Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Taci fato ca la pitulushu oltenesc asa se striga..Mai rar asta cu urma,urma scapa turma!

Cine e'n spatele meu,in stanga sau in dreapta mea-se puuuneee!!

Ceapa,ceapa,stai in groapa-usturoi stai in butoi/gunoi!!

Plimba ursul ca rugineste lantul!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Cine nu-i gata, il iau cu lopata!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nicoleta, de cele mai multe ori nu se face nimic si este descoperit intamplator. La cei cu imunitatea subrezita, la cei care fac infectii frecvente, la cei care sunt supusi interventiilor chirugicale etc se face tratament local (nazal) cu Bactroban (Mupirocin) timp de 5 zile. Medicamentul exista si in Romania dar trebuie sa vorbesti cu medicul inainte (cu atat mai mult cu cat e antibiotic si banui ca nu se elibereaza fara reteta).

uite un link cu informatiile producatorului:
http://www.gsk.com.au/products_prescription-medicines_detail.aspx?view=67

iar eruptia aia cu febra concominenta parerea mea este ca nu-i roseola atipica...pentru ca asta este tipic pentru roseola ca eruptia sa apara dupa disparitia febrei. Daca nu ai secventa asta...febra inalta cateva zile...trece febra si apare eruptia ...atunci nu este roseola.
Iar vaccinarea de la 1 an (ROR-ul) nu protejeaza de roseola. Roseola este data de virus herpetic (tip diferit de virusul herpetic ce produce herpesul oral sau genital).
Cam atat am stiut sa iti zic...si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am mancat un oloi de budinca de ciocolata (500 de grame , de la mega ) si am inceput o inghetata tot de ciocolata (mama ce nervoasa sunt, nici vorba sa ma calmez ) Intr-un final mi s-a facut greata, mi-au inghetat matele si m-am oprit Si mi-am adus aminte de ce m-am apucat de fumat Ca sa slabesc
Am gatit DOAR pentru copil, in rest... mai scade colesterolul, face bine la tensiune
Clodute draga, iti multumesc pentru ingrijorare (am sa-i transmit si domnului cand vom vorbi din nou). Sta bine cu tensiunea, cum altfel? Ca doar nu face nimic
Raluca eu i-am cumparat short baiatului, pentru plaja...ca ala pentru baieti mari, cu crac si snur E mortal in el! In apa n-am de gand sa-l bag decat in piscinuta lui mica si in plus se vede de la o posta cand face kk...sunt gata sa pariez ca nu va face in veci in apa, el are nevoie de intimitate

Eu am alta "duda"...face pisu mai mult in somn, cand se trezeste e plin pampersul...cand e treaz, e aproape uscat ...E normal? Asa fac si ai vostri?

Olgutz aproape am terminat...mai am un singur episod pe care nu-l gasesc...dar asa m-am intristat, atat am plans Mai bine nu ma mai uitam Plus ca de ceva vreme am senzatia ciudata ca e un serial din ala de mani****re a maselor, astfel incat omu' sa inteleaga ca si medicii sunt oameni si sufera chiar daca nu arata...nu de alta dar si la americani situatia "sistemului" e tot maron si pute...si nu m-as mira deloc!
Oicum ND merge si el...abia am inceput! Ma intreb daca nu cumva urmeaza telenovelele dupa cum o tin cu serialele astea

Zoze ti-ai schimbat semnatura Am ratat eu ceva?
Imi venea sa te citez ieri cu "putina iubire nu strica nimanui" dar am zis sa nu fie cumva marca inregistrata si sa primesc citatie !
Nicoleta sunteti stralucitori toti , ati baut sampanie d-aia cu foite cumva? Acu' eu am inteles ca nu ma intrebi pe mine, dar si eu stiu ca nu-i mare problema cu auriferii aia Stai calma!

In rest, v-am citit...va urmaresc...din cand in cand e bine ca mai sunt descarcari d-astea de energie...e ca la cutremur, mai multe cutremure mai mici intarzie sau anuleaza aparitia unuia mare Unde mai pui ca unii se aleg si cu aparate de fotografiat Luny sa-l stapanesti sanatoasa!

Vladutz a capatat azi prima "buba cu coaja" in genunchi Saracutul, cucui are..buba are...canini are! ofof!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Help... nu il supara ...ca nu da cu mina... dar e de aspect dar si ca ma doare sufletul l-au ciupit tintarii ... ce sa ii dau ...e pe fata... are 4 pete rosiiiiiiii HELPPPPPP Este vorba despre Patrick mama baiatul

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Help... nu il supara ...ca nu da cu mina... dar e de aspect dar si ca ma doare sufletul l-au ciupit tintarii ... ce sa ii dau ...e pe fata... are 4 pete rosiiiiiiii HELPPPPPP Este vorba despre Patrick mama baiatul

cu Karolina

Fenistil gel

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dragele mele, nimic nu stiti Auzi pitulushu La Bucuresti se zice "Fatza" de la "Fatza-ascunselea" de la "V-ati ascunselea" (mitici, deh )si se zice : "stai acolo usturoi, ca stai bine pe butoi"
Gata, fug Am intalnire la "plase" cu cineva drag mie , sper sa nu-l ratez , ma duc sa ma fac frumoasa
Iau si aparatul sa va arat pe urma "Mimo + ? = Love "

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Dragele mele, nimic nu stiti Auzi pitulushu La Bucuresti se zice "Fatza" de la "Fatza-ascunselea" de la "V-ati ascunselea" (mitici, deh )si se zice : "stai acolo usturoi, ca stai bine pe butoi"
Gata, fug Am intalnire la "plase" cu cineva drag mie , sper sa nu-l ratez , ma duc sa ma fac frumoasa
Iau si aparatul sa va arat pe urma "Mimo + ? = Love "

poze

Luny? Clau?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Cami

cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Raluca eu i-am cumparat short baiatului, pentru plaja...ca ala pentru baieti mari, cu crac si snur E mortal in el! In apa n-am de gand sa-l bag decat in piscinuta lui mica si in plus se vede de la o posta cand face kk...sunt gata sa pariez ca nu va face in veci in apa, el are nevoie de intimitate

Eu am alta "duda"...face pisu mai mult in somn, cand se trezeste e plin pampersul...cand e treaz, e aproape uscat ...E normal? Asa fac si ai vostri?

poze

si te dai cu iecsperientza...cum ca ai mai crescut un copilPai bine mimo, da tu de pe ce planeta crezi ca e Vladutz? Auzi la ea...toata lumea de pe plaja se duce in mare...la piscina toti tzopaie in bazin...si tu crezi ca Vladutz o sa stea senin in piscineta lui de un metru pe un metru Mai povestim in septembrie

Si barbatu'miu s-a gasit sa ii prezinte purandelului oceanul saptamanile trecute...erau vreo 20 de grade la soare...apa cred ca avea vreo 10...pan'la gat s-o bagat in apa...IMBRACAT...si alerga dupa valuri...si scotea alge din apa si le baga in gura...si fugea de mine ca sa nu il prind...mare distractie...CONCEDIU PLACUT

ah da, si cu "duda"...iesti in grafic pisorcos...si noi avem ghiulea dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eh....ascunsa......si noi jucam ce vremuri...... cand se facea intuneric afara era cel mai fain.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput