Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:

ieri la 18:45 s-a nascut finutzul. bb Eric e bine sanatos, 3500 gr, la fel si mamica. bine ca au scapat cu bine!
Lucialu am fost la expo, e de rahat...scuzati expresia. nu e niciun Kiddex, e expo pt. kinder day, dar numai 2 standuri sunt cu haine de bebe, si alea vai de capul lor. in rest un stand de carti, unul de sepci si restul haine si papuci de adulti. vai de capul lor
.
fug sa dau si eu niste tel. si ma pun sa citesc din urma.
vroiam sa calc azi hainele lui bebu, dar cum e sarbatoare...sunt legata de maini.
Macar niste tampoane sa fac....legat de ele...am cerut la farmacie fasa sterila pt tampoane. Mi-a zis ca nu exista asa ceva...asa ca din start tifonul in care invelim vata nu e steril, e sigilat, dar nu steril. eu le-am facut, curata fiind pe maini si le-am bagat in pungi noi, nu sterile
. asa am procedat si la primul si nu au fost probleme...vata/tampoanele sunt sterile![]()
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
adrianafedorca spune:
lucia nu stiu cat e de bun ceaiul de la fares, la cezar am folosit cele 3 ceaiuri: chimen, anason si fenicul luate separat, nu stiam ca exista si combinate, asa e mai usor de preparat cu toate ca nici celalalt nue greu de facut, eu am gasit doar 1 cutie asa ca daca nu mai gasesc o sa iau tot separat
oricum mie nu prea mi-a crescut lactatia de la el, adica na-m reusit sa-l alaptez exclusiv, dar macar n-a avut colici, ceea ce e mareeeeee lucru
va sfatuiesc dupa ce nasteti daca aveti pe cineva sa va ajute la treburile casei sa acceptati , sa va faca un pic de curatenie, mancare, spalat , calcat etc, pt ca n-o s ava descurcati, adica va descurcati dar o sa fiti zombie in primele 2 luni
voi trebuie s ava ocupati doar de copil si atat, cand face bebe nani incercati si voi la fel, la mine a venit mam ain prima luna, a fost ok, dupa aia a fost groaznic
pt ca tb s afac si curat, sa scot si bebe afara, sa spal, sa calc, mancare etc, cand sa mai dorm? ...eram zombie, plus ca noaptea dupa ce adormea el ma mai si mulgeam pt ca papa f putin si tb s agolesc bidoanele ca pana dimineata se faceau pietroaie
noapte ase trezea pe la 2-3 sa pape si adormeam cu el in brate , era sa si cada de cateva ori....
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
danielle02 spune:
exact asta intentionez si eu sa fac

mii si frica ca mai am o printesa care moare fara mine si nus cum o sa ma impart la 2 pui fara sa ii neglijez si sa ma fac sa ma simt vinovata ca nu am impartit dragoste in mod egal.
oricum,or sa vina parintii mei prin iulie si or sa ma ajute si ei mult,plus sotul dar lipitoarea de fiimea stiu sigur ca nu o sa se desparta de gatul meu.de asta imi e frica,sa nu clachez cand puii au nevoie de mine si sa nu ma depresez

pe de o parte imi doresc enorm de mult sa alaptez,pe cealalta ma mai gandesc...
Ebonee a papat biberon si mi-a fost foarte usor.in 5-10 min halea rapid si apoi somn.ma gandeam ca de fac acelasi lucru si cu Melissa,o sa am timp destul si ptr mine,si ptr Ebonee,si ptr Melissa.
nu o sa fiu nevoita sa stau cu Melissa agatata de mine mereu,o sa mai am si eu timp de respirat.
acu ma gandesc si la partea cu alaptatul..........

sunt intr-o mare mare ceata

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

adrianafedorca spune:
tocmai m-a sunat prietena mea a nascut azi, acum 1 ora, op cezariana cu anestezie epidurala, a zis ca n-a simtit nimic in sensul ca n-a durut-o, dar ca simtea ca umbla cineva prin burta ei , totul a fost ok, bebe e bine ea ear un pic ametita dar a scapat, probabil luni e acasa
revin cu amanunte cel mai sigur maine , azi o las sa-si revina , o sa-i zic sa-mi povesteasca de la inceput pana l-au scos pe bebe
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Giova spune:
Buburuza bebe al tau prefera noaptea si ziua doarme. sper sa nu faca asa si cand va veni pe lume, caci altfel esti terminata.
Danielle sa folositi sanatoase ce ati cumparat ieri. la voi nu cred ca e asa scump ca la noi Mothercare.
Monica sper ca esti bine, ai grija cu alunecarile astea....
mcrissa felicitari iubita! sarcina usoara in continuare si bebe sanatos. ma bucur enorm pt. tine.
Garmastan in ultimele 2 luni se foloseste. se maseaza sfarcurile cu el, sa le pregatim pt. ce urmeaza. eu le-am masat, dar tot am avut rani cand a tras prima data Marco. Poate si din cazua ca am sfarcurile ombilicale si nu avea ce prinde. oricum se refaceau raniledupa ce dadeam cu garmastan.
mQQm sa foloseasca bb sanatos caruciorul.
Lucialu acum am vazut ca ai fost la expo. pacat ca nu am intrat aseara, nu mai pierdeam timpul pe acolo.
Amariam super caruciorul. sa-l foloseasca bb mult si bine.
Blanca frumos numele ales.
Patricia am vazut caruciorul din primul link...cel Titit, la o mamica in parc, tare bine arata si materialul e de calitate.
ceai de zmeur am luat si eu si am baut putin de tot in sapt. 38. parca imi era frica sa beau, sa nu induc eu travaliul. si acum cred ca voi cumpara, dar nu-l voi folosi numai in cazul in care bb depaseste 39 sapt.
Coccorina, Lucialu eu am folosit ceai de anasol, fenicul si chimen, luate separat si combinate la fiert. beam in loc de apa, dupa ce am nascut.
Lucialu ai dreptate cu stimularea lactatiei. trebuie sa ne odihnim bine, sa mancam sanatos si sa bem multe lichide. somnul e cel mai bun pt. a avea lapte mult. daca nu suntem odihnite, iritate si nervoase, atunci va disparea si lapticul.
Adriana ai dreptate cu ajutorul. dar eu nu am suportat-o pe mama decat o sapt., pe urma am trimis-o acasa. marco a fost si cuminte, asa ca m-am descurcat cu brio. sa vedem acum cum voi face fata.
felicitari prietenei tale pt. bebeic. senzatii identice a avut si prietena mea la cezariana cu peridurala, atat tot.
merg sa-mi pregatesc niste capsuni cu zahar, mi-am refacut stocul pe ziua de azi.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
danielle02 spune:
giova,sa iti traiasca finutul
FELICITARI
ieri nu am fost la mothecare,ci brambura prin oras
,cred ca in weekend mergem la mothercare ca sa termin ce am de luat ptr Melissa.
drept sa iti zic,nus` absolut deloc cam ce preturi au acum,am vazut ca pe site nu au reduceri ca in magazin,de asta prefer sa merg la magazin direct.sper sa nu fie scump ca nu i au nimic ![]()
adriana,felicitari prietenei 
sa fie bebe cuminte si papacios 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
adrianafedorca spune:
Giova prietena mea e din Timisoara, acum nu stiu la ce spital e, dar probabil ca sunt sanse mari sa fie in acelasi spital si sa se si intalneasca pe acolo![]()
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

PatriciaArdeleanu spune:
Giova, sa iti traiasca finutul!
merci de pont, daca zici ca l-ai vazut. in ce varianta era montat, cu landoul sau scoica?
eu cred ca am vazut de multe ori cu varianta scoica prin parc si chiar imi placeau si ma intrebam ce firma or fi.
si mie mi se pare varianta optima in acest moment.
Lucialu, da, am vazut ca tu ai alt model, cel verde. e foarte frumos.
despre alaptat, la teorie cit de bien vom sta, tot practica ne va omori![]()
mameloanele mele sint plate, plate...
cu ajutorul, asa este, cine are la cine sa apeleze sa o faca. eu prima data nu am avut, faceam totul singura, insa am avut norocul sa fie ea cuminte si sa doarme bine, insa eu niciodata nu ma induram sa dorm cind ea dormea, intotdeauna aveam ceva de facut.
acum cu 2 va fi mult, mult mai greu. o sa vad, o sa imi rearanjez prioritatile si asta e..mult ajutor imi va fi daca o voi putea trimite pe rebecca cu matusica ei pe la munte, sau in vreo seara la ea, si nu cred ca se va simti data la o parte pentru ca atunci cind e cu ea si verisoara-sa nici nu ii mai trebuie parinti ![]()
Patricia
s29 si Rebecca
05.02.2005
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu despre alaptat, la teorie cit de bien vom sta, tot practica ne va omori mameloanele mele sint plate, plate... Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005 |
si eu am avut mameloanele f plate si am alaptat fetita pana la 6 luni cu mameloane de silicon de la Avent
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Rallu spune:
Mcrisaa...FELICITARIIII 

!!!!
Sa dea Dumnezeu sa fiti amandoi sanatosi si sa stea puiul mic in burtica pana in ianuarie! 
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 34+
Robert Constantin
AMR
5 -
Asa arat eu acum