Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata si de la noi
cica aniversare...ajung acasa , luam copilu si hai la docto...da , rox, la 'dasteapta " aia de doctora.....ma rog, nurofen, eurespal si antibiotic...si bilantu': 7.100 kg la 8 luni juma....si nu zice nika...nici ca-i bine, nici ca-i rau....o intreb eu,cum e...mai ales ca acum apropae o luna avea 7.300......cica"aaa..da?...." (adica ea nu noteaza evolutia copilului in fisa aia..nu se uita...nimic...)...si cam atat! nu concluzii..nika. insist si o mai intreb cat ar trebui sa aiba..."aaa...e el mai slab, nu va uitati la dvs?...oricum nu pune pe el de agitat ce e"...ce explicatii da!! iar de faptul ca intr-o luna a scazut decat sa ia ceva...nika.
am plecat....ca deja ma enervasem.
ajungem acasa....m-apuc sa fac 3 feluri de mancare dintr-un sing pui(vreme de criza si sotu nu mananca ce mananc eu si invers)....culcam copilu , vine un var pe la 22...in vizita..se termina si meciu..si el nu da semne sa plece...intr-un final pleaca...12:30 si ne culcam.il intreb pe sot de cadou..."vorbim maine ca mi-e somn rau..n-am avut bani...nu fi rea..stii..ca te iubesc"
ce aniversare.
decvi sabinel, ada....si toate mamicile de bebelusi fortosi...

sa vezi ce va asteptam la cotitura...ca , de, sa mai moara si capra vecinului
glumesc...felicitari pt bebei sanatosi .
banu...7 dinti? mai dati si la altii..(daca tot sasha n-are de gand nika...macar sa-i fac si eu rost de unde pot)
cristina, deci nu-l pun pe sot sa doarma la poarta, da?...ar scapa prea usor.mai bine...picatura chinezeasca in fiecare zi.
Khristin...sanatate.
bitza...vireaza la mine toata productia de cafea..
neata

Mergi la inceput

aaaa...la un mom dat se trezeste teroristu..si urla...ii dau apa..il culc la loc si plec la pisu.ma intorc de la pisu..teroristu in fundulet si miorlaia..arunca suzeta etc...si soata se trezeste la deschiderea usii.."incettt...sa nu trezesti copilu"...
cafeaua era de la felicic.scuze. neata
feli, capace in ikea? sunt sigur dar nu stiu pt ce fel de prize.
am luat eu anul trecut pt nepotica mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

LE Neatza'!

Anamona sa stii ca nici mie nu mi se pare asa rea reactia bonei. Adica in 2 saptamani si fara experienta recenta in crescut copiii nu e asa grav ca nu stie mereu cum sa o linisteasca pe Thea, mai are timp sa invete. Si eu cred ca mult mai bine este sa te vada in actiune, va intelege mult mai repede decat din povestiri. Oricum pare o persoana linistita si cu dragoste pentru copii, faptul ca nu a avut un ton enervat singura stiindu-se este incurajator. Si eu ti-as mai spune ceva - vezi cum ii faci observatie acum la inceput sa nu simta ca esti foarte nemultumita de reactiile ei. Altfel risti sa inceteze sa-ti mai povesteasca sau sa te mai sune si va fi mult mai greu sa-ti dai seama cum stau lucrurile de fapt.

Babymom felicitari lui Victor pentru prestatie. Avem si noi duminica viitoare serbare, abia astept, am deja emotii Imi pare rau ca esti asa obosita, nu poti apela la cineva sa te ajute cu casa macar de 2-3 ori pe saptamana?

Alexandra pupam pitica cu sange de alpinist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata

Mda, acum am facut eu conjuctivita , sper sa-mi treaca si mie la fel de repede cum i-a trecut Carlei.

Ratonelu lui Sasha.

Si pentru ca nu ne-ati mai vazut de mult timp, pun doua filmulete de ieri, sa vedeti ce mai face nazdravana mea.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

anca...baga repede niste picaturele si la tine..sa vezi ca-ti trece.
filmuletu'...mai tarziu ca acum e lume multa la birou...si turnatori.
cien face un cap nou? eu habar n-0am
unde-s fetele celelalte?
inca n-a venit acceleratu'?
babymompupam mamica suparata. sper din suflet...sa va rezolvati problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata, incerc eu sa fac capitol nou... daca ma lasa fetele asa ca fiti cuminti
edit: nu mai stiu parola la userul comun asa ca nu mai fac :)) fetili, help!!
_
nasterea strumfitei mele; piticania creste

Mergi la inceput
Mergi la inceput