Puiuti de Randunici 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
Alice, ma bucur ca ai scris, sper sa-ti fie scurta vacanta de pe creanga si iti dau intru totul dreptate in ce ai punctat la final ("uite ce cuminte/bun/destept e copilul X")-mi se pare CATASTROFAL pt psihicul copilului si chiar trebuie sa ne ferim sa facem astfel de comparatii in fata lor.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
zozela spune:
Naty nu puteam sa fac ceea ce zici tu!
Mesajul trebuia postat-ori pe forum,ori prin PM catre randunici,pt.ca toata lumea sa-l poata vizualiza! Poate ea m-a rugat sa o sterg din lista,la suparare,poate ca nu vrea cu adevarat sa nu mai faca parte din "familie",si-am zis ca astfel lamurim lucrurile..Pai acum zi si tu-ne "balacarim" public si ne lingem ranile in privat?! Stiti ca eu nu pot face asta! Ce am de spus-spun si-eventual cer-public!!
ursuleata spune:
Alice
ma bucur tare mult ca ai scris.
Asa...va ziceam ca eu nu l-am decalotat si ca nici nu vreau. problema este ca am fost la o dr. sapt trecuta care mi-a zis ca treb sa il decalotez, ca daca nu o fac acum tot va trebui sa o fac si va fi mult mai dureros. Asa ca
. eu cred ca oricum e prea tarziu acum sa ma apuc eu mai ales ca nu vreau dar ma zapaceste relu sa decalotam baiatul
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
uraaa, Alice!
nu zic bine ati venit in clubul oamenilor cu personalitati inatacabile!![]()
eu sunt de acord in totalitate cu Olga, ionela mi-=a trimis o 'precizare' pe PM, desi cred ca tot aici i-ar fi fost rostul...cam la fel i-am spus si eu, daca decide sa ramana, ok, daca nu, ii respectam decizia, poate intr-adevar, ultimele postari au fost o greseala, mi-ar placea sa cred ca dincolo de orgolii, suntem intr-adevar persoane de calitate si inteligente pe ramurica!
Aha, vad ca a spus Olga, tot cam asa am primit si eu pe privat...deci mi-a spus si mie, nu esti doar tu mahalagioaica, iar postul adresat lui Alice, l-am citit si eu, nu stiam ca a fost modificat!!!
gecko ma bucur tare mult ca ai sintetizat asa bine situatia de atunci cu soacra-mea...si inca ceva: mamei nu i-ar conveni sa afle ca soacra ar fi de acord ca fi-su sa ma insele, ea tolerand asta!! credeti vreuna ca mie imi place situatia asta, ca nu mi-e prietena soacra, imi face o mare placere sa sufar din cauza asta???NU!..dar e un fapt dat...oricum, acum suntem in stadiu de 'civilizat si rar', ceea ce e ok!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Mai dar pe noi cum ne tineau mai parintii la mare cand eram f mici??? Cu pampersi speciali pt apa? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Cu "piersicutza"(asa zice Briana) goala mai Naty,

, dar acum nu iti da voie la piscina cu copilul fara chiloti. Poate am insistat cam mult cu problema mea, dar asta e "pasarica" mea actuala. Acum pe bune, eu am ramas marcata de cand eram mica si mergeam la strand si m-am trezit cu niste "treburi" plutind pe langa mine. Mi-a fost atat de rau ca tin minte si acum.Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
ursuleata spune:
Raluca, am uitat sa-ti zic ca ti-am vazut concertul de acasa, superrrr

tiker
Mami de ursulet
ramo_cata spune:
ziua buna mai randunici vad ca ati ciripit ceva ceva..ma ce citi pana se trezeste andru...ca in fiecare zi
din nou am gasit ce sa mai trebaluiesc....i-am facut lui andru o ciorbitza de perisoare de curcan,noroc cu curca lui bubu ca mi-a dat idee ce sa-i gatesc puiutzului mic...acum am pus o oala de varza la fierb pt noi si este dietetica sa papaceasca si randunoiul...
clodute si raluca
pt cafea ...eu acum o servesc
mstela eu tot in fundulet ii pun termometrul
eu tre'sa ma impun frate nu gluma o sa am de furca rau cu socrelu' ...el e innebunit dupa andrei si sigur o sa-i faca toate poftele ,asa cum i le-a facut si randunoiului care si el la randul lui e un rasfatat...
in legatura cu crizele:nici andru meu nu s-a tavalit pana acum ,de ex cand suntem la bucatarie se duce val vartej la butonul de aprindere al ragazului ,m-a vazut pe mine si acum apasa si el ..ii zic ca NU E VOIE dar degaba se uita la mine si isi vede de treaba asa ca ma duc il iau frumos in brate si il atrag cu altceva...la fel face si cu priza din dormitorul nostru ...are momente cand plange atunci cand nu-l las sa faca ce vrea dar momente cand nu zice nimic dar in schimb rade de parca mi-ar face in ciuda..sper sa trecem peste faza cu tavalitul pe jos...noi suntem la faza cu intinsul degetelului si smiorcaindu-ne si zicand"aii aiii" ce o insemna asta numai D-zeu stie...chestia cu pusul la colt clar acum nu functioneaza ,asta trebuie pusa in aplicare atunci cand stiu /inteleg ei probabil pe la varsta de 3-4 ani...desi eu mai mult tind pentru pedepse decat pusul la colt...asa cum a zis si clau l-as pedepsi sa nu mai vada nu stiu ce desen,etc...
mimo
si hai nu mai fi cu c..ru in sus
olga off cu bagatul in gura sunt disperata...tot ce prinde baga in gura..se joaca ce se joaca si apoi dicert la gurita la dus...stau tot timpul dupa fundul lui ca nu cumva sa inchita te miri ce...si in curte se joaca cu frunze,mere cazute din pom,rupe florile le face ce le face si hop top cu ele la guritza...
zozeliciu mamica cu copil rautacios din dotare ce faci?nu mai ciripesti nimic?...
somnorica multa sanatate puiutzei si doamne ajuta sa fie bine
dau send si revin ..am ajuns la mesajul lui alice pe care o pupacesc cu drag
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Primit rezultate, nu au streptococ, dar avem 3 din 4 stafilococ auriu in nas (Gecko, la voi ce se face cu asta? Este tot nepatogen?). Copilul cu febra, tot cu eruptia la purtator... Eu ma straduiesc sa il hidratez cu legendara deja siringa de Nurofen... mananca prost... Doctorita ma ameninta cu antibioticul... Heeeelp!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
nicoleta eu de cand ma stiu am stafilococ auriu, nu7 fac nimic ptr el..bine ca nu e ceva mai rau!
ursu bafta cu putzi!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Clau-
si Simo-Mimo,aveam casa bec
.si colac peste pupaza ramanea si mama in casa,daca erau oale prin bucatarie sigur le facea luna
!si eu am stari de-astea cand as vrea sa ma ajute sotu,dar...no way
!din punctul asta de vedere ii admir pe Randunoii de Nico,Luny
,care le ajuta cat de cat!ce sa ma fac daca m-am ales cu un barbat aventurier???![]()
![]()
ALICE,ce bine imi pare ca ai revenit,chiar daca putin acum..sper sa revii in forta cat mai curand

si un
mare si apasat pt OLGA!si pt GECKO
si ZOZE!
Am vocsit
oua pt maine ca e Inaltarea!am terminat papica buna
.acu ma duc sa aspir,sters praf,alea-alea![]()
ps:copii sunt la mama-din nou![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008