Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

anca, da, si eu am alaptat cu mameloane artificiale, insa aveam si canalele infundate...probabil ca daca nu intervenea o boala+tratament as fi reusit pina la urma.

Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

M-am hotarat plec si eu la costinesti,(avem acolo o casa) tata este deja acolo, vad eu ,daca nu pot sa stau ma sui in masina si vin acasa....

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

despre alaptat...mie mi-a aratat asistenta si neonatoloaga in spital cum se procedeaza. si acasa venea si pediatra cu asistenta. insa problema mea cred ca era materialul mameloanelor, ca sa spun asa. ma irit si doar daca frec mai tare cu prosopul. dar acum sigur voi da f des cu garmastan.

patricia poza cu caruciorul nostru gasesti pe contul comun, la diverse. e mail-ul "carucioare si patut" trimis de Laura Catalina, adica je. nu e cel din poza de la tine. am inteles ca ala e un pic mai prost ca asta. dar am vazut in carrefour ca a aparut un model nou de la ei, asemanator.

cat despre ceaiul pentru stimularea lactatiei eu nu mai iau gata amestecat pentru ca majoritatea au menta, si o cam constipa pe pitica. doctorita actuala mi-a recomandat sa iau chimen, fenicul si anason separat si sa fac din ele.

am plecat sa ma pregatesc de intalnire. am eco la 15.30.
pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Mcrissa-felicitari draga mea ..este o veste minunata...sarcina usoara..sunt convinsa ca de data asta bb o sa stea acolo in burtica pana la termen

Giova-felicitari si pt finutzul tau

Mai dar chiar ca aveti un rimt alert...ziceam si eu ca acum pot tine pasul cu voi..dar slabe sperante.

M-ati inebunit cu dovleceii...dar incerc sa ma abtin pentru ca prajeala imi face tare rau...am o fiere tare sensibiloasa..asa ca trebuie sa ma multumesc cu rosii si branzica si fructe din belsug.

Noi acum suntem bine..dar m-am speriat tare rau ca am avut niste contractii cam urate..ma durea si spatele ca la ciclu..tot tacamul..si eu singura cu Ina acasa pana sambata...parca acum s-au mai linistit...am luat No-spa si incerc sa stau cumintzica...ca bebelina mai are de crescut.

Cu bagajul si eu ca si voi..lenea e tare mare..le tot intorc de pe o parte pe alta...doar pt mine am reusit sa cumpar camasile..si nu stiu de unde sa iau halat...voi pe unde ati gasit subtirele?

Aniela & Inutza (23 oct 2004) si 35+ Ania
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

traiasca mameloanele artificiale, pt. cele cu sfarcuri ombilicate. nici eu nu-l puteam alapta pe marco, fara mameloanele de la Avent. acum am luat de la Chicco, tot din silicon, asemanatoare cu cele pe care le-am avut.
patricia am vazut caruciorul cu landou, dar tare bine arata. seamana cu peg-perego ala scump, de aceea mi-a atras privirea.
e bine ca rebeccai nu-i lipsesc parintii cand e cu verisoara, asa nu se simte data la o p[arte. al meu baiat nu sta la Alba nici acum fara noi, asa ca nu voi incerca sa-l duc dupa ce nasc. va merge la gradi si de la ora 16 voi fi cu amandoi. sa-mi ajute DD sa fie si bb2 la fel de cuminte ca si marco.
Danielle am priceput ca mergeti in weekend la mc, sper sa gasiti tot ce aveti nevoie la preturi rezon.
Adriana prietena mea a nascut acum o luna. Iar finutza este la Madrid.
fetele multumesc pt. felicitari. am reusit si am vorbit cu mamica....bebe era cu ea de ieri de cand a nascut. e tot cu gura pe tzitzi, asa scancea in timp ce vorbea cu mine...parca era un pisic.... Abia astept sa mearga acasa, sa-l vad pe webcam.

ati auzit de saraca bahmu: a nascut azi noapte cu cezariana de urgenta. bebe are 900 gr.
http://www.gardianul.ro/EXCLUSIVITATE.-Bahmu,-operat%C4%83-de-urgen%C5%A3%C4%83.-Copilul-familiei-Prigoan%C4%83-se-zbate-%C3%AEntre-via%C5%A3%C4%83-%C5%9Fi-moarte-s135959.html
Doamne ajuta sa traiasca bebe, sa lupte, chiar daca este micut.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

anca, da, si eu am alaptat cu mameloane artificiale, insa aveam si canalele infundate...probabil ca daca nu intervenea o boala+tratament as fi reusit pina la urma.

daca imi permiti un sfat pentru a desfunda canalele primit de mine de la o fata tot de pe forum si care a functionat de minune.
De prin luna 8 am inceput seara la dus sa masez usor de tot sanii cu un prosop moale si asa am desfundat canalele ca mie imi curgea laptele cu vreo 2 sapt inainte de a naste

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Giova, multumesc mult!!
asa e, din fericire pot sa o dau pe rebe la sora mea fara probleme. de cele mai multe ori nu o pot lua acasa

Anca, multumesc frumos! orice sfat e bine primit!!an sa incep si eu cind intru in luna 8, si masaj prosop, si garmastan si tot ce se poate

cite sapt o fi avut bahmu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

cite sapt o fi avut bahmu??

cred ca avea in jur de 6 luni jumatate - 7 luni..cat putea sa aiba la 900 g. Sa ii dea Dumnezeu sanatate bebelusului si ei.

s32 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

offfffffff saraca Bahmu :((
eu cred ca bebelushul are toate sansele.aici se zice ca daca un prematur se naste cu greutatea de peste 500g are toate sansele de supravietuire.
Dumnezeu sa ii binecuvanteze

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

treaba asta cu alaptatul se pare ca e foarte complicata . am urmarit filmuletele postate de voi pe tema asta...dupa care m-am dus la oglinda ..io una sunt departe rauuuuuu de fata din filmulete.

32+

Mergi la inceput