Puiuti de Randunici 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am luat-o razna..de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

S-a trezit Bubulinu si are 36.2. Am fugit afaraaaaaaaa
Naty, daca te consoleaza cu ceva, nici noi nu suntem departe, ieri a iesit dintele nr.6
Luny, nici Bubu nu sta cu sapca/palaria pe cap tot timpul. El o arunca, eu o ridic si tot asa de zeci de ori pe zi. Tot e bine ca asa mai fac si eu abdomene

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Gecko, in Brasov nu se fac teste virusologice, i-am facut exudat nazal si faringian luni, in gat nimic, in nas stafilococ auriu. DAR miercuri terminasem ultimul antibiotic, pentru streptococ pneumoniae in nas. Asa ca se poate sa fie fals negativ...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

zice ca l-a terminat miercuri...banui ca amoxi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

DOO vorbe si fug:

1.Fi'miu are un 38.4 + kkrea de rigoare,probabil consecinta mainilor murdare linse pana se albesc(at.cand pisica nu-i acasa,bineinteles)

2.

Ah..sunt 3 vorbe..

3.sexul a fost salbatic si compus din:io+un somn adanc

Ba-s 4!

4.Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, faza cu olitza cred ca e in functie de copil. Am doua prietene, una are fata si una baiat, de 8 luni amandoi si amandoi dimineata sunt pusi pe olitza si executa urgent si fara comentarii, ceas!!!
Eu una nici macar nu incerc sa il pun ca nu sta 3 secunde intr-un loc sub nici o forma. E alimentat in miscare, bea apa dand din picioare, doarme in toate pozitiile (asa ca nici la noi nu poate fi vorba de invelit), si cand face grimasele ce anunta bomba chimica tot mai face cativa pasi

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput