Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
alexutza1181 spune:
[red]mcrissa, FELICITARIIIIIIIII!!!!!!nici nu stii cat ma bucur pentru tine;Doamne ajuta in continuare si sunt sigura ca de data asta totul o sa mearga struna 

28+
poze minunea din burtica si poze burtica
lucialu spune:
Patricia cu siguranta de la prajeala ai prob.Inghite multe ulei.Stiam eu ca am uitat ceva
sunt poloneze.Au si site oficial:babydesign.eu parca.Si acolo te uiti la produsele espiro. Sincer mie mi-a placut mult.Am avut cu totul altul in vedere,dar tocmai pt ca pe asta l-am putut vedea live inainte de a incheia dilul l-am preferat. De probabat l-am probat in magazin.
Ramane sa vad cum ma descurc efectiv cand vine BBita pe scari-cica are 7,5 kile cu tot cu landou si pe asfaltul nostru denivelat si cu gropi.Chicco bestial am vazut la unguri,dar era o carutza de bani.Si era totusi mai big ca asta.
Adriana zici ca e bun Faresul gata combinat.Eu ma gandisem sa-mi cumpar fiecare ingredient de ceai si sa-l combin in functie de cat de concentrat il vreau.Si eu stiu tot asa:ca e bun pt lactatie dar si pt colici BB.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana Da, danielle, asta ma intrebam si eu, daca nu is sfarcurile formate ce e de facut? Se formeaza ele singure apoi sau cum oare? Stiu ca e un dispozitiv parca la Avent pt asa ceva, dar nu stiu cat de bine merge. Asta chiar poate fi o problema, daca nu ai "biberoane" Am mai gasit niste www.sarcina-nasterea.ro/alaptarea/alaptarea-in-mituri.html" target="_blank">mituri despre alaptare. 32+ Daria Alessia"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
motana,eu sunt total paralela cu alaptatul,sfarcuri formate si toate cele.mii frica cel mai tare sa nu fac o depresie cum zisese si Mariam si sa nu pot alapta deloc.sper sa ma ajute moasele cu asta ca ele stiu cel mai bine.
mariam,misto tare caruciorul

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui blanca000 Cred ca ne-am hotarat la nume, aseara sotul a zis ca da : EVA ILINCA cum imi doream ![]() s32 EvaBubi mic poze...din burtica Nunta noastra 2004 |
frumos nume Blanca

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

noce spune:
Fetelor,
dati-mi un mana de ajutor, va rog! Am nevoie de un rezultat de echografie 3D/4D de 32 de saptamani scanat, cu informatiile acelea despre ce s-a masurat.
Merg azi la echo de 32 sapt si sunt prima pacienta a doctoritei. Mi-a zis ca i-ar fi util sa vada cum arata un raport dat de un alt medic.
Daca una dintre voi are acest rezultat de 32 de sapt, o rog sa-l scaneze si sa-l puna pe mailul comun.
Multumesc mult, raman datoare si recunoscatoare! 
32+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 8 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
lucialu spune:
Danielle din ce stiu eu teoretic
mamicile ma pot ajuta daca gresesc-este foarte important sa consumam lichide multe de preferat cele care stimuleaza lactatia,dar mai ales este imp sa film calme si sa ne odihnim suficient.Eu incerc sa ma pregatesc de pe acum psihic si il pun in tema si pe al meu ca sa inlaturam motivele de stres alea pe care le putem evita.Si am de gand sa-mi impart timpul-tot teoretic vorbind
-foarte bine si in special sa dorm atunci cand BBita face si ea nani.Nu fiecare interval de somn,ca voi mai avea si treaba
,dar cat se poate o sa pun accentul pe asta si treaba pe locul 2. In primul rand vreau ca fata sa fie bine,satisfacuta si restul il pliez dupa ea.A si parca nu trebuie sarite mesele,de-asta sunt sanse mici sa slabim in perioada alaptarii.Dar asa cum spuneau si mamicile nu voi face o tragedie daca nu voi putea alapta,imp este ca macar colostrul sa i-l dau.Si ala vine primul cat suntem inca in maternitate.Totusi imi doresc enorm sa alaptez de-asta mi-am luat si pompitza sa ma ajute la inceput si am luat-o si in eventualitatea ca BBita e cucoana si nu vrea decat de la bibe sa pape.Eu am "tetinele" oblice,dar bumbii sunt obraznicutzi,asa ca marsez pe ultima caracteristica tot teoretic![]()

my little sunshine
dilaural spune:
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Lucialu, e foarte dragut si iti multumesc mult pt site, caci cred ca m-am cam orientat si eu, asta ar fi prima optiune: http://babydino.ro/shop_artdet.php?shop_id=6755&cikk=unas_334655 sint cumva nemtesti? tu l-ai montat, incercat, zici ca e usor, manevrabil, etc?? ... in general vreau unul cu scoica pt ca nu am si imi va fi f utila. Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005 |
Buna ziua la toata lumea!
Patricia si mie imi place carutul acesta. Arata foarte bine si are de toate iar la pret e super bun! Si am vazut ca are pe mai multe culori...
Il are cineva acasa sa ne spuna mai multe?
Pupici
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
29 sapt.
Daria Ioana
noce spune:
Mcrisa, felicitari!
Sa ai sarcina usoara, s-o duci cu bine la termen si puiutii sa fie sanatosi!!!
(am inteles bine, sunt 2?)
E o mare binecuvantare de la Dumnezeu ca s-a intamplat natural, dupa atatea incercari. Ai aflat azi, de Inaltare? E minunat cand afli in zi de mare sarbatoare. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Blanca, ce nume frumos ati ales! 

Si noi visam ca la anul pe vremea asta sa asteptam o fetita Ilinca
Si e potrivit pt ca se naste chiar in preajma Sfantului Ilie 
32+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 8 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
blanca000 spune:
Multumesc fete
,
sper sa ii poate noroc toata viata ![]()

Azi e ultima zi la birou..ura...scap de statul asta ma scaun care ma enerveaza cel mai tare. O sa vad eu ce fac acasa, dar sigur o sa am ce face..numai amenajarea camerei bubulinei o sa imi ia ceva timp..pana nu o aranjez de tot nu pun poze :D.
Pana una alta ma duc la mare...la umbra nu soare
.Dar mai am de cumparat sandalute ca nu am cu ce sa ma incalt la botez...Cadou pt bebele botezat nu am mai luat..asa ca o sa dam banuti si o sa iau totusi un album foto frumos special pt bebeici. Vad eu...
Imi e foame..sa vad ce halesc..
s32
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
lucialu spune:
Patricia eu vb de espiro nu de titi triton.Le-am vazut si la noi.Nu sh daca era triton dar titi sigur era pt ca e o vb de alint la noi si ne-a facut sa zambim cand am vazut denumirea.Exact cum Pepitelul are carucior cu dedicatie
Ce am vazut eu erau ok, dar nu am pus mana pe ele sa le incerc.
Incheiat transmisiunea.

my little sunshine