Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gecko Diana nu intreaba nici de mine sau de taica-so cand nu suntem in preajma
Sambata am tuns-o scurt, ca era inegal crescut parul, arata a strengarita acuma si parca face mai multe pozne k inainte
Una din maselute a mai crescut, s-a mai linistit si Diana, da mai vin 2 si niste dinti, cred ca pana nu-s in faza de eruptie, n-o doare chiar asa de tare.

Unde mergeti in concediu? Noi initial am vrut in Turcia, da nu stiu cum o sa reactioneze pe avion, ea nu sta mult cuminte intr-un loc, nici in masina n-are rabdare sa stea, am zis ca anu asta stam prin tara, si in plus daca ma duc departe si face febra sau se imbolnaveste ce fac? Asa ca ne-am orientat spre Felix, n-am fost acolo din tinerete chiar mi-e dor de locurile alea, si la Diana ii place apa asa c-ar trebui sa fie ok. Si cand ne intoarcem oprim un pic si pe Valea Ariesului sa respiram aer curat.
Da drumul cu masina cred c-o sa fie horror, in weekend mergem sa-i luam scaun de masina, sper sa stea cat de cat in el, la mine in brate n-are deloc rabdare pe masina.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kitzy,hai mai ca de voi e destul de aproape Felix
Noi am fost in luna de miere la Felix!si anul trecut cand am plecat spre germania,am inoptat acolo,la o pensiune f draguta.sincer,si eu as vrea sa mergem cateva zile in iunie.sa vedem daca si reusim!
Noi mergem in concediu,in GRECEE -CRETA,cu avionul!sper ca nu vom avea probleme,amandoi copii fiind prima oara cand calatoresc asa!
pozeeeee?????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Alinutz ursuletz mergi cum spunea Luny mai demult la Spataru Radu ... am fost si noi...are consultatii si la Budimex si la Medlife.

Pup

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Simo si noi tot in iunie mergem. Din 8. Poate ne intalnim

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Simo eu cred ca acolo unde se infuda drumul ...puteati si voi sa dati zapada ca nu era multa pe unde trebuia sa mearga masina si puteati merge mai departe ...

Superba SURPRIZA

Ce o fi facind Sovi ???

cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna seara...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ar fi frumos Kitzy sa ne intalnim
Clodute,nu puteam sa dam zapada.poza nu este destul de clara,sub zapada aia era gheata ,era f groasa si era o portiune destul de mare !apoi,de unde lopeti???
Cred ca cei care au hoteluri si cabane pe acolo ar tb sa faca lucrul asta!ca razele sorelui nu reusesc sa ajunga acolo,ca e muntele.cred ca pana in iulie s-o topi...asta daca nu intervine cineva mai devreme!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Hai ma Simo ca am glumit

cu Karolina

Mergi la inceput

buna seara Naty

cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

so: nu zic ce bine fuse in parc, cu gasca! vedeti si voi, mai tarziu sau maine, nu promit..
mimo da de ce ma rog, nu intra Vlad in mare?nu-i place?.. vorba lu' Gecko, stai sa prinda gustul! Mufa a stat numai in apa anul trecut in Grecia, eu nici nu ma gandesc sa fie altfel anul asta
kitzy sa va fie de bine freza noua! despre scaun...tocmai s-a discutat aprins, ref la siguranta copilului, nu mai intru in asta...dasr iti spun din experienta ca Mufa sta ff linistit in scaun, se uita pe geam, rade, vorbeste cu noi, in schimb, daca fac greseala sa-l tin in brate la un drum de cateva minute, e dezastru!! se zbate, vrea in picioare, etc..a.sa ca fie drumul cat de scurt, in scaun e minunat!
naty

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput