Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
PatriciaArdeleanu spune:
Dilaural, nu, nu l-am vazut in realitate cel putin landou.. dar o sa ma interesez pe unde as putea sa il vad expus si o sa fiu si foarte antenta si in parc (acum studiez toata carucioarele in parc); eu inca nu il comand, probabil inainte de a naste sau chiar dupa imediat. pina atunci studiez profund
;
am mai citit pe la alte pareri de mamici o chestie, ca varianta sport nu are spatarul care se inclina, dar trebuie sa verific, caci la ei spune ca este:
C#259;rucior sport :
C#259;rucior sport pān#259; la vārsta de 4 ani. Reglabil īn mai multe pozi#355;ii, orizontal #351;i vertical. Accesorii: cupol#259; cu fereastr#259;, sac de iarn#259; pentru picioare, rezem#259;toare sport, centur#259; de siguran#355;#259; cu 5 puncte. Foarte u#351;or, manevrabil.
Patricia
s29 si Rebecca
05.02.2005
PatriciaArdeleanu spune:
eu prima data nu am avut linea negra sau cel putin nu imi aduc aminte.
acum am o foarte vaga linie, care ajunge abia sub buric, dar foarte discreta.
nu are nicio relevanta, totul e cum stam hormonal in perioada asta.
eu am mai pus-o si pe seama ca prima data a fost fata, si altfel am stat cu hormonii. depinde cred de la caz la caz.
Patricia
s29 si Rebecca
05.02.2005
pogos spune:
am venit si eu de la eco.
si baietelul nostru este un falcos de 1925 gr, cu tot ce ii trebuie la locul lor. este si el in sfarsit cu capul in jos si este fara cordon in jurul gatului. i-a masurat iarasi totul si i-a numarat degetelele si alte alea.
a mai scazut cu o zi DPN-ul dar doctorita mi-a spus ca probabil voi naste la 39 de sapt. cam asa ar fi la a doua nastere naturala.
oricum, sunt euforica. este bine, fara probleme, asa ca radiez.
ma gandesc la Bahmuteanu...sa dea Domnul sa fie bine baietelul. are toate sansele.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
Grishca spune:
Buna seara.
In legatura cu masarea sau frecarea mameloanelor trebuie mare grija. in timpul stimularii zonei mameloanelor se stimuleaza si secretia de ocitocina, ceea ce poate duce la contractii, lucru pe care deocamdata nu cred ca ni-l dorim niciuna.
Felicitari mamicilor de bebei frumosi si grasunei. 
30+
Tudor
adrianafedorca spune:
http://www.ilar.ro/2009/05/21/sirena-sau-balena/
sa radeti putin ![]()
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dilaural Mi-am adus aminte ce vroiam sa va mai intreb... De data aceasta nu mi-a mai aparut pe burta "linea negra"... La prima sarcina am avut-o destul de pronuntata si mi-a disparut dupa ceva timp... saptamani/ luni... Are vreo importanta? Va pup! O dupa-amiaza placuta! Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 29 sapt. Daria Ioana |
Dilaural, nici eu nu am avut-o pana la 30 sapt, cum am intrat in sapt 30 a aparut un pic si acum are 2 sapt si ceva deci de cand e aparuta si deja e maro in toata regula si maaiare timp sa se mai coloreze, asa ca mai ai timp.....
Viitoare Mami superr fericita!
31+
IsabelleAMR 8 SAPTAMANI
Zambeste, viata e frumoasa!!!
Giova spune:
Dilaural la prima sarcina ami-a aparut dunga prin luna 8-=a, dar foarte vag s-a vazut. acum nu e nici urma de ea....
Pogos se zice ca al doilea vine mai repede decat primul. eu pe Marco l-am nascut la 39 sapt. si o zi, acum sa ma astept catre 38?
pai atunci ar ramane 5 sapt.
. ma si ia groaza cand ma gandesc.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
danielle02 spune:
nici eu nu am linia negra,la prima sarcina am avut-o dar se vedea greu,nu avea o culoare inchisa,ci mai mult un maro deschis.a disparut imediat dupa ce am nascut 
pogos,felicitari ptr bebe grasunel 
adriana,e adevarat nu?? ![]()
![]()
noi am fost la o plimbarica scurta ca nu ma mai tin picioarele si burta sa fug dupa fiicamea.:((
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
printesa mea cocheta ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2601519130101671646yknhAv?vhost=good-times
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
pooh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 printesa mea cocheta vine BEBE 2 Ebonee (02.10.2007) Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
Oare nu o strang cizmele?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.