Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
babymom75 spune:
Piersicutza, roseola nu e foarte contagioasa, asa ca e posibil ca fetita ta sa nu fi luat. Daca totusi a luat, va debuta cu febra mare, de obicei cu aparitie nocturna si dupa aproximativ 3 zile de febra apare eruptia, care trebuie sa dispara dupa alte 3 zile. Nu e o boala grava, nu are de ce sa-ti fie teama, nu se da tratament specific, ci doar simptomatic, cel mai important lucru fiind sa tii temperatura sub control.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
babymooooooooom nu pleca ...pleaseeeeee...am si eu ceva sa te intreb
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
khristin spune:
N-am mai intrat pe subiect, caci ne bantuie amarnic virusii , in prezent ne ‘laudam’ cu fifth disease a Yasminei, sau boala obrajilor palmuiti, este foarte rosie in obraji si a avut febra de 39.3 C
. Ne rugam la dd sa nu ia si asta micu’. In rest este o boala fara complicatii, doar febra trebuie tinuta foarte bine sub control. Noi am avut un episod de seizure (convulsii) cand era ea micuta, si sintem foarte atenti la termometru. Fiind o boala foarte periculoasa pt. femeile insarcinate, o tinem izolata acasa, sa nu raspandeasca virusii de unde i-a luat deja
. Sint curioasa acum cate zile o va tine febra si cate zile pierdute de scoala. Azi din fericire, s-a simtit mai bine, nu a mai avut temperatura. 
Ankussa, La Multi Ani, sa fii iubita si fericita
. Cu ce varsta ziceai ca te lauzi asa tare, ca parca am mai stabilit o data care-s senioarele aici ?!
300, eu stiam ca laptele se stocheaza la frigider in www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2725649&cp=2582953.2725649 " target="_blank"> asa ceva . Sper sa te ajute, cred ca se gasesc si in RO.
Babytza, ce cool e David in motoru’ ala. 
Piersicutza, Chris al meu a facut roseola. E cea mai usoara boala a copilariei.
Nocom, te ajut eu cu traducerea aproximativa: Tocmai ati primit un primit un email de felicitare cu prilejul aniversarii dvs. din partea noastra, eroarea ne apartine. Va rugam sa ne scuzati. Am decis sa va oferim sa profitati de un cadou si livrarea cumparaturilor incepand de la suma de 60€ cu codul 24163. Multumim de intelegere si speram sa va revedem pe la redoute.
Bitza, votat Bighidel 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
mamidestefan spune:
pentru BABYMOM
Izabellei i-am dat in aprilie chamomilla pentru dureri de dintzi..nu a reactionat..
la 3 zile (in jur de 13 aprilie) a primit Sulphur doza dubla dimineata si seara ...iar la citeva zile au aparut pete rosii pe piept...care s-au tot extins (miini, burtica, piept,) ...ba sunt mai rosii ...ba mai palesc...dar seamana cu o dermatita atopica...de mincat nu o maninca..si totusi nu mai trec...
homeopatul i-a dat acum 2 saptamini inca un remediu (nu stiu ce )...cica or sa treaca petele ...dar tot nu trec..nici nu mai stiu ce sa fac...sa mai astept sau sa il bizii din nou pe homeopat
Miruna zicea ca in 2 luni le-a trecut baietilor ei...ambii au facut reactie de genul asta ..
voi ati trecut prin asa ceva ???????...ca mai e putin si facem si noi 2 luni ...si parca nu da inapoi ..ci din contra!!!
LIDIA
de
babytza spune:
Khristin pup printesa sa ii scada febra 
Multumim mult de urari
pupici mamicilor 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
mamidestefan spune:
Fetelor ...ce facem cu gripa asta porcina ?????
Ca a poposit si in BUCURESTI....pina si la MEDLIFE ...a ajuns persoana suspectata...
LIDIA
de
Piersicutza spune:
Babymom
multumesc mult. Sper sa nu fi luat dar e bine sa fiu pregatita. Cum sa tin febra sub control, cu supozitoare? Sau mai exista si alte metode, comprese, etc?
andy.p, babytza multumesc 
Pupici la toti copilasii care au dureri de dintisori, sa treaca si sa iasa repede. Noi am avut pana acum noroc, Anna are 4 dintisori dar a plans foarte putin la primii doi si la ceilalti 2 nici nu mi-am dat seama ca au iesit. Acum ii foloseste cu brio si cand imi prinde degetul mi-l capseaza cu o fortza...mama mama.
O noapte linistita si cu mult somn tuturor!
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan Fetelor ...ce facem cu gripa asta porcina ????? Ca a poposit si in BUCURESTI....pina si la MEDLIFE ...a ajuns persoana suspectata... LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
ce sa facem, ne pastram calmul si evitam aglomeratiile
pup
gaia.nevia spune:
azi am obtinut masuratoarea oficiala a lui Radu la septe luni...
75cm si 9.4kg.
ne-a mai zis ca e foarte puturos, nu sta in fund bine, si sa-l tin mai des
; asta nu prea imi place, stiam ca nu e bine sa-l pui pana nu se ridica singur...
oricum, ca nu fiu trista, pana sa adoarma s-a ridicat de doua ori in patru labe si cred ca a adormit incercand a treia oara

teo a iesit oficial din clubul silfidutzelor, are 12.5kg
.
In rest, am capatat diverse medicamente pentru alte sapte zile, poate scapam de muci...
si lista cu trusa de vacanta...
obosita moarta si cu un radu marait in creieri n-am mai rezistat, am pedepsit-o pe mama (care a plecat cu creierii varza si ea dupa 4 ore de stat cu piticul - Teo a dormit intre timp) si am fugit la un shopping mic-micutz.
La intoarcere am luat un taxi, un super baiat, si dragut si a si condus asa de elegant (si repede, pe aglomeratia naibii ca eu faceam o ora precis)... mi-am mai clatit si eu ochii ![]()
babymom, ce faci?
Lumi, pupam hunul! Da, dupa ce ai plecat tu mi-am smuls hainele de pe mine, mai bine ma pastram pt taximetrist, ca azi in blugi (singurii care mai incapeau pe mine) n-am stiut sa fac figura... DAAAR am gasit o pereche sa-i inlocuiesc pe ruptzii.
Totusi nu ma pot indura sa-i arunc, iubesc nadragii aia, am burticit doi bebelusi in ei... poate ii dau la reparat ![]()
(300, tu stiai o croitoreasa...)
a intrebat cineva de roseola, si Teo a avut, dar a raspuns guru, nu mai e nimic de zis
.
mai vorbeati de laptic. Teo a fost asa, de pe la 8-10 luni si-a scos laptele de tot. Si pana zilele trecute, daca bea un pahar era miracol... I-am dat multe branzeturi in schimb, si iaurturi, nu-mi dau seama sa fi suferit ceva din cauza asta...
despre diverisificare, noi nu stim nimic... la septe luni bem 1l lapte pe zi si 100gr fructe si cu asta basta
pupam toata bobocimea!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri