Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Bunicul meu s-a nascut in 1920 la 7 luni si avea 900 g.
Il tineau invelit in vata si era permanent de garda o femeie care punea in jurul lui sticle cu apa calda si le schimba.
A facut si razboiul... si facultate... s-a plimbat in toata lumea asta fara sa aiba o boala.
A murit la 85 de ani dupa o viata frumoasa!

In conditiile de astazi si cu tehnica de azi eu nu cred ca mai pot fi probleme!

Multa sanatate!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 29 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Salutare,zmeurici! Am vorbit si eu azi cu dr.in legatura cu rezultatul analizelor facute luni,mi-a spus ca sunt toate bune cu exceptia unei infectii urinare (pe care,culmea,nici n-o simt,habar nu am de ea) si mi-a dat sa iau ampicilina de 500 mg 1/6 ore timp de 7 zile...uff,ma enerveaza ca trebuie sa iau antibiotic...si chiar acum,la final...asta e.

Am pus si niste poze cu mine facute acum o saptamana si ieri(de la 34 si 35 sapt.)pe mail-ul comun,daca vreti sa vedeti cat de mare e burtica mea.

Va si o zi buna in continuare va doresc!

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si bunicul meu s-a nascut tot la 7 luni cu o greutate pe acolo, ca si a lui Bahmu. Am o prietena care s-a nascut la 7 luni cu 900 gr si totul a fost ok. doamne ajuta si bebeului sa prinda putere si sa mai puna ceva pe el.

ma pregatesc sa merg dupa pitic...doamne si ce urat e afara.
pacat ca e sarbatoare, ca tare bine mai calcam pe vremea asta racoroasa.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mcrissa, felicitari!!! Tare ma bucur pentru tine.
Motana, intr-adevar parca e mai teapana perna pentru alaptat ce o arati tu. Pacat ca la noi nu este. Imi intind iarasi antenele in State si sper sa mi-o trimita de acolo
Referitor la ceaiul de frunze de zmeura, eu am baut cand am fost insarcinata cu Iulia. Moasa mi l-a recomandat atunci. Citisem si eu pe net despre el dar parca mi-era cumva sa-l beau asa de capul meu ... dar dupa ce mi-a spus ea cat de bun e, n-am ezitat. Acum nu stiu ce sa zic, de la el sau nu, eu una m-am dilatat ffff repede si am avut o nastere rapida pot zice. Stiu ca se bea din saptamana 37 ... desi eu parca tin minte ca l-am baut din sapt 36. Poate de-aia am nascut la 38 sapt
mQQm, contractii dureroase am avut si eu intr-o noapte de n-am inchis un ochi de spaima. Dupa un No-spa, mi-am revenit. Dar m-am speriat nu gluma, ca la Iulia nu tin minte sa fi avut. Abia astept sa ajung sambata la medic sa-i zic.

M-am uitat si la filmuletele date de Motana, intr-adevar, madam are sfarcuri nu gluma Eu n-am avut deloc la Iulia, nu mi se formasera dar nici eu n-am facut nimic dinainte in acest sens. Mie moasa mi-a zis din timp, inainte sa nasc, sa mi le masez cu un prosop mai aspru si mi-a mai zis o metoda ... sa te ajute sotul Intelegeti voi, sa nu scriu chiar direct aici sa ma scoata astia de pe forum
Dar, cum am zis, eu nu le-am avut formate defel si mi s-au format cu ajutorul pompei manuale de la Avent. Ca eu era sa fac o frumusete de mastita din cauza asta, nu aveam sfarcurile formate si automat copilul nu putea prinde sanul. Dar pe mine pompa m-a salvat, sincer, nici prosopul si nici sotul

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Cred ca ne-am hotarat la nume, aseara sotul a zis ca da : EVA ILINCA cum imi doream

s32 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Frumos nume

Sper sa ne hotaram si noi pana la urma, ca Iulia mea acum o da cu Irina, desi vreme buna a zis tot Teodora Nu stiu ce ne-om face. Cred ca-l pun pe sot sa mearga cu ea cand i se va face certificatul de nastere, si cum o sa zica ea in acel moment, asa va fi. ca al meu sot nu vrea 2 nume, mie mi-ar fi placut Irina Teodora

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Am intrat si eu in posesia contractelor de la Cord Blood.
Abia astept sa ajung acasa sa le citesc...

Patricia... pana la urma cum ramane cu caruciorul Titi Triton?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Dilaura, pai cred ca acesta va ramane pina la urma.

Blanca, ma bucur ca s-a razgindit sotul pentru nume!

eu cred ca daca nu s-a nascut cu probleme, are toate sansele, la tehnologia de azi si mai ales la statutul lor.

eu am mai spus de prietena mea care a nascut la 6 luni, fetita de 750 si baietelul de 900. din cite mi-a zis ea nici nu erau fix 6 luni, dar asa a declarat dr ca sa ii ajute putin, altfel era considerata nasterea drept avort. cel putin asa era acum 10 ani cind a nascut fetita (cred ca avea 25-26s), dar care din pacate are probleme mari cu ochii. baietelul nu.
multa sanatate ii dorim si noi!

Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dragelor care veniti la Constanta in we, sa nu credeti ca e asa de cald ca la Bucuresti! Seara sunt 14-15 grade, si sa nu uitati de vant!
Acum sunt 24 de grade, dar se anunta sambata ploaie...
Sa aveti si ceva cu maneca lunga, macar pt seara!

Nu vreau s ava sperii, dar la Buc e cald intradevar!

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

Dilaura, pai cred ca acesta va ramane pina la urma.

[Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Dar nu l-ai vazut "in realitate" nu-i asa?
Vezi ca am citit pe net ca e cam lat in spate unde sunt rotile mari. Ai lift acasa? Cica acolo ar fi problema dar si acolo parerile sunt impartite... Unele fete zic ca daca ai tehnica il bagi oriunde , altele zic ca s-au cam chinuit...
Daca mai studiezi acest aspect spune-mi si mie ... ca tare l-as cam muta pe locul I.

Pupici!

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ce vroiam sa va mai intreb...

De data aceasta nu mi-a mai aparut pe burta "linea negra"... La prima sarcina am avut-o destul de pronuntata si mi-a disparut dupa ceva timp... saptamani/ luni...
Are vreo importanta?

Va pup! O dupa-amiaza placuta!

Mergi la inceput