Puiuti de Randunici 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
neatza!
tre musai sa zic: cred ca de mai bine de-o saptamana, Mufyy adoarme la el in pat, cu bibe, de fiecare data, si nici nu se mai trezeste deloc peste noapte!

asa ca dau de baut, o bericica, doar e caaald, un suculet la gravidute 

stelutz am uitat sa intreb, cate zile stati voi in Grecia? noi stam intre 12-14 zile![]()
olgule multam de linkuri
bubule sorry...nici eu nu ajung la seminar
vreau in parc cu Mufa ca maine suntem singuri, iub pleaca la peste ca i s-a pus pata
imi vine sa-l
, maine iar suntem singuri..
revenind la parenting: nici la noi nu prea sunt NU-uri, cel putin in casa, ca e mica si-l vedem oriunde-ar fi, vad ca priza a uitat-o, s-a mutat in balcon la ceapa si cartofi
stie in mod clar de 'nu' sau 'nu e voie', insa respecta cand doreste el
, noroc ca la chestii periculoase, gen scari, se opreste, nu se arunca de berbec, si stie si de 'atentie!!' si 'stop!!'![]()
chestia cu pusul la colt, cred ca ar functiona dupa 2 ani,poate chiar 3, ma gandesc si eu la ea..plus ca pana atunci, nu prea vad rostul pedepselor..mi se pare ca s-ar chinui copilul si nu ar intelege ce naiba se intampla..
si apropo de schimbat programul, e teroare...renunt la idee momentan ca e clar ca nu-i convine...a adormit la 11,30 azi, trezit la 8 dimineata! nici nu-mi mai mananca bine, nu-mi convine..poate in Apuseni, ca o sa stea numai afara, sa mai incercam..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Eu am termometru Chicco cu varf flexibil, a fost 45 ron de la magazinul Chicco. Masoara febra in 3-4 secunde maxim!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Luny, o sa renunte singurel la somnul de dimineata. Nu are rost sa il grabesti/fortezi! Fireste ca nu se simte bine, nu e inca momentul pentru el. 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
olgule eu chiar cred ca intervine in discutie temperamentul, incapatanarea si ambitia, desi eu credeam ca p-astea le dobandesti in timp, nu te nasti cu ele, dar uite ca la Mufa asa e, si nu le intretinem sau incurajam noi...merge si cu vorba buna, merge si cu explicatii, dar nu mereu. In special atunci cand e vorba de reale 'pasiuni' catre ceva
, gen nisip si apa, astea-s criminale la noi
...in hipermarket, am decis ca nu mai mergem cu el de acxum, ptr ca nici acolo nu ne intelegem, nu sta in cos, carut, alearga in mare viteza, trage de toate alea si o da in circ daca nu e lasat, nu merge cu vorba buna, e prea entuziasmat si nici nu e cel mai rabdator copil...si are pe cine mosteni, asta e..cumva, o scoatem la capat...suntem in continua cautare de tehnici si metode, pana gasim ceva ce se potriveste cu caracterul copilului![]()
stela eu nu am folosit cu mercur deloc, mi-e frica..sa nu se sparga naibii cumva..il am de la inceput p-ala chicco,cu varf flexibil si subtire, ii dau cu putina crema inainte sa-l pun in fundic si nu-s probleme, sunt ff multumita de el!
Iubirea mea,
mstela spune:
Multzam
...deci Chicco portocaliu sa fie sau alta marca cu varf flexibil.
Luny
,7 nopti (01-08)stam,ca nu e bani pt mai mult
...Zic bogdaproste si de astea
.Si parintii tot 12-14 zile stau,adik ne intoarcem singuri?
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
luny spune:
olgutz asta este unicul somn din zi...doarme intre 2 si 3 ore..
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Aha, pai atunci...ala e! Lasa-i-l la orele alea. Si Sku mananca prost cand e obosita, sa stii. Parca Irina zicea ca vrea sa ii scoata somnul de dimineata? Nu mai stiu...
Hihi, au crescut, ma, picii, acum un an vorbeam de colici si eriteme
Zoze, hi! Ce face bunelu', sufletelu'? Nu raportezi nimic?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
zozela spune:
Am primit un PM de la Ionela(Floriio),prin care ma roaga sa o sterg din lista. PM-ul a fost trimis pe userul meu,nu pe cel al randunicilor,so..cum procedez?! Ce fac?!
Nicoleta spune:
Io nu mai suport sa astept atata rezultatele alea
!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
eu zic sa-i respectam decizia! fiecare stie ce are de facut, si cum le face...
Iubirea mea,