Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui dilaural

Crixia... departe de mine gandul sa sperii pe cineva!
Ci am vrut doar sa avertizez sa aiba grija. Le doresc tuturor sa nu aiba nici cea mai mica problema... ar fi ideal!!!
Dar ca o mamica la a doua nastere... ma gandesc ca trebuie sa impartasesc si altora din experienta mea.
Si ... bucuriile nu trebuie anuntate, dar cred ca e util tuturor sa stie si partile mai putin placute si frumoase pt a le face fata cu brio!

Pupici!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 29 sapt. Daria Ioana

exaaact, nu ai gresit cu nimik! trebuie sa stim si partea mai grea a situatiei, va incurajam, sa nu cedati, caci trece, apoi totul va merge fluierand!

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Apropos de sterilizare...alta dilema.....Ce faceti cu lucrurile sterilizate de care aveti nevoie in spital....mameleoane din silicon,suzeta,etc....le sterilizati si unde le bagati?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pooh, eu am discutat prb asta la clinica si nu va fi nevoie sa-mi aduc de acasa nimik(biberoane, tetine), au acolo si sterilizator si biberoane. Eu am sa vin cu laptele meu, ca sunt hotarata sa merg pe Aptamil, ier ei vor avea Nan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hello fete,

Vad ca aveti "tastarnita" ..f bine..doar ca nu am eu timp sa citesc tot.

Noi mergem azi la dr. sa vada si dansul eco facuta luni si sa il mai intreb una alta, despre nastere, despre refacerea analizelor...pe bebe nu cred ca o sa mi-o mai arate. Poate ma pune pe masa in schimb.
Aaaaa si sa nu uit sa il intreb daca e ok sa ma duc la mare in weekend (la botezul de care va ziceam), sper sa zica ca e ok caci mi-am luat ieri si costum de baie pentru burticoase..si rochita pentru botez...incaltaminte mai trebuie sa caut (niste sandale cu barete as vrea..simple si frumoase).

Si mai am azi si de rasfat la pedichiura si un epilat ca picioarele se vad la mare ..sper sa am ce epila caci de cand avem burtica si parul asta creste mai incet si mai rar..sper sa ramana asa.

Tocmai am halit niste cireste..mari, negre si frumoase si deosebit de gustoase

s32 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blancaaaa,cireseMi-a venit kitul de la cord blood center......Ioi,trebuie sa car dupa mine cutia ditamai cutia de carton?Eu speram sa fie o cutie mai mica,draguta,din plastic,eventual transparenta,ca tare curioasa sunt ce continePooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

DILAURAL , in poze pare mai mare,dar e micuta, cumnata a nascut la spitalul sf. pantelimon ,cu doc. ionescu cringu, acolo o sa nasc si eu si cealata cumnata, iar doctorul e un profesionist si un dragut

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Am luat si saltea pt patut, din latex ,cica f buna, dar mie mi se pare cam moale,mai ales ca v-am auzit ca tre sa fie tare salteaua pt bebe. Cred ca am cam luat teapa cu salteaua , mie nu-mi plac vanzatorii astia care zic ca e cel mai bun produssul cel mai scump .

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mama ce-ati mai scris...nu mi-a mers netul vreo 2 ore si gasesc 4 pagini in plus

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 34+ Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici,ce mult ati mai scris,eu una nu mai suport aproape deloc sa mai stau pe scaun la calculator,asa ca intru mai rar.Ieri am mancat si eu dovlecei,asa ca nu mi-ati mai facut pofta,cat despre cirese si pepene nu imi lipsesc deloc din casa,la inceput asa am fost si cu capsunile,acum am trecut pe cirese,pe aici e 5 euro kg.
Aseara am avut niste arsuri groaznice,pentru prima oara,tocmai cand ma laudam ca nu am avut deloc.
Abia astept sa merg saptamana viitoare la doctor si la moasa sa vedem cat a mai crescut bebe si cam pe cand o sa nasc,ca abia pot sa ma mai misc.
Am terminat de spalat si de calcat hainutele lui bebe,de-acum poate sa vina cand vrea.

Azi am schimbat si noi semnatura

Dienuta 35+ Eduardo

AMR 5 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Nu trebuie sa le speriem pe cele care vor alapta pt prima data! Intradevar e ff imp sa desfundati canalele!
Eu am avut parte sa ma duca la cabinetul neonatologului si sa ma puna la pompa electrica, care n-a durut deloc, tragea cu o forta potrivita. N-am plecat de acolo pana nu s-a asigurat medicul ca lapticul vine prin fiecare orificiu ( ea stie ce vedea in sfarcuri, ca sa uita de aproape cand functiona pompa).
Cel mai bine e sa va ajute un cadru specializat, cum a zis si dilaural suporti un pic si apoi intri in linie dreapta!
Nu va speriati!

Buna! Eu sunt un pic mai mica decat voi, si sunt la Odiseea de sept-oct. Dar va mai citesc si pe voi din cand in cand! Am o intrebare daca nu suparati! Crixia la ce neonatolog ai fost si cand (adica inainte de a naste sau dupa ce ai iesit din spital?) Mersi mult!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput