Puiuti de Randunici 2008 (265)
Raspunsuri - Pagina 12
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Eh....ascunsa......si noi jucam Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
s-a dus copilaria noastra kitzy, ma duc sa beau

Diana ce face? Intreaba de noi
Olgutzika spune:
Alicel, asa asa, mai zi
! Ma bucur sa te revad!!
Clodutel, zice bine Cami, Fenistil!! Si mai vroiam sa iti spun ca baietelul uneia dintre prietenele mele a mers la 1 an si trei luni. Mergea de-a busilea prin parc, la fel ca Patrick. Tin minte ca anul trecut, cand au venit in tara, aveau mereu la ei o pereche de pantaloni numiti "imputitii", pe care i-i puneau cand se opreau undeva ( parc, terasa ), ca pustiul trebuia sa o ia la trap
. Nu iti spun ce viteza putea sa aiba, si cum ocolea obstacolele
!
Mimo, a aparut si ultimul episod, cauta-l bine
. Pup cucuiul si suflu peste julitura lui Vladut ( pfuuuuuu ) sa treaca! Si Scooby are cucui, pe care mi-l asum, m-am intors fara sa stiu ca e in spatele meu, si a cazut direct in cap, pe asfalt
.
Da, Luny, sa il stapanesti sanatoasa pe aparatel. Poate nu ii faci proba azi ![]()
Simo, in valtoarea zilei de azi, nu am apucat sa iti spun saru'mana pentru gura de aer curat
Mi-am imaginat linistea in care ati papat si am suspinat...Foarte frumos, felicitari, ai un sot de milioane! Auzi? Dar pot sa ajung acolo altfel decat cu jipanu'
?
S-a trezit, nu mai pot sa contiiiinuuuui...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Simo27 spune:
Olga
,eu zic ca nu se poate fara jip!sunt niste denivelari mari de tot,bolovani,hartoape...dar zicea un fin ca a vazut un tico acolo sus
.nu stiu zau cum a urcat!ca noi la un moment ,am pierdut nr de la jip
!cand noi urcam,coborau 2 jipuri si am mai vazut Atv -polaris!altceva,nu!
acum daca vreti cateva Poze cu aer curat
!
si sa nu radeti de mine ca eram in sandale si fusta,da??
de unde era sa stiu va voi urca la 2300 m alt.?
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
cami33 spune:
simo, superbe poze, superbe peisaje
. David pare atat de fericit
. Cand ati fost in Moldova ati ajuns si la Manastirea Poiana Maicilor? Am fost de curand acolo si chiar m-am gandit la tine, stiind ca ai fost prin zona aia
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Simo27 spune:
Cami,
!
Nu am fost la Manastirea de care zici.dupa nume,cred ca e minunat acolo.data viitoare,nu o vom rata![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Nicoleta spune:
Deci, mers la spital, luat sange din deget, e viral cica, desi mai sunt si alte valori mai marisoare... daca nu trece pana maine la 6 PM febra cica sa ii dau antibiotic. Gecko, noi suntem si cu eruptie, si cu febra (febra a aparut dupa eruptie). De data asta nu mi-a mai zis ce mai e... era de garda...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
La noi nu se fac teste virusologice... (asa se spune?)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ursuleata spune:
Simo, f f frumoase pozele. Vreau si euuu.
Mai, nu mi-a zis ca e musai ca ar fi o problema la putzica lui ci e musai ca asa se face.
tiker
Mami de ursulet

cu