proba PM-ul trimis mie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Mimo, toata ziua m-am gindit la tine...ce mai face Mimu cu inima lui... ca nu ai mai zis ...tratament...ce si cum ?
Eram curioasa...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Eu am intrebat pana nu de mult de scutece de baie eu raspund acum , in caz ca intereseaza pe cineva. Am gasit intradevar la Metro (multumesc Cami) scutece pentru baie de unica folosinta de la Huggies, 11 buc - 32 de lei. Problema mea e urmatoarea: pai cum Sabin e disperat dupa apa, va intra, daca va fi cald!!!, aproape intruna in piscina si de fiecare data va trebui sa schimb pampersul ca se umple cu apa. Asta inseamna 5-6 pampersi pe zi cel putin. Cam naspa socoteala, deci am cautat slip de baie refolosibil si am gasit ceva super rezonabil, ca in rest pe net sunt mai multisor (cam 50-60)la un magazin TCM (12 lei) si astia mi se par super. Sunt niste slipi normali cu elastic in talie si pe piciorus care au la mijloc cu strat plastic, iar in contact cu pielea e un strat dintr-un material gen prosop ( s-a inteles ceva?). Cert e ca in cazuri extreme, se pot spala si folosi de n ori, ca doar nu o face treba mare toata ziua.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Eu am intrebat pana nu de mult de scutece de baie eu raspund acum , in caz ca intereseaza pe cineva. Am gasit intradevar la Metro (multumesc Cami) scutece pentru baie de unica folosinta de la Huggies, 11 buc - 32 de lei. Problema mea e urmatoarea: pai cum Sabin e disperat dupa apa, va intra, daca va fi cald!!!, aproape intruna in piscina si de fiecare data va trebui sa schimb pampersul ca se umple cu apa. Asta inseamna 5-6 pampersi pe zi cel putin. Cam naspa socoteala, deci am cautat slip de baie refolosibil si am gasit ceva super rezonabil, ca in rest pe net sunt mai multisor (cam 50-60)la un magazin TCM (12 lei) si astia mi se par super. Sunt niste slipi normali cu elastic in talie si pe piciorus care au la mijloc cu strat plastic, iar in contact cu pielea e un strat dintr-un material gen prosop ( s-a inteles ceva?). Cert e ca in cazuri extreme, se pot spala si folosi de n ori, ca doar nu o face treba mare toata ziua.

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

pai aia e smecheria....ca nu se umplu cu apa ca si pampersii normali. Raman uzi bine-neteles...dar la 40 de grade parca nu mai conteaza...si nu are ovare sa raceasca la ele

PS. Eu zic ca dorinta omului porunca sa fie pentru noi...nu vrea in lista...atunci sa nu fie. Nu de alta dar tare naspa mi-a picat sa aflu ca pe langa ca o fac pe actorul fara voie mi se mai traseaza si replicele ce trebuie sa le dau ... de catre cine???...de catre publicul neplatitor...nu iti place?...nu citi!PUNCT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Gecko, ar fi super asa. Eu nu i-am probat dar am citit pe alte forumuri ca trebuie scosi clar ca se umplu cu apa si ii atarna rau la fund si clar nu ii mai poti da.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

pai aia e smecheria....ca nu se umplu cu apa ca si pampersii normali. Raman uzi bine-neteles...dar la 40 de grade parca nu mai conteaza...si nu are ovare sa raceasca la ele

PS. Eu zic ca dorinta omului porunca sa fie pentru noi...nu vrea in lista...atunci sa nu fie. Nu de alta dar tare naspa mi-a picat sa aflu ca pe langa ca o fac pe actorul fara voie mi se mai traseaza si replicele ce trebuie sa le dau ... de catre cine???...de catre publicul neplatitor...nu iti place?...nu citi!PUNCT

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Moama gecko,ce mi-ai placut..
Dorinta omului,porunca sa fie!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko, citindu-te, ma simt cumva cu musca pe caciula, pentru ca am realizat ca i-am sugerat Ionelei sa fie atenta ce replici da...Dar ieri am simtit ca suntem ca niste pitici care se joaca acolo, in groapa cu nisip, si construiesc ei in legea lor castelase si cazemate si vine alt copilas si da cu piciorul in joaca lor ( buna, rea ), pe motiv ca lui i se pare o tampenie ce fac aia. Asta am simtit...Macar de ar fi incercat sa se joace cu noi...Macar de ar fi avut demnitatea de a nu-si fi editat postarea, din care nu am inteles nici sa ma bati partea referitoare la vietile noastre sexuale...

Imi pare rau pentru ce a iesit, Floriio! Sanatate multa voua si numai bine ...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Olgu, multumim de intrebare. Mititica este bine, deja respira singura, a scazut la 1300g si luni avea deja 1490. Papa lapte de la mamica ei care se mulge la fiecare 2,5 ore. Cica ii trebuie si completare, ca 40ml nu ii sunt suficienti. Am fost ieri sa o vad. Este mica de tot si neagra. Are um perisor negru si des. Nu are in ea decat o perfuzie si un plasture pe piept pentru inima. Ce m-a socat, a fost doctorul ginecolog ce a trimis-o pe mamica acasa cu tensiunea 240 cu 165. Au avut amandoua noroc cu medicul de famile care nu a stat pe ganduri si a chemat salvarea dupa mamica. Oricum, pana acuma sunt bine amandoua, si sper sa ramana asa.

Cu pampersii de baie, eu am folosit la piscina. Nu se umplu de apa a.i. sa atarne prea greu. nu retin ipicul bebelului, retin doar chestiile tari. Ii ca si cum ar avea un chilotel dintr-un bumbacel ceva mai grosut. Daca nu a facut bebeloiul caca, poti sa il ti 5-6 ore.

Va pup, ca ma duc iara in vizita la nasica.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Somnorica, supeeeeeeer ! Creste puiul!!! Spune-i mamicii sa incerce sa se multa puuutintel mai des, sa stimuleze lactatia. E bine ca e papacioasa pisicuta. Si ginecologul i-a luat tensiunea aia si a trimis-o deliberat acasa?!!? Mi-e rau, asta ar fi fost ceva nemaipomenit chiar si pentru Romania Tinem pumnii pentru vesti bune! Ma speriasem ca nu mai intrasei, m-am gandit la tampenii .

Eu nu imi mai aduc aminte cum faceam cu scutecele alea de baie , va vine sa credeti? O lasam cu scutecul pe plaja, asta imi aduc aminte, si ii puneam unul normal cand plecam...E drept insa ca nu intram cu Sof decat o singura data pe sesiunea de plaja in apa. Dar nu mai stiu cat de tare retinea pishu. Mihutza stie sigur, ca ea merge la piscina frecvent!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

1.Zozela, daca trebuie si daca "dorinta mea e porunca" te-am rugat pe tine sa modifici lista pentru ca tu esti cea care era la momentul ala online si care are acces la contul randunici. Am facut-o in mod privat si nu public pentru ca nu am vrut sa dau nastere la noi si noi discutii cu privire la persoana mea, faptele mele sau replicile mele. Repet, atata timp cat am vorbit civilizat si nu am jignit pe nimeni, nu trebuie sa imi cer scuze sau sa ma justific in fata cuiva. Ar insemna sa imi cer scuze fiindca exist.

2. Gecko, fie ca vrei sau nu vrei, prin simpla ta prezenta pe un FORUM PUBLIC ai devenit actor intr-un film (bun sau prost, dupa caz...) si intotdeauna vei avea spectatori care vor aprecia sau nu prestatia ta, care iti vor raspunde sau nu cu "aplauze".

3. Olgutza, ar fi multe de spus, dar nu am nici timpul nici disponibilitatea fizica sau psihica sa o fac. Dar faptul ca in 2 ani si ceva de zile, am intervenit de fix 2 ori si anume cand Luny a folosit un apelativ la adresa cuiva si acum la faza cu omonimele, cand intr-adevar mi s-a parut un pic distractiv cum s-a pus problema, nu cred ca te indreptateste sa ma judeci si sa ma transformi in personajul negativ in acest joc al vostru.
Mi-am editat mesajele pentru ca efectiv m-am simtit pusa la colt si am considerat ca nu merit sa mi se arunce cu pietre si de restul fetelor care inca nu citisera postarile cu pricina.

Un lucru e sigur, spiritul de turma este cel care ne calauzeste.

Mergi la inceput