Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Puiul meu scump, in plina actiune, prin parcuri

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce m-am distrat cu Mufa!!! Super-de-ajutor!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va las sa va amuzati cu Mufa, adaca aveti rabdare, eu ma bag la nani sa fiu fresh maine, ca-s singura cu Viermin, iub e la peste, ati ghicit!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo sunt superbe pozele! Am urcat si noi acum cativa ani,cu un Renault Laguna..Oribil!! Traiasca jipu'
Frumoase pozele,floricicile,frumoasa vulpea..si..FRUMOASE PERSONAJELE!!

Mimo esti grozava(stiu..stiai)! Si Mihai se scoala cu pampersul umflat de pishu,nu cred ca-i o problema(inca).
Hmm..daca dadeai sursa nu era nicio problema,nu primeai citatieNormal ca-i treid marc!

Patrickul pishcat de tantzaroii rai,pe mami lui,pe Karo..si pe buni,ofcors!

incucuiatii mici-Sku si Vladu'

Muaahahahahaaaaa...Ce m-au distrat copilasii-sunt de vis,grozavi,mortali! Io n-am inteles care-i faza cu coada de randunica?!

turma si ma retrag la un pahar cu apa si-o partida de sex nebun!In fond si la urma urmei..putina iubire nu strica nimanui!
Bu-hu-hu-vorba lui fi'miu..Imi vine sa-l mananc at.cand il aud

Sa ne ferim de a vesti adevarul celor ce nu sunt in stare sa-l asculte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,chiar ca m-am amuzat cu Mufarinul.e de ajutor,e razacios,e vorbaret,urca-coboara de numa:copil precoce,ce mai!superba poza cu cei 3 nazdravani.
Simo-Mimo,inchiriem,inchiriem cu sofer cu tot.la cat ii place lui Geo sa merga pe munti,si off-roadul cred ca ar face zilnic traseul asta!
Naty,abia astept sa vad casuta voastra.deja imi si imaginez din ceea ce povestesti

Sam a dormit la mama 4 ore la pranz!ii prieste acolo.dar nu prea a vrut sa pape,a devenit mofturos.
ma inebuneste cu caii,face cu gurita cum tropaie caii.ieri a vazut o vaca cu vitelus pe strada,si a tb sa mergem dupa ei ca striga in urma lor :muuuu-asa i-am zis ca fac.asa si de ieri ma termina si cu muuu,plus cum vede un avion,elicopter pe cer incepe cu AAAA,sa ii cant Avion cu motor.dimineata cum se trezeste vrea jos din pat,se duce la geam si incepe cu Nenea,apoi cu AAA,si sfarseste cu tropaitul cailor.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Zoze,sa ai..pofta!
chiar ca v-ati aventurat cu masina aia pe acolo.mie si cu jipul imi tremurau suncile

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty zau ca as lasa-o si eu la gol.. insa vezi tu aici intervin diferentele de mentalitati.. de ex daca in RO e ok sa vezi la mare copilasi la peleul gol, aici nu e chiar asa.. dimpotriva pe langa pampersul asta au si costume de baie ..
si nu stiu daca v-am zis o faza de la inceputurile mele aici cu piscina (anul trecut).. inca nu stiam de acesti pampersi de apa.. si am mers la piscina cu Andra, nu mai stiu cat avea.. oricum era micuta.. si am bagat-o in piscina la popoul gol.. si mai era lume si un nene imi zice, nu cu rautate, "ohh! Adam's costume! allright!".. m-am simtit ff prost, pt ca dupa aceea am mai vazut beblusi in piscina si toti erau cu pampersi.. eu ca la noi ..

Luny mi-as dori si eu asa un ajutor! Andra urlaaa cand vede aspiratorul.. e dusmanul No 1!!
f frumosi prichindeii in parc!distractie pe capul lor

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na seara! Primiti cu sorcova? ca fatza nu ma joc

Am stat vreo ora si ceva sa citesc din urma, ca aseara erati la pagina 2 si am citit incet, ca sa inteleg si eu ceva si apoi am ras si m-am distrat, sunteti tari!

Nu mi-am, luat notite, nu ma trageti de urechi.
Am fost si m-am culinarit cu Vali, a fost dragut si relaxant, am papat salatele gatite pe-acolo, Vali a castigat la tombola, io nimic de data asta . Maine descarc si va arat cateva poze

Hai ca mai am ceva de citit, ca sunt curioasa sa vad cine s-a pus

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut poze cu mini-vacanta lui simo ..sunt superbe ..l-am vazut si pe razaciosul lui luny
am citit tot dar nu mai sunt in stare sa fac o scrisorica pt ca-s tare obosita...am fost la tara si am ajuns pe la ora 21...pana am facut baitza,pana am papat ,am sarit peste papica de la ora 20 pt ca am incercat sa-i dau la mamaie si nu a vrut sa papaceasca ,acasa la fel asa ca am papacit doar lapticul cu cereale....mi-a adus soacra mea o ladita de capsuni...bubu maine fac si eu tortuletul inventat si o sa incerc sa-i dau si lui andru sa vad cu reactioneaza,azi i-am dat visine din gradina si i-au placut ,a mancat vreo 4...

va pupacesc si va doresc o noapte linistita..pe maine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am ajuns la pozele Simonei, foarte frumoase peisajele, superbe! am respirat sui eu adanc...aaaaaaa......

Apropo de pedepse, cam acum un an stiu ca il trimiteam pe Vlad in camera lui sa se linisteasca, daca imi facea crize. Si se arunca in pat si plangea si incepea sa vorbeasca printre suspine ca nu mai sunt mama lui, ca nu mai vrea sa fie copilul meu . Si am intrebat in stanga si in dreapta si cica toti trec prin faza asta si spun asa ceva. Eu am ramas masca! socata! Acum am ajuns si eu la o faza in care doar ma uit putin mai suparata si isi cere imediat scuze . Ma rog, sunt foarte multe etape si vor mai fi, la al doilea copil e mai simplu si crezi ca stii cum sa faci...mi-au placut toate exemplele date de voi

Nu stiu ce mai vroiam sa zic
Aaa, cu Vlad am fost la mare cand avea 1 an si 5 luni, cam asa. Si i-am cumparat slip normal, de baiat mare , mai facea, rar, pisu pe el, dar il schimbam, ca aveam 3 perechi Kk facea doar in pampers, niciodata pe plaja. Era asa haios cu slip

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput