Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Neata fetele,
eu mi-am facut o lista....destul de lunga cu c emai trebuie neaparat sa ii mai iau pana la sfarsitul lunii iunie, caci dr a spus la 36 sapt sa fiu pregatita deja cu bagajul de spital si ce mai am nevoie acs. Asa ca ieri am iesit la cumparaturi si am mai luat hainute ce imi lipseau. Mai trebuie sa iau lenjerii de patut, de la farmacie toate cele: sapun bebe (favisal sau hofigan), ser fiziologic, termometru, baneocin, batistuta sugarului(aspiratorul nazal care cica e super), sterimar, glicerina boraxata, ceai de galbenele, crema de galbenele, fase sterile... si bineinteles poate gasesc luna asta caruciorul pe care il vreau cu caracteristicile pe care le vreau in culoarile pe care le vreau. Si cu asta am cam terminat cumparaturile si asteptam pe urma minunea sa o tinem in brate.
Eu inca nu am spalat hainutele, ma gandesc sa le las mai aproape atunci ca si in sifonier se depune praf, si daca stau o luna, doua nefolosite, e ca si cum nu le-as fi spalat, sau mai vad eu. Oricum le-am scos de multe ori sa ma mai uit la ele, sa le mai vad si incerc sa imi imaginez printesuca in ele.
Printesuca asta mica e "domnisoara miscocila", asa ii spun ca de cateva zile face niste chestii in burta la mami si nu inteleg deloc unde vrea sa ajungaa sau ce vrea sa faca, dar , ma rog, acolo e casa ei si face ce vrea ea si cu asta basta!!! Ca doar nimeni nu imi spune mie ce sa fac in casa mea, asa ca nici eu nu pot sa ii spun ce sa faca i casa ei. Ma bucur ca ma lasa sa dorm pana la 9 dimineata neintrerupt, nu am arsuri, insomnii, nik - deci e o fetita intelegatoare si cuminte. Domane ajuta sa fie asa si cand "iese din culcus".

la toate mamicile si zmeurici!

viitoare mamica fericita!!! 31+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Uitati ce am gasit referitor la Targul din Herastrau!

http://www.superbebe.ro/articol_1910/premiijocuri_si_multa_distractie_la_primul_targ_pentru_copiiin_aer_liber.html

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 29 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Meleea, e atat de frumoasa nepotica ta!!!!
Sa va traiasca si sa aiba mult noroc si sanatate...
Dar nu pare de 3 kg cat ziceai tu... pare mai marisoara...
La ce spital a nascut?

Apropos... mai este cineva pe aici care naste la Euroclinic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dilaural

Dragelor... va multumesc mult tuturor celor care mi-ati raspuns!

Micaalsa - si eu cam tot la Graco m-am oprit... Insa nu stiu care model. Ai idee unde pot vedea expuse mai multe modele?

http://www.clip-trade.ro/store/graco.html

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Dilaural am luat dintr-un magazin din Real. Magazinul are si vanzari online,dar pe pagina lor nu s-au invrednicit sa-l puna.Patutbebe.ro Missy l-a gasit pe situl asta cred http://babydino.ro/shop_art.php?shop_id=6755&cat=569335. Sa fii atenta daca te hotaresti sa-l iei ca scaunelul auto Neo cred ca se da separat. Toate accesoriile au huse pt picioare,inclusiv scaunelul.Si e destul de comfortabil,adica nu sta copilul adunat rau.
Am mancat si noi dovlacei aseara.Si am avut si pt o gustare azi. Cred ca am confundat odiseea...trebuia dovlacei de iulie-augustGiova azi ce mai faci?
Elena super tare faza cu sosul!I-am citit lui al meu si el a mai avut nas sa comenteze:eu nu a trebuit sa-i fac dar am mers la piata special pentruFelicitari si aici pt articolul din Tabu. Sunteti niste mumosi!
Intrebare:silicoanele reactioneaza la fel la fierbere,ca tetinele obisnuite?Ar trebui sa fie mai bune...Si daca va luati pompa (cele care aveti deja) in maternitate,cum procedati daca trebuie folosita?Ma refer tot la sterilizare,ca acasica poate fi sterilizata,dar acolo?
mmm cu detergentul nu sh cum sa fac.Si eu tot cu Ariel lichid spal.Si nu folosesc balsam...mmmm
Pooh si eu de o saptamana sunt lovita de somn de parca as fi in trim 1
Meleea e o dulcica nepotica,mica,mica!
Motana no comment...

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Danielle,ai o burtica tare faina!Iar Ebonee e minunata!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+
AMR 6 Sapt.

multumesc frumos

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

In alegerea carutului eu as alege: sa aiba manerul rabatabil fata-spate, husa pt picioare, roti solide( stim trotuarele din ro), sa fie semi-sport.

Cele care vor avea copii mari, adica genetic, parinti de 1,90... am intalnit mamici care au schimbat carutul dupa 6 luni ca nu incapea bb.

Faza cu scoica...eu as opta pt scun de masina separat, deci carutul sa aibe doar acel londou pt primele luni. Scoica, de ex. 0-13 kg, este ok pt primul an.

Eu am avut ca accesoriu la primul carut, un fel de sac cu fermoar, care sa atasa carutului; era umplut cu puf de gasca, ff calduros. Se mira lumea ca eu eram pe zapada afara cu carutul, mai ales cu vantul de la Cta.

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Iar ati scris o groaza...asa ca am ce citi.
Eu mi-am luat in dim. asta 2 pachete mari de vata si fasa, adica tifon. am bagat la spalat camasile mele, sutienele de alaptat si hainutele lui bebe. O paerte din ele, cele deschise la culoare, sa nu ma trezesc ca le stric din prima. voi vedea acum unde sa le pun, dar pana se usuca, le calc...poate imi vine vreo idee.

la farmaciile Helpnet am vazut pompa de la Avent Issis la 170 lei, redusa de la 190 parca. adica asta e pretul daca ai card la ei, care se face pe loc. pe unde am mai vazut e peste 2 mil., asa ca e ok, zic eu.

Pooh sta Marco la tuns, de mic, de la 1 an l-amn dus la coafor. L-a mai facut si Clau acasa cu masina, dar nu-l sigilam cum trebuie si se umplea de par...asta nu-i place lui.
Aseara a stat chiar cuminte, nu a scos un cuvant catre frizer, ziceai ca nu are limba.
super salata ta de dovlecei cu legume. trebuie sa o incerc si eu, caci mai am 2 dovlecei in frigider.
Elenada si la noi tot 8 lei sunt ciresele. in schimb capsunii au scazut la 6 si sunt asa de buni. ma gandesc sa cumpar sa-mi pun cateva borcanase de gem...dar habar n-am cum se face.
mellea sa fie intr-un ceas bun si sa aiba o sarcina ok si un bebe sanatos.
e foarte frumos caruciorul, dar asa e...cand ai o imagine formata despre ceva....cum am ramas eu la Quinny, si nici pe ala nu-l mai iau cand vad ce rau ii merge sotului la firma. asta e...sanatosi sa fim.
Siacob nu comand pe laredoute romania. astept reducerile de pe site-ul mama din 19 iunie si comand la un amic, imi pune el pachetul pe Atlassib. atunci voi comanda si la kiabi, marfa faina, ieftina si buna.
Daniellebine te-ai gandit cu wrapul e greu cu 2 copii mici. am noroc ca marco e mare si ii cedeaza carucioarele lui Edi. ori iei carucior ca de gemeni, ori wrap si Ebonee in carucior.
Dilaural eu initial ma orientasem pe Quinny de la miniblu. Dar cum nu sunt finante, sunt bune si cele 2 Chicco ramase de la marco, care sunt aproape noi.
depinde foarte mult de cat vrei sa si investesti in el. mai e unul de la Peg perego super misto, dar e 35 mil, dar se foloseste de la 0 luni.
h t t p://w w w.b es tk id s .r o/pc-2042-10-carucior-skate.aspx
ca sa vezi linkul, scoate spatiile dintre litere. altfel nu-l pot pune, e considerat reclama.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mna,gata filmul......Lucilau,eu o sa sterilizez pompa pt. san de acasa,si dupa folosinta la spital(daca va fii cazul),o voi spala cum pot....Oricum bb n-o sa pape laptele scos cu pompa in primele zile,cred ca ma va ajuta sa-mi desfund canalele,daca-i cazul......Phiiiiii,ce explicatie am trasPooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Motana cred ca se spala greu sticla cu toate ustensilele alea. a avut Marco o sticla asemanatoare, dar cu pai, mama ce greu curatam toate, se depunea prin cele mai mici colturi....
eu am luat un detergent lichid cu balsam in el, de la dash, pt. piele sensibila, din Italia. e mare sticla, cred ca 10l, dupa ce se termina spal cu unul normal.
daca pielea copilului e ok si nu e sensibila poti folosi orice detergent.
Elenada simpatic rau sotul tau. numai chef de prajit nu cred ca avea pe caldura asta...mia culpa.
Meleea dureri de bazin si eu am, si inca de vreo luna. zici ca ma anchilozez, doamne rau este...si dr. rade cand ma aude...cica e batranetea.
Arsuri si eu am avut aseara, nu stiu de la ce...au trecut cu un pahar de cola cu gheata.
Nepotica e dulce rau si mamica arata tare bine dupa cezariana.
Crixia si eu am fiert biberoanele la inceput, caci alaptam si nu aveam asa multe de sterilizat. pe urma am luat solutie la rece de la Chicco si asa le-am facut pe toate, nu am avut probleme.
Hainute asa am luat si eu, pt. prima luna, hai si a 2-a, caci al meu baiat s-a nascut iarna si bb2 in plina vara. asa ca nu se potriveau...pe urma mai vad ce selectez de la marco si ce mai cumpar...
dermalin am folosit si eu la marco in primele 3 luni, pe urma l-am trecut pe Ariel si totul a fost ok.
Moni sa dea domnul sa ai lapte...sa te vad cum ti ambele fetite deodata la san. asta daca se va putea, caci va fi tare greu....daca nu...cred ca pe rand...
danielle super burtica...incearca sa nu o mai iei in brate pe printesa...iti va fi tot mai greu.
Micaalsa Marco a papat la program, din 3 in 3 ore, caci in primele 2 zile vroia tot din jumate in jumate de ora si deja turbasem. asa ca i-am facut progrAM CA LA CARTE. dar vezi sa nu fie mai linistit....cand era bebe da, era cumintel, dormea noaptea, dar cand a prins gustul ridicatului/plimbarii...adio...acum e tot la fel...mai rau decat argintul viu. Poate din cauza asta nici nu se pune pe el, caci e in continua miscare.
Lucialu azi nu mai gatesc. am facut aseara sarmale cu varza dulce, bulion si marar. asa ca azi fac tampoane pt. spital si calc.
Cand mergi la targ? as incerca si eu sa merg pe la ora 16, caci azi are fiu-mio inot si-l scot mai tarziu. sa vedem acum.

gata...fug la treaba.
pe mai tarziu.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput