Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Eh....ascunsa......si noi jucam ce vremuri...... cand se facea intuneric afara era cel mai fain.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

s-a dus copilaria noastra kitzy, ma duc sa beau
Diana ce face? Intreaba de noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alicel, asa asa, mai zi ! Ma bucur sa te revad!!

Clodutel, zice bine Cami, Fenistil!! Si mai vroiam sa iti spun ca baietelul uneia dintre prietenele mele a mers la 1 an si trei luni. Mergea de-a busilea prin parc, la fel ca Patrick. Tin minte ca anul trecut, cand au venit in tara, aveau mereu la ei o pereche de pantaloni numiti "imputitii", pe care i-i puneau cand se opreau undeva ( parc, terasa ), ca pustiul trebuia sa o ia la trap . Nu iti spun ce viteza putea sa aiba, si cum ocolea obstacolele !

Mimo, a aparut si ultimul episod, cauta-l bine . Pup cucuiul si suflu peste julitura lui Vladut ( pfuuuuuu ) sa treaca! Si Scooby are cucui, pe care mi-l asum, m-am intors fara sa stiu ca e in spatele meu, si a cazut direct in cap, pe asfalt .

Da, Luny, sa il stapanesti sanatoasa pe aparatel. Poate nu ii faci proba azi

Simo, in valtoarea zilei de azi, nu am apucat sa iti spun saru'mana pentru gura de aer curat Mi-am imaginat linistea in care ati papat si am suspinat...Foarte frumos, felicitari, ai un sot de milioane! Auzi? Dar pot sa ajung acolo altfel decat cu jipanu' ?

S-a trezit, nu mai pot sa contiiiinuuuui...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Olgutz meercic

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,eu zic ca nu se poate fara jip!sunt niste denivelari mari de tot,bolovani,hartoape...dar zicea un fin ca a vazut un tico acolo sus.nu stiu zau cum a urcat!ca noi la un moment ,am pierdut nr de la jip!cand noi urcam,coborau 2 jipuri si am mai vazut Atv -polaris!altceva,nu!

acum daca vreti cateva Poze cu aer curat!
si sa nu radeti de mine ca eram in sandale si fusta,da??de unde era sa stiu va voi urca la 2300 m alt.?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

simo, superbe poze, superbe peisaje. David pare atat de fericit. Cand ati fost in Moldova ati ajuns si la Manastirea Poiana Maicilor? Am fost de curand acolo si chiar m-am gandit la tine, stiind ca ai fost prin zona aia

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cami,!
Nu am fost la Manastirea de care zici.dupa nume,cred ca e minunat acolo.data viitoare,nu o vom rata

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Deci, mers la spital, luat sange din deget, e viral cica, desi mai sunt si alte valori mai marisoare... daca nu trece pana maine la 6 PM febra cica sa ii dau antibiotic. Gecko, noi suntem si cu eruptie, si cu febra (febra a aparut dupa eruptie). De data asta nu mi-a mai zis ce mai e... era de garda...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

La noi nu se fac teste virusologice... (asa se spune?)

Mergi la inceput

Simo, super pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Simo, f f frumoase pozele. Vreau si euuu.

Mai, nu mi-a zis ca e musai ca ar fi o problema la putzica lui ci e musai ca asa se face.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput