Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Trist, dar adevarat : http://alice.tangoblog.ro/?p=409

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

O IUBESC pe Alice Nastase!!! Ii citesc blogul, revista, cartile, tot ce prind. Ai citit "Dincolo de bine, dincoace de rau"?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cami, l-am vazut pe Bubu si intr-adevar e schimbat, deci nu sunt chiar chioara. S-a mai ingrasat si are fatzuca de "baiat mare"

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai ce palarie are Bubu, cat e de haios Hai ca va tinem pumnii azi sa nu mai faca deloc febra si sa iesiti iar in parc!
Bubulina bucura-te mami ca n-a fost multa lume la seminar, ati mancat voi mai multa salata
Valentina ia sa ne zici pana la urma cum a ramas cu petrecerea, ca eu cu Luny aseara am incercat sa recapitulam si n-am prea avut ce 14 Iulie , ora 17...3 ore? Ce mancam, ce bem, cat costa , cand si cui dam banii? Locatia o stim
Nicoletanumai alea sunt valorile in afara limitelor normale? In valoare absoluta leucocitele, limfocitele sunt normale?
Kya incearca sa nu-i mai dai fructe crude pana-i trece burtica, fa-le la abur!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cami, nu am citit inca nici una din cartile ei, desi mi-am propus, in schimb citesc tot timpul revista si blogul ei.. Desi multi o vad prea teatrala, mie imi face mare placere sa o citesc fie si pentru faptul ca si-a pastrat sufletul atat de plin de iubire intr-o lume atat de dura.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nicoleta, dar o mononucleoza infectioasa a luat in calcul?????????
Zic si eu, nu dau cu parul. Eu nu zic ca doctorita nu e scolita (ca asa e meseria asta cu multa scoala)...doar ca uneori omiti lucruri si in plus mononucleoza la copil (desi frecventa) nu este des luata in calcul la grupa asta de varsta.

In mod normal nu as face asta, nu imi place sa imi dau cu parerea despre diagnostice pe internet fara sa am pacientul in fata, dar te vad (te citesc) disperata...si DA, eruptia aia mie nu imi suna a roseola si nu imi suna a rubeola postvaccinare si antibioticul nu ii gasesc explicatia...asa ca...iti descriu tabloul mononucleozei si vezi daca se potriveste...

Copilul se prezinta cu febra, rosu'n gat, stare generala alterata. Este tratat cu antibiotic (amoxicilina) pentru amigdalita. La cateva zile dupa antibiotic apare eruptie florida, amigdalele sunt mult marite, ganglionii sunt mariti si durerosi.
Pana la un punct simptomatologia este asemanatoare cu cea din infectia Streptococica dar: aparitia eruptiei dupa antibiotic, prezenta petesiilor pe cerul gurii, pleoape umflate, pufoase si detectarea splenomegaliei inclina spre infectie cu Ebstein Barr.
Diagnosticul se face prin detectarea IgM si IgG specifice pentru v. Epstein Barr. De asemenea mai exista un test numit Monospot (detectarea limfocitilor atipici in sange).

Nu stiu ce analize se fac la Brasov sau in alta parte in tara...dar eu sunt de parere ca trebuie luata in calcul cu atat mai mult cu cat folosirea antibioticelor in aceasta situatie nu aduce nici un beneficiu.

Era un subiect la "parintii intreaba" despre asta...
Hai, capul sus ca o scoti la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Trist, dar adevarat : http://alice.tangoblog.ro/?p=409

poze

Corect Data viitoare vreau sa ma nasc barbat! oplizoplizopliz!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

nicoleta, uite un subiect...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136830

Mergi la inceput

analizele respective nu iti arata mare lucru.
1. are anemie. Ar mai trebui sideremia ca banui ca e data de un deficit de Fe. Sau poate fi o anemie ce insoteste boala lui.
2. are limfocitii crescuti...merg spre boala virala...si mononucleoza e boala virala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza! Multam de cafea Gecko, buuuuna treaba cafeaua asta! revin la tine mai tarziu
ieri l-am laudat pe Mufa,si s-a stricat mantzocaria..s-a trezit pe la 1,30 si a marait pana l-am luat la mine...apoi a inceput sa se impacheteze in tot patul, cred ca maselele alea iar l-au suparat..si s-a culcat la loc, sa-l pot muta, peste vreo ora...la 5 era drept, iar maraiala mare! i-am facut un bibe, i l-am dat in patut si s-a culcat iar, ne-am trezit la 9...
gecko fi-tu e om de colectivitate cred, e ca la munca, sunt copii, e de treaba acolo, s-o gandi ca pierde timp util cu somnul...cu frigul, tare sucita esti, dar zic, daca i-ar fi frig/cald nu s-ar manifesta? invelit nici al meu nu sta peste noapte, asa ca ma gandesc bine cum il imbrac ptr somn dezvelit, iar cand e sezon friguros, body musay, nu se mai ridica..
mimo pai sigur ca am filmat, ca erai 'd-acolo', te potriveai in cadru perfect!
somnorica ma bucur mult ptr micuta, sanatate!
cami e un haios Bubu, ce trendy e cu sapca si salopeta!mi-as dori si eu sa stea si Muful cu palarie pe cap..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, nu e deloc de ignorat ce zice Gecko, numai ca nu-mi amintesc daca a luat cumva Amoxicilina Matei...bine, desi nu e obligatoriu, dar e f tipic...
Clau, asa doarme si Iulia-body cu maneca scurta si craci goi. Si Doamne fereste, in somn chiar, sa pun un scutecel de finet epste ea ca instantaneu ridica picioarele, il da la o parte si se rasuceste. dar am tot controlat-o, nu are picioarele reci, deci e ok. Si tot o tona de pipi face si ea peste noapte-e taaare faza cu arma alba, Ralu!
Raportez iesit peste noapte dintosul nr 5, vai mie, cred ca suntem ultimele-ultimele si la capitolul asta. De-aia maraiala de ieri, temperatura de 37,5, etc.
Siii...mai raportez ca am decis sa cumpar olita . Supraveghetoarea de la cresa mi-a zis ca, ff probabil nu va face o vreme nimic si se va ridica de pe ea, dar profitand ca e cald si nu-i strica oricum sa mai stea la fundul gol, sa o pun ca sa se invete incet-incet cu ideea.
Mihutza, mda, asa e cu mentalitatile, de fapt ce ma mir cata vreme am vazut ce poze au considerat ca trebuie sa-i cenzureze lui Mihatp pe webshots...Bine ca incep sa accepte casatoriile intre homosexuali, daca se poate si cu copii infiati, dar se oripileaza cu totii de pudoare daca vad un copil de cateva luni-1 an dezbracat...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput