Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
micaalsa spune:
Acum mai scormoneam netul in cautare de ce mi-ar mai trebui pentru bebe si am dat peste asta http://www.sfinx-bebe.ro/cod/public/produse_detaliu.php?vin_din_categorii=1&idprodus=245&pagina_select=1&idcategorie=48
O sa-mi iau negresit ca tare rau ma durea spatele cand am alaptat-o pe Iulia.
Voi ce idei mai aveti? Ce vi s-ar mai parea util de folosit dupa nastere?
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
31+ cu
Teodora
Nasterea printesei
alinutza78 spune:
Buna gravidutze
Hop si eu pe aici![]()
Sunt ok...numai ca am avut cateva zile pline..si am reusit sa citesc dar de scris ioc...seara sunt in sevraj de la caldura si oboseala si nu reusesc sa-mi spun numele cu buletinul in mana, darmite sa mai scriu pe DC
.
Am repetat analiza de secretie de col..sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa iau si rezultatul. Am fost la ginecolog care mi-a spus sa nu ma ingrijorez si mi-a dat antibiotice doar ptr 3 zile (tratament pe care il voi lua dupa ce primesc si rezultatul la a doua analiza). Am facut astazi si vaccinul de izomunizare (ptr RH negativ)
..Acum sunt la birou si scriu in graba...![]()
M-ati omorat cu mancarea...aseara la 11 sunam in Iasi la mama (care s-a speriat saraca) sa-mi dea si mie reteta de facut dovlecei...iar azi dimineata sotul era in piata sa cumpere cirese si capsuni
.
Ma bucur ca toate sunteti bine...multumesc Patriciei si Lucialu (cuscra) pentru grija
si celorlalte fete pentru incurajari
.
Revin diseara dupa ce ma intorc si de la sala...sper sa nu mai vorbesc limbi straine de oboseala si sa pritocesc zmeuricile cu constiinciozitate
.
Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
dilaural spune:
Meleea, cred ca e de vina costumasul... dar mie mi se pare marisoara si parca n-are fetisoara d-aia de bebe nou-nascut... adica e "limpede" la fata![]()
Sa-ti dea si tie D-zeu un bebe tot asa sau mai frumos chiar!
Adriana, dupa cum am scris in cap. trecut... si eu am avut aventuri cu alaptatul. Dar cu siguranta acum voi stii ce sa fac si cand sa fac! Cam asa cum ai patit si tu am patit si eu 
Giova
... uitasem sa mentionez. De acum trebuie dat cu garmastan. Pt a se inmuia sfarcul... Asa scrie si pe prospect. Asa am invatat-o si pe cumnata-mea si n-a facut deloc ragade!
Patricia - esti curajoasa... eu n-o ridic deloc in brate pe fi-mea! Vine ea si se suie la mine in brate cand stau jos. Stie ca nu pot s-o iau. Eu nu m-am riscat!
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
29 sapt.
Daria Ioana
blanca000 spune:
Fetelor...my luck...
M-a sunat doctorul (da!!!! chiar el..ma rog dupa ce am vb cu asistenta putin) sa imi zica ca are o urgenta la spital si trebuie sa fuga. Cica daca eram pe drum ma astepta ce sa faca dar daca inca nu am plecat spre el prefera sa amanam sa nu facem consultatia tot pe fuga. Cum am mai patit-o odata i-am zis ok..sa fuga la spital ca e mai urgent si eu m-am reprogramamt luni. L-am intrebat la telefon daca e ok sa ma duc la mare si a zis ca da, sa nu fac efort, sa nu stua la soare inorele amiezii si sa nu intru in apa rece..alte interdictii nu.
I-am zis ca sper sa nu il sun de pe acolo..dar el mi-a zis sa il sun fara retineri daca e ceva.
Ce sa fac..am inteles..asa ca stau cuminte, nu ma stresez..doar am vazut bebelina la eco luni..acum vroiam sa il intreb de analize, nastere, analize col, etc....nu stiu oricum daca imi mai facea o alta eco. Si luni ma prezint cu dosarelul in dinti la cabinet.Pana atunci la mareeeeee..la soareeeee....
Oricum apreciez ca am fost sunata..nu?
s32
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
buburuza1979 spune:
sunt rupta in freza si am intrat sa dau raportul!
am fost la eco de dimi si Bubu cel mic si cu personalitate nu a vrut sa imi arate nimic ...decat cucu si o talpita !
statea cu picioarele in cap si mainile la ochi si nu am vazut nici macar un nasuc 
a dormit toata ecografia de a rupt... pai deh... daca azinoapte avea spectacol ... si pe la ora 3 ca sa incheie apoteotic mi-a sughitat juma de ora de incepusem sa fac matanii sa se linisteasca sa pot dormi. 
de aceea sunt praf acum...m-am culcat pe la 3 juma si la 7 am fost in picioare.
dormii io la pranz dar degeaba...nimic nu e ca somnu de noapte de care nu ma lasa piciul asta mic sa profit !
el e bine...cica lungan si slabut... e in grafic ,are in jur de 1,600 kg, totul la locul lui.
e cu capul in jos si cu
in coastele mele... acum dormea cu picioarele in cap
... contorsionist!
colul meu a ramas la 3.5 cm ceea ce e minunat ... inseamna ca din martie pana acum nu s-a mai scurtat, a ramas la fel 
este deasemenea inchis ... deci m-am linistit...
daca o tin tot asa s-ar putea sa ajung la termen fara probleme... ar fi minunat ca ar mai pune si piciul niste carnita pe el!
desi e in grafic cu greutatea... mi se pare slabut.
sper sa nu nasc un pisic si sa mai puna pe el carnita pana la termen!
il bag eu acus la cura de ingrasare ca de cand cu caldurile si cu crizele de rinichi am lasat-o si eu mai moale cu mancatu haotic si mult si vad ca se cunoaste.
oricum la cum sunt si eu si barbatu-meu nici o sansa sa iasa un dolofan ...
dilaural nu am vazut "live" carutul dar imi place cum arata si mai ales specificatiile. il comand si gata ...
de patut, are cineva la fel ca cel de pe situl ala si sunt f multumiti de el! asa ca si asta il iau tot pe "neve"
nici nu dispun de un buget mare asa ca si ca pret mi s-au parut ok

s32
buburuzul miscacios
siacob spune:
hello
Am revenit si noi de la dr. Vesti prea multe nu am ...doar a monitorizat bataile inimii si colul, pe bebe l-am vazut doar putin si mi-a recomandat o ecografie cu toate masuratorile saptamana viitoare....si secretia de col pentru streptococ.
In rest, m-am plans ca amortesc cand stau in pat si trebuie sa ma tot sucesc din juma in juma de ora si a zis ca e normal.
Si, bineinteles m-am oprit la intoarcere in piata pentru dovlecei!![]()
![]()
![]()
32+
Giova spune:
sunteti mortale cu dovleceii. chiar trebuia schimbat titlul din zmeurici in dovlecei
.
eu am adormit, putin, dar tot e ceva. afara s-a innorat, sper sa nu vrea piciul in parc, caci sunt fara vlaga. o fi vremea de vina.
Micalsa exact poza aia i-am trimis-o si cumnata-mi sa-mi faca o perna dintr-aia la fabrica. ei astea fac...asa ca nu mai are rost sa dau banii pe ea.
Patricia pai ai si tu o subtirica acasa...ca al meu copil. el are 15 kg...dar nu-l mai ridic ca mi-e greu.
esti o gravidutza tare frumoasa si cocheta.
Blanca bine ca te-a sunat dr. personal. e de apreciat.
Buburuza trebuia sa bagi si tu o cafea, sau un cola...sa vezi cum nu mai dormea printisorul. auzi la el ca a stat cu picioarele in cap...pozitie faina ce sa zic
.
Adriana interesant dispozitiv de alaptat...m-a distrat putin prima data cand l-am vazut.
Moniland cred ca tare greu va fii cu ambele fetite la cate un san. sunt convinsa ca pot fi alaptate pe rand.
Alinutza sa dea domnul sa iasa ok rezultatul. spor la sala.
Siacob bine ca sunt vestile bune.
gata, fug sa ma imbrac si sa ma spal ca tare chiauna mai sunt. parca sunt pe alta planeta
.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
siacob spune:
legat de alaptat...tocmai am vb la telefon cu prietena mea care a nascut acu vreo 2 saptamani. Stiti ce a tinut neaparat sa ma avertizeze...despre problemele pe care ea le-a avut cu alaptatul.
.
Trebuie sa recunosc ca din toate discutiile pe aceasta tema nu am inteles foarte clar ce trebuie facut. Fetele care au mai trecut prin asta, ca sa trag si eu niste concluzii...daca avem probleme este bine sa vb imediat cu o asistenta sau medic? Sau care este sfatul vostru?
32+
CRIXIA spune:
DA, este ff important sa te ajute cineva, sa te invete cum sa procedezi....caci, altfel te chinui, te stresezi si tu si bb si nu e bine deloc!
Daca e sa ai lapte, atunci e ff important sa stii cum sa faci sanul sa produca, sa iasa prin toate canalele, sa nu se blocheze ca dai de altele!
Pentru fetele din Germania(parca am zarit) gasesc sa cumpar un carut in jur de 100 eur? Se spune ca preturile sunt mult mai mici decat in RO, asa este? Va trece sotul meu intr-o vizita scurta prin Germania si ma intreba ce sa-mi cumpere. Pt bb as cere ceva de folosinta indelungata. astept idei!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+26 sapt 
buburuza1979 spune:
Giova eu beau cafea in fiecare dimineata pt ca am tensiunea mica.
Am baut tot timpul si nu e chiar apa chioara.
Pe drum am mancat si o magura cu cioco ca de oboseala simteam ca imi cade glicemia si imi era sa nu pic pe strada.
dar cupilul asta al meu toata noaptea miscoteste si ziua doarme de rupe... cu toata cafeaua si nu are nici o tba... se pare ca s-a invatat cu ea deci nu mai are efect. asta e ... macar am vazut o talpita 
bine ca e sanatos ca asta conteaza cel mai mult ...
aaa placenta e grad maturitate 2 dar a zis ca e ok la varsta asta a sarcinii...
si bineinteles ca e tot cu cordonul esarfa... i-o fi rece acolo si si-a pus fular 
s32
buburuzul miscacios