Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
M-a disperat copilul meu cu febra asta
L-a vazut si dr ieri, n-are nimic vizibil, nu se vede niciun dinte dar aseara iar a facut febra 38, dupa ce toata ziua fusese ok.

Am admirat pozele de la intalnirea randuniceasca, foarte draguti toti protagonistii, iar Mufy m-a dat pe spate, ca de obicei.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, in Brasov nu se fac teste virusologice, i-am facut exudat nazal si faringian luni, in gat nimic, in nas stafilococ auriu. DAR miercuri terminasem ultimul antibiotic, pentru streptococ pneumoniae in nas. Asa ca se poate sa fie fals negativ... El face febra de 2 zile jumate, mananca prost, are o eruptie pe corp, peburta de fapt (foarte putine bube pe spate; seamana cu roseola, dar fiinca a fost intai eruptia si apoi febra... nu stiu daca e). Se zvarcoleste in pat noaptea, plange uneori la supt, am bagat de seama ca pe langa ganglioni are acum si amigdalele inflamate (se vad cand lasa capul pe spate...). Deci ! Daca ea insista cu antibioticul macar sa ii dea unul din antibiograma pentru Stafilococ (azi o primesc). Cam asta, mai pe scurt... Doctorita mea este scolita, cu experienta, am incredere in ea pana vine vorba de antibiotic .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata
M-am trezit cu soarele in ochi si n-am mai putut sa adorm la loc Stau calare pe calculator ca in casa nu mai misca nimeni inca...Am vazut si eu filmuletele si un lucru pot sa spun : "viata bate filmul" Nici nu va imaginati cata concentrare, stapanire de sine si perseverenta pe micutul Mufa...iar limbarita e de milioane Acu' nu stiu de ce o fi filmat Luny si limbarita mea , eu am crezut ca face poze nu ca dau recital Mai ales ca ziceam prostii Zoze ,codita de randunica avea bluzita fetitei (e fetita unor prieteni), asa cred ca se zice cand bluza e mai lunga la spate , gen frac Fetita este un copil mult dorit si asteptat, obtinut dupa lungi chinuri si tratamente...Asadar, intreaga familie e innebunita si nu stie ce sa-i mai cumpere si cum s-o mai rasfete, are o tona de haine si sandale de prin toate colturile lumii si eu nu incetez sa ma minunez de cate ori o vad tot cu altceva impopotonata, aranjata, bibilita si motata
Sa revenim la oile noastre
Gecko/Raluca bine ca suntem in grafic pisorcos, eu ma temeam sa nu fie ceva in neregula...imi amintesc apropos de discutia cu slipul, ca am mers la mare cu Teo prima oara cand avea 1 an si 9 luni...pana atunci mai statuse la olita de cateva ori, dar nu cu mare spor ...a avut un slip normal, fara pampers...si am observat ca nu face pisu pe ea daca n-are pampers. Statea ore in sir pe plaja fara sa faca si cand o puneam la olita facea instant. De atunci am inceput sa-i pun numai noaptea pampers, dar am observat ca-l scoteam dimineata uscat. Asa a trecut Teo la olita, in numai o saptamana, atunci la mare! Observand ca daca n-are pampers, nu face Ma indoiesc ca voi avea acelasi succes si cu Vladutz, ca pe asta il arde olita, n-ar sta acolo nici batut...dar mai e timp, e inca mic
A si Gecko slava Domnului ca ai pomenit de bufeurile tale ca eu credeam ca numai eu am ramas asa si nu ma mai reglez datorita varstei Inseamna ca mai am sanse sa-mi revin, nu?, ca e oribil
Va doresc o zi buna, cu mult soare la plimbare!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, citez din analize: (alea care nu-s in grafice):

Gran 1,3 (min 2)
Lymph 58,6 (max 40)
Mid 9,3 (max 9)
Gran 32,1 (min 50)

HGB 10,3 (min 12)

HCT 29,9 (min 35)
MCV 73,5 (min 82)
MCH 25,3 (min 27)
RDW-CV 16,7 (14,5)

PCT 0,106 (min 0,108)

Cam asta e

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Raport despre iuliuta (sa nu mai creada olgu prostii ). Fetita este f. bine. Nu mai are pe ea decat senzorii pentru inima si respiratie si furtunul pentru mancare ce ajunge in stomacel. Mamica a tinut-o deja in brate, si ieri seara trebuia sa mearga sa incerce sa o alapteze. Voi merge azi sa vad ce a facut. Mi-a pus mamica o intrebare: ce semnifica albumina in urina? Eu nu am stiut sa ii raspund pe loc. Oricum, va multumeste pentru grija (i-am spus ca intrebati de ea).

Simo, am vazut ce frumoasa poate fi romania.

trupa vesela, v-am vazut minunatiile in actiune.

va sarut, ce deja am inceput sa ne barem pe tastatura

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

pozici noi cu Bubu si prietenii lui

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, Cami, Nicoleta, multa sanatate puiutilor si voua mamici, putere si rabdare.

Raluca . Ce m-am distrat cu pampersul aruncat de la etaj.

Eu m-am intalnit cu fetele absolut intamplator aseara. IAr cu Luny numai asa ma vad si ne intalnim destul de des dar nu ne vorbim niciodata dinainte...pur si simplu ne nimerim, parca avem radar.. De obicei merg in partea cealalta a parcului dar ieri cand am iesit din bloc am luat-o pur si simplu in directia opusa. Si dupa nici 5 minute a aparut Luny cu Muffy si randunoiul. Si mai tarziu, Mimo cu Vladutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo pentru gura de aer proaspat de munte! Superbe pozele!!!

Pozele cu Mufa nu pot sa le vad, ca nu ma lasa serverul de aici, deci n-am vazut-o nici pe Rebecuta, nici pe Vladut...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Trist, dar adevarat : http://alice.tangoblog.ro/?p=409

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut pe Bubu in parc si la gratar, frumos foc! Super hainute si palariute, parca am vizionat parada modei cu bebei!

Somnorica, ma bucur mult de Iuliuta mica.

Mergi la inceput