Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

www.onetruemedia.com/shared?p=8cbb0a5b534ef6eef8b735&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">are mami ajutor in casa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Doamne...e mortal! Nu mai pot de ras!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata mai, am vazut si pozele din parc , la culinarit n-ati venit Ma ofitc, e voie??
Si-asa vorbesc singura pe-aici la ora asta, dar face bine , ca la psiholog

Am fugit la nani, va pupic

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunele...am pregatit cafeul si ceai si capuccino si bombocino...si am pus si o felie de pandispan pentru fiecare...si doua pentru bubu caci ii sunt datoare.

Va doresc o zi usoara, fara copii maraiti, frichiniti, cu febra, muci alte baiuri!!!

Mergi la inceput

hai ca mai bag o felie de pandispan pe gat si va scriu intre timp despre problemele mele...ca sa vedeti ca am si eu

somnul si copchilul
Pana acum cateva saptamani copilul dormea (ce-i drept ca putin...) la gradinita. Acum mai mult de 10-20 de minute pe zi nu doarme (cam ca ratonul din povestea mimozei).
Baiul e ca la 5 cand vine acasa cade lat, lemn, cu tzatza in gura.
De aici scenariile sunt asa:

- in ale seri fericite copilul doarme pana dimineata (cu scurte treziri de alaptat cam la 3 ore). Sarim cina, sarim baie...ca sa nu mai zic cum imi mananc eu unghiile asteptand sa povestesc si eu ceva cu copilul...sa ma joc etc.
- in alte seri (mai nefericite) doarme pruncul ce doarme si pe la 10 (cand noi adultii ne impartim pijamalele) el este up and shiny, cu foamea'n gat si satul de somn. Ii dam de mancare, ne jucam cu el...se face 11 si el nu se da culcatului. Mai stam ce mai stam...deja barbatul se retrage la dormit ca a doua zi e iar la lucru si eu raman pe plantatie cu negru mititel. Il bag la el in dormitor, sting lumina si stau cuminte. Si el trebaluieste pe intuneric, vorbeste, canta, butoneaza radiatorul, rastoarna dulapul etc. La un moment dat se intinde pe saltea langa mine si incepe....5 minute liniste...apoi un BA DA...apoi un HAHAHAHA...si iar liniste 5 minute ...si iar BA DA...si iar HAHAHA...ultima data am stat asa pana la 1 fara un sfert...mai departe nu mai stiu ca mi s-a taiat filmul si m-am trezit pe la 3 intepenita si cu bursucul cracanato-rasfirat dormind pe mine. L-am pus la el in pat si eu am revenit langa partenerul meu.

In weekend e absolut minunat...doarme doua somnuri de cate doua ore ziua...adoarme pe la 8-9 seara...suntem in grafic. Si nici macar nu pot spune ca e legat de mine cu somnul caci duminica trecuta, la pranz, se juca cu taica'su si eu trebaluiam ceva prin casa. La un moment dat l-a vazut sotul cum casca si l-a pus in patut...30 de secunde mai tarziu era adormit...lemn...
Sper sa treaca repede faza asta ca tot pe-andoaselea ne petrecem ziua.

Alt stres...frigul.
V-am zis...3-4-5 grade noaptea...fara incalzire centrala...si spatii de bagi degetele cu tot cu cot pe sub geamuri, usi etc.
Anul trecut era simplu...era la noi in camera, incalzeam camera si dormeam linistiti. Acum e la el in camera, radiatorul merge dar usa e intredeschisa (ca sa il aud cand ma striga) si bate alizeul din restul casei.
Asa ca serile/noptile se desfasoara in felul urmator...pe la 7-8 seara il echipez la o pijamaluta de bumbacel...mai stau prin casa o ora doua...e frig tata (ca e spatiu deschis...bucatarie, living etc) si ma gandesc ca e cam subtire imbracat. Asa ca iar chin si schimba copilul in pijamaluta flanelata. Mai trec vreo 2 ore ma pregatesc de culcare si trec sa il verific. El in partea opusa a patutului dezvelit complet si cu pijamaua in cap...oh, iar chin...ma gandesc sa ii dau sacul de dormit (costumul de pinguin din filmare)...dar ala e prea gros...si in combinatie cu pijamaluta flanelata o sa il toropeasca pe copil...asa ca iar ii schimb pijamaua (revin la cea de bumbacel)...si ii pun deasupra sacul de dormit. In sfarsit, sunt multumita.
Si vine ora 12-1...prima alaptare si ma striga. Nu stiu daca v-am zis ca eu mi-s cam dereglata dupa nascare...am niste bufeuri de fac ca un ibric sub presiune...Si uite asa in plin bufeu ma duc sa-l alaptez si cand il vad tot infofolit in sacul ala de dormit mi se pune nod in gat si am senzatia ca nu am aer. Mie imi e cald si dezbrac copilul...sunt dusa...si dupa toata munca mea il gaseste dimineata tot in pijamaluta subtire de bumbacel, cu fundul in sus, spatele descoperit, fara sosete...ei ce ziceti?...e rostul de Xanax la mine?...
Pana acum copilul nu a dormit nici o seara completa in sacul de dormit. In seara cand l-am filmat a fost prima data cand l-am echipat de la inceput in el...pana s-a culcat i l-am dat jos...mare stres am.

Cam asta sunt eu...daca erati curioase

Ah da, si duminica am descoperit doua masele in gura copchilului (sus stanga si dreapta). Incercam sa salvez o bucata de polistiren din gura lui si m-am ranit in colti (ca sa vezi bitza ca am gasit raspuns pt scaunele mai moi de saptamana trecuta).

Gata, pandispanul s-a terminat, pauza s-a terminat, capu'la fund ca si maine e o zi...

Ai pup iu oll

Mergi la inceput

nicoleta, analize ce pot sa iti arate o infectie ar fi cam asa:
proteina C reactiva, fibrinogenul si VSH-ul crescut. Astea iti spun ca undeva in organism exista o reactie inflamatorie (posibil cauzata de o infectie)...dar nu iti spun unde. Dupa hemoleucograma, o evaluare grosolana poti sa o faci dupa nivelul leucocitelor (celule albe). Acestea daca sunt crescute pot sa iti sugereze ca undeva in organism exista o infectie (dar cresc si in alte boli, situatii). Daca leucocitele sunt crescute atunci o alta evaluare grosolana se poate face dupa care tip de leucocite sunt crescute...adica daca neutrofilele sunt crescute atunci cel mai probabil se poate indica o infectie bacteriana...daca limfocitele sunt crescute atunci cel mai probabil este o infectie virala...daca eozinofilele sunt crescute atunci cel mai probabil sa fie vorba de un teren atopic (alergic).
De ce te ameninta doctorita cu antibiotic nu stiu...caci eu nu am inteles unde este aceasta infectie...gat, plamani, urechi, rinichi...adica dupa localizare se face o presupunere a agentului incriminat si se alege antibioticul. Ea ce presupune a fi????
Teste virusologice exista...dar sunt specifice...trebuie sa ai o idee pe cine cauti.
Bacteriile se pot evidentia in culturi facute pe material recoltat (exudat faringian, urina etc).

Sunt intr-o completa ceata...de fapt nici nu stiu pe cine cautati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, mersi Gecko de cafeu, noapte asa si-asa, nici prea buna, nici prea rea. Sper sa se regleze si Bursucul din nou cu somnicul ca stiu ca-i greut asa. Cu imbracatul si eu sunt stresata noaptea , doarme intr-un body cu manecuta scurta, cu cracii goi, fara sosetele. Ei bine, eu simt nevoia sa ma invelesc noaptea, daca nu simt ceva pe mine nu dorm bine. La ea nu pot sa folosesc nici macar un scutecel de finet, cum simte ceva pe picioare se trezeste , da din craci, se enerveaza...Asa ca doarme super dezbracata si dezvelita si mereu stau stresata ce ii este frig. Am facut si incercarea cu un pantalonas subtirel cu picious...nu merge, mai rau se frichine si se enerveaza. Se pare ca asa-i place ei....si eu toata noaptea pun mana pe bulanase sa vad daca nu sunt reci...

Am vazut pozele lui Simo de la munte, sunt super, chiar am simtit ca am luat o gura de aer proaspat.

Am vazut si ajutorul de nadejde al lui Luny si filmuletele din parc, super haioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bai, deci Mufa e criminal, mortal, superb, nu mai pot de ras, m-a terminat filmuletul cu aspiratorul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am vazut si intalnirea din parc .
Concluzii: doi tineri frumosi se intrec sa o dea pe spate pe domnita Rebe, care apare si ea diafana si eleganta ca de obicei ovcors , Mufa nu se dezminte e dinamita ca de obicei, iar Vladutz tace si face si mi s-a parut foarte inalt!!!!
Si Mimo, noi aruncam pampersul de peste noapte de la etaj jos sa-l arunce Bica. Doamne-fere sa fie cineva jos ca e arma alba , iar ziua si la noi mai subtire cu pp.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari berbecutilor si oilor dragi!!
Bey,Olga,toata stima pt "doamna cu rigla in mana".
Nu stiu de ce ai tras tu concluzia ca esti mahalagioaica (ce cuvant urat),dar am citit si eu replica pe care nici nu pot s-o reproduc "a trage...mata de coada, ca probabil suna mai bine),dar am simtit si eu o palma pe crestet ca tot ceream eu help despre...zilele trecute,dar e cert ca nu a folosit nimeni asa expresii...numai intre vagabonzi le aud...in fine,ai inteles tu...am un gust amar...Asta nu inseamna ca nu continuu sa "vb" despre...cu cele care au un raspuns sau pot vorbi civilizat,fiindca s-a clarificat faptul ca aici nu e doar un subiect exclusiv desprecopii,ci suntem un grup unit,ce ne cunoastem de atat timp,pot sa-i spun si chat,cum se exprima demult o randunik,dar mie imi place asa...invidiosii sa stea departe...
Si sa stiti ca sunt fericita, ca am alergat ieri o ora pe la farmacii dupa un termometru digital "pe placul meu" si nu a mai fost nevoie sa-l folosesc..Yeeee...Nu stiu insa de ce s-a aprins putin Tea ieri dimineata,dar Doamne ajuta.
Cuscra,poze cu Norutza un pic mai tarziu ca tot nu am avut timp de sortat/uploadat,dar cu mine tunsa nu am.
Alice

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mi-au placut la nebunie pozele Simonei . In tinerete, maica mai plecam si noi asa de nebuni pe coclauri, dar ne-am prostit. Mi-ai facut o pofta . Sunt convinsa ca David a fost super incantat ca v-ati facut program numai pentru el.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata mamici dragi!

Bubu cu a fost seminarul? M-am enervat ca m-au tinut astia la servici si n-am putut sa vin, dar deh...
Am facut aseara tortul cu capsuni, a iesit foarte gustos, dar nu s-a legat de loc! Nici n-am putut sa scot peretii de la forma de tort, ca se prelingea pe jos. E de la Creme Ole, ca in rest ar fi fost tare.

Eu imi iau campii cu fii-mea asta si cu stomacelul ei in pioneze. De 2 saptamani tot cu diaree. Cred ca ma cunosc aia la Medlife ca pe un cap breaz cate probe de kk am dus Ultima data ne-a dat dr sa facem si adenovirus si rotavirus. Am trecut-o la regim, dar nu e prea happy. Mi-a zis dr sa ii dau Humana fara lactoza, si parca e mai bine. Offf! Diagnosticul oficial e de enterocolita, dar mama ei de bacterie nu iese la nici o analiza.

Ma duc sa ma arunc in munca.

Va si va doresc o zi minunata!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput