Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna seara si de la noi.am venit de la doctor si suntem epuizati.am facut testul doppler....care a fost "doar" 200 Ron,dar ce m`a epuizat pe mine n`a fost asta,cat emotiile cu intalnirea cu viitorul meu medic.imi faceam tot felul de idei,oare cum va fi,dar spre surprinderea mea a fost foarte amabil.de cand am cazut de acord ca el sa ma asiste la nastere,mi`a luat la puricat dosarul,mi`a dat nr de tel,mi`a zis ca`l pot suna zi si noapte pt orice....a fost bine...pe langa faptul ca doppler`ul a iesit bine,am aflat ca avem 1857 gr si ca suntem bine dezvoltati.mi`a raspuns la toate intrebarile si a ramas ca urmatoarea vizita sa fie la maternitatea din bv sa ma pot obisnui si sa vad cam ce ma asteapta.oricum sunt foarte multumita si ma bucur ca suntem bine,sanatosi si activi....
acum ma retrag pt ca am de recuperat la citit si mi`e frica ca nu cumva maine la cafea sa gasesc un nou capitol la ce harnicute sunteti.va pupic...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Moni nu te speria osa vezi nu e chiar asa de rau cu alaptatul, o sa te obisnuiesti , important e sa nu te panichezi sa nu te sperii , o sa vezi dupa cateva zile o sa zici ca ai facut asta de-o viata
eu de maine incep sa ma dau cu garmastan pe sfarcuri pt ca nu mai vreau sa patesc ca la Cezar cand aveam rani
va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 34+ Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

uitasem sa modific semnatura....ufff ce putin a mai ramas....

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

la zmeurici.
va place semnatura mea?

6+
Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

LA NEBUNIEEEE!!!!

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

Moni nu te speria osa vezi nu e chiar asa de rau cu alaptatul, o sa te obisnuiesti , important e sa nu te panichezi sa nu te sperii , o sa vezi dupa cateva zile o sa zici ca ai facut asta de-o viata
eu de maine incep sa ma dau cu garmastan pe sfarcuri pt ca nu mai vreau sa patesc ca la Cezar cand aveam rani
va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel

OK! cumpar si eu ca stiam ca e bun. Trebuie sa iau listuta de la prietena mea ce are acum un baietel de 3 luni. In listuta sunt trecute chestiile astea "medicale" , creme, ceaiuri, picaturi.... Asa ca mai trebuie sa fac si shopping-ul la farmacie.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

la zmeurici.
va place semnatura mea?

6+
Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

FELICITARIIII !!!

sa de Doamne-Doamne sa fie bine de data asta si sa ajungi cu bine la finalul celor 40 saptamani! sa fie samburelul sanatos si sa stea in burtica la mami pana la termen !!!

s32
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mcrissa,felicitari din toata inima!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

MCRISSA Felicitari, m bucur foarte mult pentru tine..sarcina usoara si la termen.

Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Felicitari,Mcrissa,sarcina usoara si sa fie bine pana la capat!Acum ai si tratamentul care trebuie,asa ca peste 7 luni jumate sa te vedem cu bebelul in brate!!!

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Mcrissa ma bucur din tot sufletul pentru tine,iti doresc o sarcina usoara si sa ai parte de un bebe sanatos si frumos.

Dienuta 35+ Eduardo

AMR 5 sapt.

Mergi la inceput