Puiuti de Randunici 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 4
gecko spune:
hai ca bag si eu un mesaj scututz
la cafea nu ma bag, caci e aproape 2:30 dupamasa si vreau sa ma bag la o siesta
...trai nenica
m-ati spart cu termometrul ala...pai cica eu am pregatire in domeniul medical dar pana acum nu am reusit niciodata sa ii masor temperatura in popou
ca mi-o fost frica
...axila i-am folosit-o si axila i-au folosit-o si la spital. Acum nici in axila nu mai reusesc...ar trebui sa imi iau un scanner din ala ca la aeroport de detecteaza astia posibilele cazuri de gripa porcina...
cu crizele purandeilor si eu ca voi
, bunici, neamuri, simpatizanti care sa strice regulile casei nu avem
ashe ca suntem singurii stapani pe plantatie. NU-ul este sfant, dar ca tonic nici noi nu avem multe NU-uri prin casa (aragaz, prize, calculatoare, TV si unul din cele 3 radiatoare care e cu rezistente din alea ce se inrosesc...celelalte 2 au elementi care se incalzesc si la alea are voie). Si pana una alta NU-ul il respecta...mai rade de noi dar nu ni se urca in cap.
Sfant nu este. Puppa, 2/3 din mancarea lui este pe sus, pe jos, prin cap si pe dupa cap...cu aia nu ne batem mintea.
Cu certatul, pedepsitul eu nu ma exprim.
Am vazut la altii ca practicau "pusul la colt" (sau izolarea de activitatile placute copilului...de exemplu pus in patut fara jucarii, divertisment).
Regulile erau cam asa: se atrage atentia copilului asupra greselii, o data, de doua ori si la un moment dat i se si spune ca daca mai continua va fi pus la colt. Daca continua atunci ferm se face ce s-a spus...copilul este pus la colt timp egal cu dublul varstei. Cel care a pus copilul la colt tot ala il ia si il si consoleaza.
Eu am vazut regula asta aplicala la copil de 1 an jumate...care culmea si stia ca este o pedeapsa. Sincera sa fiu mie nu mi-a placut metoda dar va zic ce am vazut ca se practica...
gata...siesta
...sa nu va puna frantzul sa faceti galagie...
Puppa spune:
In nici un caz nu ma gadeam la pedepese de acest gen. Mi se pare inuman sa pui un copil de 1 an si ceva la colt. Ce poate face la varsta asta ca sa il pedepsesti asa de rau?
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
gecko spune:
iote ca nu ma lasa puppa sa dorm....
exact...ce poate face un copil de un an jumate ca sa il pui la colt...de aia zic ca nu mi-a placut tehnica...pentru ca era pus la colt pentru te miri ce (ca i-a spus "Go away" lu' mami, ca a scos revistele de pe etajera, prostii...) iar cat era la colt avea cu adevarat un comportament de speriat (urla, se arunca pe jos, lovea cu papucii in pereti).
Mie nu mi-a placut deloc metoda si uitandu-ma inapoi nici nu cred ca a contribuit prea mult la educatia si comportamentul copilului...sincer, din punctul meu de vedere copilul nu era/nu este rau (exceptie momentele cand sta la colt si se manifesta ca descreieratul).
Nicoleta spune:
Salut.
Recunosc, eu am practicat metoda cu izolatul la Stefan, dar era mai mare (peste 3 ani). Adica a facut o criza "de nervi", i-am explicat una-alta, nu a incetat si atunci l-am dus frumos in camera lui din care nu iese pana nu se linisteste. Si ma duceam si il intrebam daca s-a linistit si el imi spunea ca NUUUUU! daca treceau 5 minute si era tot NU ma duceam si ii explicam iara, ne impacam... Si uite asa! Daca era DA, iara recapitulam putin si ne impacam. La noi a dat roade, nu o foloseam excesiv...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Nico,Ursulica,Luny,Oana,Mihutza,Ramo-
Poze sa vad cand am timp sa le descarc de pe aparat![]()
In legatura cu crizele:David f rar a facut asa ceva,nu s-a tavalit pe jos niciodata,si nici nu a urlat cand eram intr-un magazin deorece atunci cand era mai marisor si intelegea,cand plecam la cumparaturi ii spuneam de acasa ce avem de cumparat,sa stie ca nu mergem sa luam jucarii ci mancare,etc...iar cand mergeam in parc intelegea ca tb sa plecam si nu se miorlaia.sincer,a fost un copil tare cuminte.acum,imi face nazuri si nu ma asculta

Cu Sam,la fel..deocamdata
!adica,pana acum nu a inceput sa urle cand i-am spus NU.a pus boticul,dar ii trece repede ca il iau cu altceva ca sa uite!![]()
As mai scrie dar ma duc fuga sa fac chiftelutele alea aromate-sper sa nu patesc ca Gecko
-si sa fac si niste cartofi noi la cuptor cu sos
!paaaa
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Nicoleta, si eu am folosit metoda trimisului in dormitor cu Razvanel cand avea crize, la 3-4 anisori...si la noi a prins foarte bine. Eu zic ca pentru aceasta varsta e foarte ok decat vreo bataita. Si trimisul in dormitor poti sa-l faci doar la anii astia..., acum daca l-as trimite pe Razvanel, chiar i-ar face placere!
Mimo, cum mai e cucuiul lui Vladut?
sa treaca repede. Sper ca tie ti-au trecut nervii, bine ca n-a fost mai rau de atat.
clauclau spune:
Simo, am uitat sa-ti zic ca ai un sot pe cinste, sa-ti traiasca si sa-si tina obiceiurile, mai rar asa sot sa faca surprize sotiei pe nepusa masa.
Bravo!
Spor la bucatareala!
raluca2107 spune:
Am gasit clipul asta de blogul lui Cabral. E impresionant!!!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mimonix spune:
Neata, victima-la-aparat ![]()
Va multumesc pentru empatie, compasiune si incurajari, eu tot cu
in sus sunt dar nitel mai odihnita.
Ideea e ca stiu eu cum sunt EI (90% din EI) dar uneori tot ma revolt, nu ma pot abtine ...mi se pare anormal si nedrept
In fine...
Naty asa, pentru ca te mirai si intrebai, pe mess la 11 noaptea e TOATA LISTA prezenta...pana spre 2 (DOUA) noaptea curba "vorbariei" e la maxim
Simo foarte frumoasa surpriza ti-a facut, desi daca stau eu bine si ma gandesc cred ca eu acum as aprecia mai mult un barbat care FACE CEVA...CEVA
Ca numai de plimbari le arde, filme si alte d-astea! Eu de multe ori n-am dispozitia necesara sa las oalele si carpele mele si sa fac te miri ce traznaie d-asta, ca imi sta in gat daca la intoarcere gasesc tot acolo oalele
Dar cum spuneam, orice comentariu rautacios nu se pune, ca-s 
Nicoleta intr-adevar, depinde cu ce compari cucuiul...ofof! Dar victima e clar cine e, nu se negociaza 
Tonic ce frumos ai zis tu acolo de pasiunea ta franceza ! Sper ca-i inveti si pe copii chiar daca nu mai e asa la moda !
Ma retrag, inca imi ling ranile ...nu pot sa merg la seminarul de bucatarit ca n-am cu cine lasa copilul 
Aaa...ca vorbeati de seriale...eu ma uit la NEVESTE DISPERATE 
Sa fie vreo legatura intre film si realitate? 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Am gasit clipul asta de blogul lui Cabral. E impresionant!!!!! ![]() Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
Hai Raluca, ai picat la fix cu clipul asta
Daca-l bagai aseara, scapati de mine Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea