Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nici eu n-o sa ma agit pre atare cu alaptatul, adica vreau din toata inima s-o alaptez exclusiv dar daca n-o sa fie n-o sa fie, la Cezar atata m-am stresat ca la 2 saptamani am ramsa fara si am avut "norocul" de un dr nebun care mi-a zis sa-l tin la san toata ziua daca e nevoie, ca sa vina lapticul...ufff ce-am mai patit atunci....l-am tinut la san de dimineata de pe la 9 pana la 3 ...nu va zic ce rani mi-a facut...imi curgea sange...a fost oribil...Cezar plangea de foame, eu plangeam ca plange Cezar iar sotul se uita la noi ingrozit ca nu stia ce sa faca
dupa care tot dr ala mi-a zis ca mai bine ii dadeam lapte praf...offf...asa e cand nu stii cand nu ai pe nimeni sa-ti dea un sfat
acum sunt sigura ca o sa reusesc doar pt simplu motiv ca o sa fiu mai relaxata

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 34+ Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Nu trebuie sa le speriem pe cele care vor alapta pt prima data! Intradevar e ff imp sa desfundati canalele!
Eu am avut parte sa ma duca la cabinetul neonatologului si sa ma puna la pompa electrica, care n-a durut deloc, tragea cu o forta potrivita. N-am plecat de acolo pana nu s-a asigurat medicul ca lapticul vine prin fiecare orificiu ( ea stie ce vedea in sfarcuri, ca sa uita de aproape cand functiona pompa).
Cel mai bine e sa va ajute un cadru specializat, cum a zis si dilaural suporti un pic si apoi intri in linie dreapta!
Nu va speriati!

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Buna! Eu sunt un pic mai mica decat voi, si sunt la Odiseea de sept-oct. Dar va mai citesc si pe voi din cand in cand! Am o intrebare daca nu suparati! Crixia la ce neonatolog ai fost si cand (adica inainte de a naste sau dupa ce ai iesit din spital?) Mersi mult!

24+ cu

nazdravanul meu

Ceea ce am spus a fost pe perioada internarii, am nascut in spitalul judetean la etajul 6, era dr. Voinescu(parca). Erau paciente care reveneau pt control cu copii la ea pe sectie, noi insa aveam deja ales pediatrul. Deci pompa era in spital, pe sectie si am ajuns la ea, pt ca aveam sanii f.umflati si tari, erau plini de lapte si riscam un blocaj daca nu desfundau canalele. BB era micuta si mai mult dormea datorita icterului fiziologic.
Tu, Santorini unde vei naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh am facut vreo 7 tampoane si am intins hainele lui bebe. deja m-am plictisit. cred ca fac in mai multe zile, la ce chef am.
Lungi....le-am facut cat un tampon dintr-ala de noapte de la Always, cum imi vine la mana, sa-mi acopera toata portiunea...din fata pana in spate...sa nu patez pe langa.
Danielle mie nu-mi place mararul, acum in schimb am pus, dar asa intreg si la suprafata, sa-i dea putin gust.
Lucialu nici eu nu sunt fan sarmale cu varza dulce...dar acum am mancat la matusa si tare mi-au placut...asa ca am facut si-acasa.
cred ca zic si eu pas targului azi. merg sa ma intind, nu am chef de umblat prin oras.
Theea bine ai revenit. bafta azi la eco, te asteptam cu vesti bune.
Blanca sa-ti fie de bine ciresele. sper sa vezi bebelina, sa nu se mai zbenguie asa.
Dilaural pai tocmai de-aia se recomaNDA Masajul cu garmastan, pt. desfundarea canalelor. pe mine nu m-au ajutat asistentele, noroc cu pompa.
Pooh sfarcurile care le-am luat, au o cutiuta unde se tin. voi steriliza tot si acolo le pun.
super ca a venit kitul. pai mergi cu ditamai cutia in care a venit? nu se poate duce fara?
Meleea trebuie sa aiba saltea cat mai tare, ca sa-i tina spatele drept.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://www.medela.ro/produse/sistem-de-alimentatie-suplimentara - poate intereseaza pe cineva
apasasti acolo unde scrie SNs - utilizare ca sa vedeti cum se foloseste, este foarte interesant

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 34+ Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Pai tot la Euromaterna (ca sunt la dr. Rusa). Chiar am vazurt ca tu ai fost deja in vizita! Cum a fost?

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Moni sa dea domnul sa ai lapte...sa te vad cum ti ambele fetite deodata la san. asta daca se va putea, caci va fi tare greu....daca nu...cred ca pe rand...

Cica la spital mi le aduce pe amandoua deodata la san, dar acasa nu cred ca voi reusi decat pe rand. O sa ma adaptez pe parcurs. Singurul meu stres de pe acum e sa nu-mi pierd mintile si sa fiu realista. Atunci sunt convinsa ca totul va merge bine.

Si eu am primit ieri kitt-ul. Scrie cu carioca "kit pt gemeni", iar curierul se uita cam lung la burta mea

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Apropos de sterilizare...alta dilema.....Ce faceti cu lucrurile sterilizate de care aveti nevoie in spital....mameleoane din silicon,suzeta,etc....le sterilizati si unde le bagati?

Eu la asta ma gandesc cand aud ca faceti tampoane de vata cu fasa sterila. Pai pana le manevrati, fasa aceea nu mai e sterila. Oare e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

da fetelor, aveti tastarnitza, nu gluma, vorba Blancai

eu inca ma rasfat acasa, tocmai mi-am savurat portia de dovlecei cu mujdei promisa de aseara.
aseara am fost in parc, si am cumparat ulei si usturoi in drum spre casa, doar ca am intrat la ora...9 jumate, asa ca am lasat-o pe azi. dar au fost deliciosi!!!
am si eu inprogram niste sarmale, dar in frunze de vitza, dar nu stiu cind. maine cred ca mergem la munte pina duminica.

Blanca, si mie la prima sarcina, desi ma faceam cu lama pe vremea aia, nu mai era deloc par. dupa aia mi-am revenit.
acum nu creste mai mult sau mai des, la fel ca inainte. ma fac cu brown la 4 saptamini.
in schimb sint surprinsa de unghiile mele, dar cred ca trece minunea dupa ce nasc...niciodata nu am avut toate unghiile asa mari si tari, si orice as face nu se rup
succes la eco.

Alinuta, esti ok??

meleaa, scumpica nepotica! sa va traiasca!si patutul frumos..

Lucialu, m-am uitat si eu pe site-ul ala. care carutz l-ai luat tu de acolo??? preturile sint f ok. ce provenienta sint?

Dilaural, ai dreptate cu alaptatul, trebuie sa stim ce ne astepta. si prima mea experienta a fost una nefericita, acum voi invata din greseli, si daca nu merge, nu ma voi stresa, asta e.
nu stiu cum e la alte spitatale, dar eu cind am nascut aveam pompa cu mine si mi-o steriliza de cite ori mergeam la alaptat.
si o singura data am stat internata cu rebe, si imi steriliza tot ce aveam, si suzetele.

am stat ieri de vorba cu o graviduta care am inteles ca naste tot la Filantropia, cica arata bestial, ea acolo merge la controale. eu am fost doar la medicover, voi vedea la nastere.

si eu acum maninc zilnic cirese. poate in piata or fi mai ieftine dar mai greu de ajuns. la magazinul meu erau 13, dar aseara parca erau mai ieftine. oricum sint preferatele mele vara, si piersicile...trebuie sa ne indopam acum cu fructe proaspete, ca stiu ca in prima parte dupa nastere nu sint multe permise in stare cruda. cine a mai nascut vara poate stie mai bine.abia astept sa se coaca la mama.

Giova, si eu as face niste borcanele de dulceata anul asta,
am vazut o emisiune la tv, la simona balanica, cu borcanele de dulceata... o grozavie, numai e-euri si gelatina...

nu's ce am avut azi, dar m-am trezit la 4 si nu prea am mai putut dormi, m-am frichinit mult...o fi fost de la cutremurul ala mic, ca nu am simtit nimic.

danielle, frumoasa burtica! si eu o iau in brate pe rebecca mereu. dar nu e grasuta, are 13 kg.
o sa pun si eu una facuta ieri...
http://family.webshots.com/photo/2916210310104763571keXpUp

Moniland, felicitari pt luna 8-a!!

Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

blanca te asteptam cu news-uri de la dr.
danielle, ti-am admirat si eu burtica, si fetita, si catelul si apaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dienutza,felicitari,tare harnica ai fost......mie mi-e groaza de calcat pe caldurile astea,si tot aman spalatul hainelorGiova,scrie pe cutie sa nu se desfaca pana la recoltare....si sunt asa de curioasaApropos de alaptat si papat fructe.....eu am nascut tot vara....in 15 iunie....Ok,Timea nu avea crize mari de colici,dar am observat,ca indiferent daca mancam sau nu fructe/legume crude,de durut tot o durea burtica....Normal,am renuntat la varza,fasole,etc.,insa fructe chiar am mancat......Sa vedem acum cum va fii?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput