Puiuti de Randunici 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 14
mihutza11 spune:
Bravo Muffy!!
oare eu cand eu o sa dau vesti din astea?
Raluca si noi folosim Huggies pt piscina si chiar sunt faini si nu retin apa pt mult timp.. dupa ce iesim ea misuna pe ici pe colo si se usuca imediat chiloteii..
Olgutza am citit si eu respectiva fraza.. nu esti singura.. si intr-un fel m-am simtit, pt ca am mai scapat si eu pe ici pe colo cate una din asta..
si m-a deranjat faza cu "turma", dar asta e.. fiecare are parerea lui si are dreptul sa si-o exprime.. si Naty iti dau dreptate cu prietenia care s-a format, ca in mod sigur detalii picante nu cred ca ar fi scris nimeni daca nu ar fi simtit ca se afla intre prietene..
dar sa revenim..
Naty cand eram mici ai nostri la mare ne tineau in
gol golut! am poze ![]()
ALice ma bucur si eu sa te revad.. si asa e cu comparatia.. e cel mai rau pt un copil.. o stiu din propria experienta, as mai facea mama.. si cand am crescut am inceput sa ii reprosez si ii spuneam ca "daca asa e de buna fiica lui X infiaz-o pe ea".. cu alte cuvinte ne raneam reciproc si mi-am promis ca eu sa nu fac ever greseala asta..
Mimo eu cand pierdeam vreun episod din Grey le vedeam online pe www.abc.com ... abia astept si eu continuarea ca s-a terminat prea asa cu gura cascata..
Simo superbe pozele!
apropo de statul in apa.. doar stiti ca suntem cu piscina la nas.. daca anul trecut eram numai in apa, vad ca anul asta Andra e cam fricoasa.. de fapt banuiesc eu de unde i se trage.. in RO cand i-am facut baie s-a speriat de la dus, ca noi aici avem dus fix.. si cred ca de aia..dar mai incercam, sper sa revina la ganduri mai bune..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
natynic spune:
Da, Kitzy, n-ai prins dscutia...statul in scaun nu e negociabil. Risti o tragedie pt care regrete ulterioare ar fi complet inutile, Doamne fereste; si pt ce?? Nasol e ca nu a mai stat Diana pana acum in scaun. Eu pe Iulia cand era ff mica o tineam si in casa in scoica; a si trebuit sa umblam mult cu masina...si n-am avut probleme. Iar de cand merge cu fata la sensul de mers, e o fericire pt ea, e numai zambet si soarbe peisajul pe geam.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
am luat o gura de aer proaspat de la simo
tare happy David in zapada!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Mai, nu stiu, or fi buni chilotii astia de apa, nu zic nu...dar daca pe noi ne tineau in
gol (Mihu, si eu am poze!
; cand am mai crescut si ai mei imi ziceau ca trebuie sa stau in slip ca e rusine, sunt fetita mare, ma suparam foc
) ma gandesc ca o putem face si noi...Totusi, deja marea majoritate a copiilor fac kk la ore relativ fixe, ce sanse sunt sa faca fix in piscina/mare? La naiba, macar atunci si acolo sa-i mai lasam si noi sa le respire putzi/pasa ![]()
Naty
mamica
luny spune:
asta cu kkarea e relativa, al meu o da de 3-4 ori/zi, cand are chef, e posibil sa-l apuce in mare! nu ma stresez cu slipii inca, doar la piscina cred..in rest, nud, sa se bronzeze uniform!![]()
Iubirea mea,
luny spune:
bubu, vali cum v-ati distrat, cum a fost?????
Iubirea mea,
natynic spune:
Unde-s pozele lui Simo ca n-am apucat sa le vad si le-am pierdut...
Naty
mamica
VALENTINA C spune:
Luny, spre deosebire de data trecuta, a fost mai putina lume si am mancat pe saturate salatele pregatite
. Acelasi bucatar fara cuvinte la el, dar a mai fost un nene care pe mine m-a dat pe spate cu cate cunostinte avea despre condimente, retete din diverse zone. Si a si facut niste salate buune de tot. De data asta am castigat si eu la tombola
- un pix-trandafir![]()
In rest , am stat de vorba cu Bubulina....
Valentina si Matei (10.04.2008)
clauclau spune:
Gata treaba, copiii dorm, randunoiul se uita la meci si eu ma relaxez putin.
A fost super in parc, Vladut are o freza superba
, vreau si eu putin de la el pentru Rebecoasa
, iar Muffy e un voinic, a urcat niste scari de acolo de l-a lasa pe randunoiul meu cu gura cascata.![]()
Merg sa vad si eu pozele de la Simo, revin...
luny spune:
naty, uite aici http://family.webshots.com/photo/2124551650102426993HTgJfY
Iubirea mea,