Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianafedorca spune:
http://www.alaptare.home.ro/ aici gasiti o gramada de chestii utile
wow sunt deja 9 paginipai in stilul asta credca mai treminam un capitol
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
anemona27 spune:
Buna fetelor,vrednice sunteti la scris![]()
Am fost si eu luni la medic dupa cum spuneam,bebe intradevar mai mare cu 3 saptamani,are 2,850 pana acum.Chiar a fost simpatic ecografistul,m-a intrebat ce inaltime are sotul si dupa ce i-am rasuns zice si tatal copilului tot inalt ?![]()
Toata lumea se amuza pe seama burtii mele,dar asta e mai e putin.
Si eu zic ca am cumparat cam tot ce trebuie,am mai dat o tura prin Cora si am luat forfecuta,termometru,buret,perie de par...tot felul de chestii care cred eu ca sunt folositoare.
Mi-ati facut si mie pfta cu dovleceii dar eu aveam deja in cuptor un ghiveci cu pui,asa ca am amanat pt maine.
33+
Alex
danielle02 spune:
moni,
giova,ahaaaaaaa,eu am pus marar in compozitie si putina ceapa verde.tare bune au iesit,plus o mamaliguta langa 
patricia,tare faina esti,nu te-ai ingrasat mult,si daca da,nu se vede ![]()
noi am fost pana in oras la plimbare si m-am ales cu shopping ![]()
i-am luat papuci fetii,ciorapi,margele,ochelari de soare si o grama de prostiute pe care ea si le alegea bineinteles![]()
eu mi-am luat un rimel nou si cateva cremute ptr cearcane
daca nu am parte de somn cum trebe,macar sa am parte de creme![]()
ptr Melissa nu zm cumparat nimic fiindca cred ca o sa mergem la mothecare in weekend sa termin cu shoppingul ptr ea 
stiu ca acolo au de toate si nu trebe sa ma fatzai prin 100 de magazine![]()
ma duc la o cioco calda
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
monica2008 spune:
buna fetele
meleea sa_ti traiasac nepotica
danielle frumoasa burtica si ebonee
azi a tras o ploaie la noi aici dar imi pare bine ca sa mai racorit.azi a facut eco cumnatica mea si are o fetita
,deci o sa fie un cuculet si o putulica in familie.misto nu?acum o ora am tras o sperietura...am alunecat pe scari si am cazut noroc ca am apucat sa pun mana ca daca nu ma loveam la burtica
va las ca ma duc sa mananc lapte cu gris si cu gem de capsuni ca aseara nu mai puteam d pofta
monica mamica in devenire
+34
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap
elenada spune:
Fetelor dar aveti spor la scris nu gluma.
Azi mi-am luat doua camasute pt alaptat. Sunt asa frumoase. Una e cu halat si cealalta e fara. O sa fac poze sa le vedeti. Pe cea cu halat am dat 49 ron si pe cea fara halat am dat 25 ron. Imi plac mult.
Pupici la zmeurici
elena
+30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
vad ca ati luat o pauza
, eu am stat in pat sa ma desumflu si am papat jmatate de kg de capsuni si cam tot atata cirese
acum am mai facut o tura de dovlecei cu mujdei si saltaa de rosii si arat ca o balena ![]()
![]()
maine e sarbatoare mare sa nu spalati , e Inaltarea , asa ca maine e zi de odihna 
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Moniland spune:
Elena, oare sunt ca ale mele
?
Am fost la shopping si acum spal hainutele, doar pt fetite am luat. E plina masinaaaa. Dupa ce le asez in dulap fac si pozeee. ![]()
Pe mine m-a ingrozit articolul de alaptat. Credeam ca toata treaba e mai usoara, cand colo.... De ingrozita ce eram m-am ales cu un shopping neprogramat si cu gaura buna in buget, dar ma simt mult, mult mai bine. ![]()
31+
Laura Ioana
Irina Maria
mcrissa spune:
la zmeurici.
va place semnatura mea?
6+
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danielle02 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa la zmeurici.va place semnatura mea? 6+Puisori Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |

FELICITARIIIIIII !!!!
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

adrianafedorca spune:
criss Domane ajuta, sunt asa bucuroasa ca ne-ai spus, am sa ma rog la Doamne Doamne pt tine si puisorul tau
niic nu stiu ce sa mai scriu asa emotionata sunt 

ma bucur asa mult pentru tine
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani