Puiuti de Randunici 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 3
raluca2107 spune:
Neatza 
, am pus eu de mai multa cafea ca la ce dezmat a fost aseara aveti nevoie
.
Greu subiect ati deschis. Mi-au placut ideile lui Miha. SE FACE CUM VREAU EU, si la mine e destul de complicat sa aplic chestia asta. Cu sotzul avem intelegerea clara sa nu ne bagam unul peste altul, chiar daca unul exagereaza sau greseste, ne spunem dupa, si nu in prezenta copiilor. Briana inca incearca sa se "joace" cu noi. Ma intreaba pe mine daca are voie un lucru si daca eu ii spun nu, incearca si cu tati. Dar noi stim ca merge pe doua fronturi si prima data o intrebam daca a vorbit si cu celalalt si daca o abureste e clar ca ceva nu e in regula.
Cel mai greu e in schimb cu socrii care sunt disperati dupa nepoti (si mai ales pentru ca le-a murit un baiat) si ii alinta excesiv.
Chiar aseara eu ii spuneam lui Sabin ca nu are voie sa rupa florile din curte, iar socru-meu imi zicea sa il las ca ce daca rupe florile, e mic 

. Dar cu el nu am nici o sansa sa il mai educ, e cauza pierduta, incerc sa evit diplomatic orice conflict (desi asta cu diplomatia nu imi iese tot timpul). Culmea e ca, fiind militar, cu copiii lui a fost cam tiran, ii certa pentru orice, facea militarie cu ei si acum...oare asa vom fi si noi bunici???
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
clauclau spune:
Neata, multumesc de cafea Clodute si Raluca, foarte bine ca-i mai multa ca e nevoie. Bine ca m-am retras devreme aseara ca a fost asa cum am prevazut. Rebecca a scancit intre 2 si 5 si eu am stat treaza pe langa ea.
Miha, multumesc mult de tot.

Ca si Bubu si Raluca, nici noi nu ne bagam unul peste altul, adica intotdeauna ne sustinem cand avem o cearta, o discutie cu Razvan. El stie ca nu gaseste la celalalt intelegere in cazul in care a gresit. Si cheia succesului la mine a fost mereu ca la o pedeapsa am fost ferma si nu am cedat. La noi pedeapsa inseamna ca nu mai are voie la desene, calculator, PSP, o zi, doua, trei, depinde cat consider eu. El in aceste zile nici nu mai aminteste de ele pentru ca stie ca nu ma sucesc si incearca sa-si faca de lucru cu altceva. DAr apoi imi zice ce rau a fost fara placerile lui. Niciodata nu l-am atins si banuiesc ca nicicum n-o s-o fac de-acum incolo, intotdeauna noi am discutat, am avut "sedinte" cum le zicem noi. Ma rog, sa vad ce metode o sa adopt la Rebecca, ce discutii o sa adopt!
clauclau spune:
Daaa, cu bunicii e cu totul altfel!
Razvan rapid li se urca in cap, dar face deosebirea intre comportamentul cu ei si cel de acasa , cu noi. Nu amesteca niciodata lucrurile pentru ca stie si el ca la bunici exagereaza.![]()
mstela spune:
Neatz'Sorb si eu 2 guri de cafea..Voi,vad ca aveti deja..
Bey,dar tare a mai fost beuturik data de Clau ca v-ati distrat bine p'aci
..De Mimo-victima tare am mai ras
(iarta-ma Mimo si pup un cucuiat
),apoi vine mihutza cu craca noua ![]()
Nico,imi pare tare rau de pui...sanatate multa!
Ursu,eu sunt mare fan Lost.Atat.Nu am pierdut niciun episod pana acum.
Miha,pt tine
Intrebare de la mine
: acum,dupa 1 an,tot in fundulet se baga termometrul?sau sub brat?Si sub brat tot peste 38 se considera temperatura?Tea nu mai sta deloc cu termometrul in fundulet,se zbate rau..
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
raluca2107 spune:
Stela, eu tot in fundulet ii pun termometru. Desigur ca si Sabin se zbate, e ca la lupte, dar cateva secunde tot reusesc sa il tin...
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Linkurile de miercuri dimineata:
1.www.babycenter.com/0_big-story-11-summer-dangers-you-can-outsmart_3656501.bc?scid=momstodd_20090526:3&pe=2UuAno3" target="_blank">Big story: 11 summer dangers you can outsmart
2.www.babycenter.com/404_what-kind-of-sunscreen-is-best-for-toddlers_12505.bc?scid=momstodd_20090526:3&pe=2UuAno3" target="_blank">What kind of sunscreen is best for toddlers?
3.www.babycenter.com/404_should-my-toddler-wear-sunglasses_12511.bc?scid=momstodd_20090526:3&pe=2UuAno3" target="_blank">Should my toddler wear sunglasses?
4.www.babycenter.com/0_sunburn_11277.bc?scid=momstodd_20090526:3&pe=2UuAno3" target="_blank">Sunburn
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Kya spune:
Neata!
stolul
Va citesc din umbra, si bag la cap idei despre rezolvarea conflictelor.
Luny si la noi sunt crize la greu
Alaltaieri eram cu ea la Billa, si pentru ca i-am luat din gura nu stiu ce prostie a inceput sa urle de mai avea putin si spargea geamurile. Apoi s-a dus la raftul cu scutece (eram in sectiunea aia) si a daramat un maldar de pungi de scutece de pe primul raft, acolo unde ajungea ea. Cu atatia nervi le-a tras, ca si le-a daramat in cap! 
Am luat-o frumos de acolo, i-am vorbit calma (desi era evident ca ma acoperea cu urletele ei, si nu auzea nimic) am plecat de acolo si am incercat sa-i atrag atentia cu alte chestii. A tot urlat, dupa care s-a calmat. Nu mai e nevoie sa spun ca toata lumea din magazin se holba la noi. Si m-a durut la 2 metri in spate.
Clau, La Multi, Multi, Multi Ani iubita! Sa fii sanatoasa, iubita si implinita!
Scuze de intarziere!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Puppa spune:
Si noi am discutat despre asta, in sensul ca i-am zis: daca o cert sa te puna sfantu' sa te duci la ea sa o impaci! Sper ca a inteles
Mama e si ea de partea mea, dar tataaa...Cu el cred ca trebuie sa am de lucru..De ex. Eram aseara la Mega Image. Vede printesa niste jucarii. Ce face Buni? Ii cumpara una, ca a vrut fetita. I-am zis ok, sa o ia ca nu mai are nici una la fel, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii cumpere tot ce vrea ea. Odata s-a dus cu ai mei in Cora si s-a intors cu o tricicleta, ca asa a vrut fata. S-au dus la Ikea, a venit si de acolo cu niste jucarii de plus. La ai mei e problema cu cumparaturile...Soacra-mea o vede rar si ii e frica de mine. Nu o tine nici in brate prea mult, avea tendinta sa o legene cand o culca, a renuntat ca i-am explicat de 1000 de ori ca stie sa adoarma si singura. I-am demonstrat, a inteles. Iar sotul meu o cearta si apoi izbucneste in ras cand o vede ce fatza face. Eu am invatat sa ma controlez. Va avea 3 saptamani concediu, cand va sta mai mult el cu ea si atunci sigur ii va trece orice urma de "nu certa fetitza lu' tata!"![]()
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
natynic spune:
Neata, am avut ceva de citit...
Stela, pai daca tu mami crezi ca la subrat va sta cu termometrul mai bine ca in fundulet...
-eu m-as indoi. Stiu ca mie imi puneau in fund pana destul de tarziu, cand chiar am priceput ca trebuie sa-l tin la axila. Te sfatuiesc sa-i dai o jucarie atragatoare, ceva, ca sa stea cuminte. Dar de ce-i pui termometrul, are febra? Cat despre valoare, lucrurile sunt clare: temperatura peste 38 e FEBRA indiferent unde bagi termometrul. daca il pui in fund scazi 0,5 ca sa vezi cat ar fi la axila, dar oriunde l-ai folosi, temperatura unui copil normal trebuie sa fie sub 37 si FEBRA se considera la peste 38. In intervalul 37-38 lucrurile sunt "dubioase", de ex vara cand copiii se incalzesc un 37,5 e o alarma falsa. Tot ce ti-am zis e de la 2 pediatri, nu de la mine![]()
Miha, super ce ai scris. Spunand despre Luca, am realizat ca si Iulia e de fapt pe aceleasi coordonate...cerceteaza mult, enorm, de una singura si pe tacute, observa si imita cand crede ea de cuviinta foarte bine, face legaturi logice. In fond de ce m-as mira ca nu verbalizeaza? si eu am fost si sunt la fel-nu conteaza ca aici de ex scriu mult, de vorbit vorbesc cu multa zgarcenie![]()
Mimo, eu ti-am inteles nervii dar...bine ca a fost doar atat, cucuiul. Intrebarea mea e alta: cu cine sta Tete pana la 11 pe mess?![]()
![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Bubu imi pare tare rau ca nu pot sa ajung azi! Am o zi lunga la servici si plec tarziu...
Tare mi-ar mai fi placut sa ma intalnesc cu voi, dar nu se poate.
Ramane pe data viitoare! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!