Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clodute,eu chiar ma gandeam ca vorbesti serios!se vede ca m-a batut soarele in cap!
Ma bucur enorm ca v-au placut pozele,chiar daca nu exprima toate minunatiile care sunt pe acolo.si ce sentiment poti avea cand ajungi in varf,dupa un drum f anevoios.
Naty,ce ai facut azi?
Luny,Clau,Simo-Mimo nu ati facut poze?
Sam face kk 1 data pe zi,f rar de 2 ori.si stiu cand face.la mare cred ca il las la putzi goala,vb lui David:"sa se joace in nisip cu ea",ca asa a vazut anul trecut 2 fratiori mici,diferenta intre ei era de 1 an si 4 luni,care nu duceau lipsa de jucarie in nisip

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Un batranel de vreo 90 de ani se duce sa`si faca analizele. La sfarsit ii cere doctorului sa`i faca si test la sperma. Doctorul zice ca nu`i nevoie da` el insista si doctorul ii da o cutiuta.
A 2a zi vine batranelul cu nevasta`sa,amandoi terminati ..si`i spune doctorului :
- Domnu` doctor .. am incercat cu mana stanga,cu mana dreapta,a incercat nevasta`mea cu ambele maine,cu gura, a pus`o intre picioare si atras de ea ... Cum se deschide dom'ne cutiuta asta ?

Dintre toate jignirile, batjocura este cea care se iarta cel mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu am o poza cu gasca, Simo, si cateva filmulete haioase raaaau! dar se uploadeaza greu vad...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

zoze, imi place noua ta semnatura, e foarte adevarata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Un batranel de vreo 90 de ani se duce sa`si faca analizele. La sfarsit ii cere doctorului sa`i faca si test la sperma. Doctorul zice ca nu`i nevoie da` el insista si doctorul ii da o cutiuta.
A 2a zi vine batranelul cu nevasta`sa,amandoi terminati ..si`i spune doctorului :
- Domnu` doctor .. am incercat cu mana stanga,cu mana dreapta,a incercat nevasta`mea cu ambele maine,cu gura, a pus`o intre picioare si atras de ea ... Cum se deschide dom'ne cutiuta asta ?

Dintre toate jignirile, batjocura este cea care se iarta cel mai greu.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo intreaba Teo daca nu inchiriati jeepanu'? ??? Tare ne-a mai placut excursia voastra, dementa vulpea aia
Despre gasca de la "plase" n-am ce sa va spun...doar ca nu ma hotarasc pe cine sa pun la raspuns acolo in loc de "?" Pe Rebe sau pe Mufa? Ca-s amandoi cevaaaa... Rebe are niste ochi de caprioara, o nebunie ...iar Mufa nu poate fi descris in cuvinte Adicaaa...am putea zice si noi ca el dlincalincaglidilidi Eu n-am pomenit asa ceva ...daca n-a urcat si coborat se pe scari si pe rampa de m-a inebunit
Mihu sar'na pt link
Olga nici nu vreau sa-mi imaginez cum te-ai intors tu si n-ai vazut-o pe Skuuu Esti cevaaa !!!
Noapte buna va doresc , ca-s rupta

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Doamnelor doctor, care info din hemoleucograma ne dau info despre natura afectiunii (viral sau microbian)? Valorile acestora sunt mai mari/mici? Multumesc.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dupa cum vedeti inca nu stiu ce are copchilu meu... Sper doar sa nu mai faca febra...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/shared?p=8cbb0a5b534ef6eef8b735&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">are mami ajutor in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, multumesc .
Am revazut cu placere un traseu facut cu picioarele in tinerete dar pe care habar nu aveam ca se paote si cu jipul
Simo, . Pai ne-a venit mobila de sufra, al meu e nervos ca s-a umplut camera si nu mai e loc de dans . Dar...incepe sa arate a casa si sa ne faca placere ideea ca in curand ne vom muta acolo. Pe de alta parte am tras de el sa-si refaca CV-ul (o prietena de-a mea incearca, cu sanse, sa-l ajute sa obtina un job bun); maaaare e lenea la scris, frate: fraieru' scrisese mai putin de o pagina in total, fara niciun detaliu, fara nicio realizare trecuta. Cand la-m luat la bani marunti au iesit vreo 3 pagini.
Mimo, cunoosc, urcatul si coboratul la Mufa, e IN-CRE-DI-BIL!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput