Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona cat timp ai petrecut impreuna cu bona si cu Thea? Pentru ca am impresia ca nici nu stia ce sa faca sa o linisteasca iar cea a zis mi se pare mai mult decat incurajator, se vede ca nu vroia sa o lase sa planga si sunt convinsa ca pana la urma gasea ea ceva chiar daca ar fi fost leganat pe picioare sau alte lucruri mai putin "koser".

andreutac ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.

Ramo poti face un mix intre soacra si serviciu? Mi se pare mult sa o tii atatea ore cu tine dar si a lipsesti tu de langa ea. In ce masura poti lucra de acasa cu soacra langa tine sa zicem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Bine v-am regasit!

Multa sanatate printeselor Sofia, Thea, Ariana, Maia, Maria!
Iar Sebi trimite un ic pentru dulcica Sofia!

Apoi, mai cu intarziere, urez si eu multa fericire Ancai si Carlei!

Nu am reusit sa citesc decat acest capitol, deci...sunt in urma, tare.

Gabi, am votat pestisorul...bine a zis sotul"ti-am zis sa luam acvariu", acum nu mai statea pestisorul in spatiu virtual.

Bannu, calm, trece si aceasta perioada. Sebi ma trezea noaptea din ora in ora, doar ca sa suga 10 sec...asa-si alina el durerea,iar ziua er f agitat si plangea mult!

La noi diversificarea merge si nu prea.Tot tzitzi de mami e la putere,,,si multumesc lui Dzeu ca inca stau bine cu productia...in rest o masa cu bors (supica speciala pt bb nu place) si inca una cu fructe cu iaurt sau branza calcica.Inca ma mai trezese cel putin o data pe noapte ca sa suga.
L-am tuns si noi cheliutza de vreo luna, deja are iar par de 1cm.
Maine poate reusesc sa pun si niste foto.

Va pup...somn dulce!

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

muuh, bona e in a2a saptamana la noi
a stat mama 4 zile saptamana trecuta impreuna cu ea, iar eu o zi
saptamana asta voi sta eu maine si poimaine
sapt viitoare mi-a promis mama ca va veni iar.....

de invatat ce sa faca i-am tot zis, i-am vandut toate ponturile de inveselire copil, stiu ca nu vroia sa o lase sa planga, asta e singurul lucru care ma linisteste cat de cat.

si eu cred ca nu s-a acomodat inca cu T, e prima ei experienta ca bona a crescut-o doar pe fiica ei care are acum 22 ani....
sper insa sa se obisnuiasca mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lidia, nu ma pricep asa de bine la homeopatie ca sa stiu sa-ti raspund, dar am retinut ca dpdv homeopat tot ce iese pe piele e "de bine". Daca te linisteste, sa stii ca si Dragos are cam de la sfarsitul lui martie astfel de pete, unele mai extinse, altele mai mici, rosii, uscate si aspre la atingere si cu o usoara descuamare. Mie imi seamana a DA, dar cand i-am spus homeopatului de ele mi-a spus sa le dau pace. Si... asta am facut, mai ales ca nu pare sa-l deranjeze.

Chiar in seara asta ma uitam ca parca aratau mai urat azi si ma gandeam sa consult totusi un dermatolog, desi sunt convinsa ca o sa-mi dea cortizonice si nici gand sa-i dau asa ceva. Asa ca... tot pe mana homeopatului o sa merg pana la urma.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

multumim de urari

am facut si noi in sfarsit 7 lunite
Tzuki e mare acum, zice ba-ba, bu-bu si da-da
e intr-o continua miscare, noaptea a inceput sa se rostogoleasca prin pat in somn...dorm cu mare grija sa nu fuga prea departe
inca nu sade singurica in fund decat pt f putin timp si nici nu se taraste dar nu mai are mult pana acolo, deja are miscarile in sange numai sa le puna cap la cap....
a inceput sa isi arunce intentionat jucariile pe jos si interactioneaza foarte bine la tot felul de joculete cu noi

vorbesc cu ea la telefon in timpul zilei si se uita mereu spre usa....

ca dezvoltare in ultima luna, cred ca a luat vreo 200g si 1 cm => are 7.2kg si 69cm

cu ce sa ma mai laud? cred ca as face romane

intrebari

1> Ada, cum se numea firma de unde ai luat cortul hippo de la babymoov? nu reusesc sa gasesc decat o varianta minuscula....

2. cine a luat bare protectie pat (matrimonial), de unde si cu cat

multumesc frumos

LE: babymom pupici

merg acum la nani....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

Babymom multumesc mult. Sper sa nu fi luat dar e bine sa fiu pregatita. Cum sa tin febra sub control, cu supozitoare? Sau mai exista si alte metode, comprese, etc?

Piersicutza, scazi febra prin orice metode - fizice ( adica baie racoritoare, comprese sau impachetari cu cearceafuri umede etc...) sau medicamentoase ( siropuri si supozitoare cu antitermice ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

babymom, ce faci?

Ada, you back, multumesc de intrebare. Iaca, rupta de oboseala... a doua noapte consecutiv cand adorm imbracata langa copil, ma trezesc in toiul noptii cu casa ramasa vraiste in urma mea si nu mai pot adormi, asa ca... forumesc.
In alta ordine de idei am avut azi serbare la Victor la gradi si m-am dus singura cu amandoi copiii ( e prima serbare la care lipseste tati ). Victor a fost la mare inaltime, am fost tare mandra de el - au facut o sceneta biblica si el a fost unul din fiii lui Noe. Cel mic a fost tare cuminte: a socializat el cu parintii, a cantat in stilul lui odata cu copiii, iar apoi a adormit in wrap intr-un zgomot infernal, ca la sfarsit s-a lasat cu party.

Mai Ada, da ce urias de bebe ai tu acolo! Super! Teo ce nazbatii mai face?

Mergi la inceput

La multe lunitze, draga Thea !!! Sa cresti la fel de frumos, sa fii mereu sanatoasa si mereu o bucurie in viata parintilor tai!

Te pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

dau eu si
Maia de July Morning
Thea de anamona
Sofia de joy
Ruxandra de a_rose
Ariana de gargaritza

bitza: nu te-am uitat, doar ca nu am recuperat nr de telefon al pediatrului, inca O sa-l sun ca trebuie sa ne vedem pentru Prevenar si sigur il intreb

alexaM: noi eram cu banana mancata din coaja Am incercat si cu para foarte coapte, la fel, ii place mult, doar ca ma fac eu pe maini intr-un hal fara de hal Asteptam piersicile coapte
(am adoptat metoda asta pentru ca nepotelele mele nu mananca nici acum fructele intregi sau taiate in bucati mai mari, nu se dau in vant dupa ele, prefera tot piureul, pus in iaurt, sau fructe deloc; atunci am zis sa nu patim si noi asa, sa invatam sa mancam fructe si sa ne si placa asta)
Deja Vladutz da semne ca ar vrea mancarea cu bucati mai mari in ea si atunci nu mai transform totul intr-o pasta, blenduiesc mai putin, mai ales legumele usoare: morcov, cartof, brocoli. Radacinoasele ca patrunjelul si pastarnacul, fasolea verde si carnea le pasez bine de tot in continuare.

In casa am asa zisele prize de siguranta, cu gaurele mici, mici, oare unde gasesc capace pentru ele? sunt mari, au cate 5 prize plus priza de cablu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Felicic multumesc de si ca nu m-ai uitat.
Aly ma bucur ca ai mai intrat! Sebica!
O zi buna sa aveti!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput