Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 5

theea spune:
theea spune:
 Buna dimineata fetelor
 Am aparut si eu dupa o lunga absenta dar de luni am intrat in concediu asa ca am sa scriu mai des
 Noi suntem bine multumesc lui Dumnezeu caci am avut o sarcina usoara pana acum nu tu greturi ,nu arsuri numai cu durerile de cap ma mai lupt si faptul ca am placenta anterioara si nu prea imi simteam bebelina .Fetita mea e tare smechera cand pun eu mana se agita de numa iar cand pune taicasu nu mai face nici o miscare
 Azi avem programare la ecografie 3D de abia astept sa o vad .Revin mai tarziu cu detalii acu ma duc sa strang prin casa ca e ca la balamuc .
  Pupici si o zi faina 27+
27+
cezara

dilaural spune:
dilaural spune:
 Micaalsa, sar'na... vazusem site-ul! Ma gandeam daca stii un loc unde sa pun mana pe ele sa le pipai 
Lucialu - super site-ul cu "patutbebe" am vazut acolo niste chestii mult mai ieftine decat am vazut eu prin Bucuresti. Nu stiu insa daca livreaza. O sa sun!
Referitor la fierbere si sterilizare. De data asta sigur imi iau sterilizator. La Andreea am fiert la biberoane si tetine pana la 1 an jumate de am innebunit! Abur in casa (hota e degeaba)... igrasie pe balconul din bucatarie, biberoane albicioase de la calcarul in apa cum zicea cineva mai devreme... plus de asta daca te prinde seara si n-ai nici un biberon steril pana fierbe apa, pana lasi minim 3 min sa fiarba... greu, tare greu!
Parerea mea este ca tetinele/ suzetele din silicon sumt mai rezistente si mai bune ca cele din latex. Dar este doar o parere...
Fetelor... aveti grija cu sanii in maternitate. Eu am avut lapte de la inceput dar bebe nu stia inca sa suga bine si nici n-am folosit pompa cum trebuie. In ziua a treia aveam febra 38 si ma dureau sanii destul de tare si erau fierbinti.
Noroc cu o asistenta care mi-a desfundat canalele... ca singura nu e bine sa faci chestia asta... nu stii cum se face "mulgerea" si nu ai nici pozitia mainii potrivita. Poti face mai mult rau!
Sa-i dea Dzeu sanatate asistentei aceleia. Mi-a spus "d-na sa va tineti de masa ginecologica ca o sa va doara"... si imi venea s-o musc de mana...
Dar m-am dus si a doua zi dimineata...  si apoi eram ca noua!
si apoi eram ca noua!
D-aia va spun... aveti grija sa nu se angorjeze sanii! Mai bine vorbiti cu o asistenta mai draguta si va ajuta ea. 
Sa nu ajungeti la ce am ajuns eu... cu toate ca si eu am scapat ieftin! 
Dilaural cu  Andreea Eliza (11.06.2006) si
 Andreea Eliza (11.06.2006) si  29 sapt.
 29 sapt.  Daria Ioana
 Daria Ioana

pooh spune:
pooh spune:
 Theea,bine ai revenit!Te asteptam cu noutati de la aco! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si  34+
34+ AMR 6 Sapt.
AMR 6 Sapt.

pooh spune:
pooh spune:
 Dilaural,asa am patit si eu in spital,pe mine si noaptea m-a trezit asistenta sa ma mulga......Am zis ca mai bine nasc inca o data,decat sa trec prin chinurile alea

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+ AMR 6 Sapt.
AMR 6 Sapt.

lucialu spune:
lucialu spune:
 Pooh am inteles. M-ai linistit
M-ai linistit
Giova as merge si azi, dar al meu s-a trezit cu noaptea -n cap si nu stiu cand ajunge si mai ales cum, dupa o zi de alergat in caldura... Nu-l mai stresez si eu,ca doar el mi-a spus de expo,deci stiu ca vrea sa merem.Acum can' s-o putea.Oricum tine fo 4 zile parca.
Nu-l mai stresez si eu,ca doar el mi-a spus de expo,deci stiu ca vrea sa merem.Acum can' s-o putea.Oricum tine fo 4 zile parca. sarmalele si mie imi plac si in varza dulce,dar sosului nu.Asa ca nu fac decat rar una-doua de pofta.
sarmalele si mie imi plac si in varza dulce,dar sosului nu.Asa ca nu fac decat rar una-doua de pofta.
Danieele si mie imi place burtica ta.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

pooh spune:
pooh spune:
 Giova,cat de mari faci tampoanele?Arunca si la Medias o sarma!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+ AMR 6 Sapt.
AMR 6 Sapt.

CRIXIA spune:
CRIXIA spune:
 Nu trebuie sa le speriem pe cele care vor alapta pt prima data! Intradevar e ff imp sa desfundati canalele!
Eu am avut parte sa ma duca la cabinetul neonatologului si sa ma puna la pompa electrica, care n-a durut deloc, tragea cu o forta potrivita. N-am plecat de acolo pana nu s-a asigurat medicul ca lapticul vine prin fiecare orificiu ( ea stie ce vedea in sfarcuri, ca sa uita de aproape cand functiona pompa).
Cel mai bine e sa va ajute un cadru specializat, cum a zis si dilaural suporti un pic si apoi intri in linie dreapta!
Nu va speriati!
Cri mami de  Ale ( 2003) &
 Ale ( 2003) &  +26 sapt
 +26 sapt 

lucialu spune:
lucialu spune:
 Dilaural bune si explicatiile tale! dar ma ia si cu trepanitii
dar ma ia si cu trepanitii offf ce ne-o astepta? Vezi ca eu am avut nervi cand am luat carutul de la ei,ca fara nu se putea
offf ce ne-o astepta? Vezi ca eu am avut nervi cand am luat carutul de la ei,ca fara nu se putea ...am povestit eu.Sunt mai ase, in dorul fal-falului.Daaaaar eu stiu ca livreaza si in tara.Parca asa se lauda pe site.
...am povestit eu.Sunt mai ase, in dorul fal-falului.Daaaaar eu stiu ca livreaza si in tara.Parca asa se lauda pe site.
Tre sa caut sterilizator sa vad ce gasesc...ieftin si bun. Iar o sa am okii concii.
Iar o sa am okii concii.
va pupam.Ne retragem.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

danielle02 spune:
danielle02 spune:
 da giova,cu asta sunt in ceata rau de tot.nus` ce sa fac...sa i-au un carucior cu "2 locuri" sau un wrap
 sau un wrap 
thea,ce bine imi pare ca ai mai dat un semn,sa vii cu vesti bune de la eco,tin pumnii 
giova,si eu am facut sarmale cu marar,doar ca le-am "ambalat" in varza acra 

lucialu 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 

dilaural spune:
dilaural spune:
 Crixia... departe de mine gandul sa sperii pe cineva!
Ci am vrut doar sa avertizez sa aiba grija. Le doresc tuturor sa nu aiba nici cea mai mica problema... ar fi ideal!!!
Dar ca o mamica la a doua nastere... ma gandesc ca trebuie sa impartasesc si altora din experienta mea.
Si ... bucuriile nu trebuie anuntate, dar cred ca e util tuturor sa stie si partile mai putin placute si frumoase pt a le face fata cu brio!
Pupici!
Dilaural cu  Andreea Eliza (11.06.2006) si
 Andreea Eliza (11.06.2006) si  29 sapt.
 29 sapt.  Daria Ioana
 Daria Ioana