Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ankussa la multi ani

La multi ani si boboceilor de 27
David, Mara, Maria si Erica

Anca si Carla - La multi ani de casnicie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Adaa ce bine stati la bilant Pupici fostului silfidutz

Eu vopsesc neste oo pt maine Si mi-e un sooooomn

anamona ce mai faci ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

hello si io la spartul targului!
voiam sa zic atat de multe si pe cat de multe aveam de zis pe atat de repede am uitat.
amalia are deja 2 mese inlocuite dimineata iaurt, la pranz supa sau legume la care face nazuri, iar dupa-amiaza rade pe nerasuflate amestec de banana+para, para+mar, piersica+mar, depinde ce idei imi vin in ziua respectiva si suc de morcovi ca tot ne dadeam noi in stamba cu morcovul pe aici. am renuntat de tot la borcanele si cereale, iar azi am cantarit-o si are 8900 g. spatele meu intra la idei.
sta in picioare sustinuta, nu stie inca sa paseasca, se tot munceste la ridicatul in 4 labe, se ridica singura in fund si la fel se intinde. se agata de gratiile patului si vrea sus, moare de nervi cand nu-i iese si cam are ceva nervi ca nu-i iese deloc. cam atat despre amalia...
nikole, la mine rusii au venit prin martie, au stat vreo 2 saptamani si de atunci n-au mai aparut. nici nu-mi doresc ca-i bine fara vizite inoportune.
m-am intins cat un cearsaf, dar nu puteam sa nu zic si eu la multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi, la multi ani, ankussa, si multi ani inainte fericiti carlei si ancai, pentru aniversarile casatoriei. un pupic dulce pentru fiecare!

_
nasterea strumfitei mele; piticania creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel
...amalia are deja 2 mese inlocuite dimineata iaurt, la pranz supa sau legume la care face nazuri, iar dupa-amiaza rade pe nerasuflate amestec de banana+para, para+mar, piersica+mar, depinde ce idei imi vin in ziua respectiva si suc de morcovi ca tot ne dadeam noi in stamba cu morcovul pe aici. am renuntat de tot la borcanele si cereale, iar azi am cantarit-o si are 8900 g. spatele meu intra la idei.
sta in picioare sustinuta, nu stie inca sa paseasca, se tot munceste la ridicatul in 4 labe, se ridica singura in fund si la fel se intinde. se agata de gratiile patului si vrea sus, moare de nervi cand nu-i iese si cam are ceva nervi ca nu-i iese deloc. cam atat despre amalia...

Bravo Amalia !!!!! Papacioasa si curajoasa

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

300 eu stochez in recipiente Avent si in pungile sterile speciale (am folosit initial pungile de la Ameda apoi am luat Lansinoh ca sunt mai ieftine) - toate sunt super ok

din cate stiu LLL zice ca in congelatoarele cu usa separata dar parte din frigider se poate stoca cam 3-4 luni, doar in congelatoarele corp separat cu temperatura de -19 grade se poate tine 6 luni....

mai citeste si aici, s-ar putea gasi explicatii....
http://www.kellymom.com/bf/pumping/lipase-expressedmilk.html

cat despre mersul la servici, chiar trebuie?
sau cel putin nu ai putea sa ajungi la un acord cu ei sa muncesti mai putin? 4 sau 6 ore, 8 ore e cam mult pentru o mamica de bebe de 7 luni....
Daca ai reusi sa lipsesti 8 ore, nici nu ar mai fi nevoie de LP.
daca ai mulge 150-200ml de lapte zilnic plus ce mai papa ea solide ar fi rezonabil pentru cat lipsesti de acasa. Dupa aceea asteapta-te sa recupereze si sa stea nedezlipita de tine.

cu anda in grija ta nu prea sunt sperante sa si muncesti daca ai un job ce iti cere concentrare si butonare non stop
mie una mi-a fost complicat si cand am muncit de acasa zilele trecute, iar T era in grija bonei...mai scancea asta mica si imi era tare greu sa nu intervin......
o sa muncesc de acasa si maine si poimaine.....mai revin cu impresii despre asta...
sper sa nu te fi dezamagit, dar cam astea sunt concluziile mele dupa o luna dupa ce m-am reintors la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Buna seara, ca acush se face miine.
Sint tare ocupata cu plecarea asta, dar vreau neaparat sa zic de intilnire:
Spre rusinea mea, uitasem total de intilnire, chiar il bombaneam pe sotz ca m-a lasat singura si ma pregateam s-o sun pe Nadina cind am dat peste voi si tare, tare m-am bucurat.

Am vazut minunatii de bebelusi si mamici care mai de care mai frumoase.
Lidia, Luminita, multumim pt poze.

Eu nu sint de acord cu clasamentele, chiar comparatiile intre bebelusi, dar trebuie sa spun ca, daca as face un casting pentru bebelusi, i-as alege pe Gruia si pe Mara, pentru cele mai "bebelusesti" mutrite ever.

Luminita Respect! Superbi bebelusi.

Izabela o cocheta, ca de obicei.

Mimihoo, nu stiu daca ti-am spus cit de tare ma bucur ca v-am cunoscut pe tine si pe Sofia.

Asa, despre Ania acum:
Copilul asta e chitit sa arda etapele. Ok, s-a ridicat. Apoi a perfectionat ridicatul (exersind in tzarc, in patul nostru, in patul ei, pe canapea, in camera ei pe diverse obiecte de mobilier). Pasul urmator: sa ne ridicam cu ceva in mina - bifata si asta. Urmeaza statul in picioare si tzinut cu o mina. Astazi am mai urcat o treapta: ne tinem cu o mina si cu cealalta mina facem ceva.
E foarte amuzanta, ma pufneste risul cind imi dau seama ca vrea ea sa faca, vrea ea sa incerce. Desi e atit de normal, eu parca nu sint pregatita s-o vad luind initiativa.
Azi i-am facut iaurt cu fructe, ceva mai lichid. Nu i-a mai placut cu linguritza. Am descoperit ce voia: sa-l bea direct din canutza.
Iar de chestia cu ridicatul e atit de obsedata, incit s-ar ridica si din somn. Azi dupa-amiaza ma chinuiam s-o adorm la noi in pat. Ea era chiauna, cu suzeta in gura, cu ochii pe jumatate inchisi si, cu ultimele puteri, se agatza se tablia patului si se mai ridica un pic in genunchi.

Hai va pup. Sper sa reusesc sa mai scriu un rind doua inainte sa plec.

A. Crema de soare. Am vazut azi crema Sanosan, si mi s-a parut f ok pretul. Cea cu factor 50 este 5o ron la 200ml, iar cea cu factor 50+ este 33 ron la 75 ml, fara parfum si conservanti. Ati folosit? E ok?
Eu folosesc acum Klorane, cu factor 50+, dar trebuie musai sa mai iau una.
Eu cred ca Mustela sint cele mai bune, sint facute de aceeasi companie care face Piz Buin, mama cremelor de soare, dar e scumpa raaaau.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Babytza, tot vreau sa zic ca m-a impresionat tare mult ajutorul dat Mayei. Am tot votat-o datorita tie si tare bine imi pare ca e prima detasat :)

In rest suntem bine, imi pare rau ca ratez plimbari pe afara....

Andreutac de bine ce am laudat bona aseara, astazi m-a dezamagit ca nu a stiut sa o linisteasca pe tHea care a avut o zi mai smiorcaita....a cam scancit toata ziua, se juca radea apoi dintr-o data se plictisea si incepea sa scanceasca, iar bona s-a cam speriat si nu i-a ghicit intentiile deloc

dupa ce a vorbit cu mine la telefon, a uitat sa inchida telefonul si cum aveam castile in urechi am auzit ce se intampla in casa.....asta mica scancea, iar bona "aoleu doamne puiu mic ce sa iti fac eu tie puiu mic" cu greu am rezistat 5 minute sa vad ce mai zice si ce face....
am inchis si am sunat la loc sa ii spun ce am auzit.....sa isi scoata din vocabular cuvintele astea, ca nu o sa o inveseleasca in veci pe T daca plange cit la cot cu ea.....
Saraca bona stiu ca are intentii bune, dar cat timp poate sa ia sa se obisnuiasca cu copilul si sa fie pe faza cand se intampla chestii din astea....mai laes ca acus vine criza aia de la 8 luni cu frica separarii de mama...
Voi cum ati rezolvat problema?

Mergi la inceput

anamona pai cum sa nu sar in ajutorul norei mele ??? De mica trebuie sa fie o castigatoare
Imi pare rau de problema cu bona. Sper sa invete mai repede sa "o citeasca" pe Thea si sa nu mai fie panicata la primul ei scancet Asa iti va fi si tie mai usor sa stai la servici, stiind ca e pe maini bune si nu plange prea mult in lipsa ta . Sunt convinsa ca iti este foarte greu oricum , fara sa o mai auzi si pe ea speriata... poooop

Eu am terminat cu ouale si fug la nani. Va pup si va doresc o noapte linistita

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

nausica felicitari Aniei !!!!

La multe lunite Maia de july morning , Sofia de joy , Ruxandra de a_rose , Ariana de gargaritza , Thea de anamona !!!!!!!!!!!!

Acum ma duc la nani

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

anamona, noi deja trecem prin criza separarii. trebuie s-o car peste tot dupa mine, sau tac-su ca altfel ne stie toata strada.
e cu toane, ca sunt momente cand o las in patut cu jucariile si nu spune nimic, dar de cele mai multe ori urla cat o tin plamanii. io sper sa treaca ca asa nu mai fac nimic in casa. v-am pupat si eu, ma duc la somn. noapte buna!

_
nasterea strumfitei mele; piticania creste

Mergi la inceput